Bulg de ian-feb 2012 (44) Bv Ana! Hai Alice,iaura
Raspunsuri - Pagina 11
ALTESA spune:
Ce m-am mai odihnit craciunul asta macar nu a nins sa iesim afara la zapada
alinush si mie mi s-a lungit urechilr toata lumea sta cu ochiii pe mine asteapta sa fac poc poate poate mi se rupe apa si eu nimic asta ete mai asteptam
37+ cu baby Rafael-Ioan
anahadasa spune:
Buna seara si Craciun fericit!
Noi suntem bine, Craciunul in spital a fost unul special, ne-au colindat sotul si copiii prin telefon, fratii mei de asemenea, am primit colindatori si aici, vreo 20 de tineri care si-au amintit si de noi si ne-am vizitat inainte de miezul noptii, au cantat absolut superb, ne-am uitat la TV am scris mesaje prietenilor si pe la miezul noptii .
Alinush, multumesc pt sustinere, si voi sunteti in aceeasi postura, iti doresc o nastere usoara si multa sanatate!
Alina, ce frumos ati petrecut voi, abia astept sa intru pe contul comun sa vad noutatile!
Carina
Aerlilian, ma bucur ca te simti mai bine, multumesc pt incurajari!
Aura, Alice, mai avem o zi, cum va simtiti dragelor? Eu ma tot rog sa nu mi se rupa apa, in rest cu emotiile stau destul de bine, cel putin azi...
Lady, cum te mai simti? Multa sanatate!
AMR: 1 ZI
Ana, mami de doi strengari si 36+ cu
https://picasaweb.google.com/home
ALTESA spune:
Gata scot motatele pentru ana ,iaura si alicehaideti feteleeeee
lExy sau lady treceti cele 3 fete curoajoase in titlu au nevoie de sustinere le-as trece eu dar nu ma pricep
Alinush scot si pentru noi o majoreta preventiv?
38+ cu baby Rafael-Ioan
alina_anto spune:
Craciun fericit!!!
Am pus cateva poze de aseara aici
Pe Mos si pe spiridusul care l-a ajutat ii am in filmulet. abia acum inecrc sa il descarc, e f lung..
Ma bucur ca unele dintre voi au avut parte si de zapada, mi-as fi dorit si eu..
Noi azi i-am avut la masa pe socrii, pe tatal meu si bunica mea, si inca 2 prieteni. Am fost o eroina, am rezistat f bine, pana la ora 18, cand au plecat toti. Dupa aceea m-a ajutat Doru sa strangem tot si acum ne odihnim.
Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
CristinaGoji spune:
Am facut indigestie, am vomat & co, am bagat si 2 ceaiuri de galbenele si parca incep sa-mi revin. Am in frigider o tava cu prajituri primite de la nasa, dar nu indraznesc sa mananc la cat de rau m-am simtit. Si mi-i pofta Uf!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
39+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
catiushor spune:
CRACIUN FERICIT BURTICUTELOR !!!
Eu sunt racita cobza de cateva zile, parca incepe sa ma lase.
Va pooop si va doresc o seara frumoasa!!!
gravidutza 34+ de bebitza Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
http://designartizan.blogspot.com/
ALTESA spune:
off mai cristina ce urat si am vrut sa va scriu si voua sa aveti grija cum mancati si cum le asociati ca ma stiu pe mine cat sunt de lacoma bag de toate si apoi ma constip 3-4 zile.
Cati ia tratament si baga ceai cu lamaie
Eu nu am mancat foarte mult cate putin din fiecare dar toate asociate azi arata cantarul cu un kg mai mult ,deci de ieri pana azi.
38+ cu baby Rafael-Ioan
alina_anto spune:
Neatza!!
Cristina, off, sper ca esti ok acum. incearca sa nu mananci greu azi-maine.
Altesa Ai vazut ce nr de mesaje ai?
Cati sanatate!
Am dormit tun. Eram asa obosita..Si parca m-as baga din nou la nani, dar stiu ca dupa aceea ma trezesc ametita si ma doare capul toata ziua.. La pranz mergem la sora si cumnatul meu acasa si vrem sa le spunem ca ne-am hotarat pe cine punem nasii bebelunului. PE EI!! O sa fie foarte surprinsi Nu ii mai vrem pe nasii nostri.. Sincer, nu exista nimeni care sa imi iubeasca mai mult copiii decat sora mea (si cumnatul..) si MERITA sa il boteze pe bebelunul nostru. Se zice ca nasii nu ii alegi tu, ca parinte, ci sunt alesi de copil. Adik asta simti tu, ca parinte, ca x sau y merita sa fie nasul lui. Iar eu asta am simtit toata sarcina in legatura cu sora mea scumpa.
Va doresc o zi minunata, cu odihna, clipe frumoase, fara excese culinare si va trimit multi pupici.
Aaaa, am uitat sa va spun ca mi-a iesit o minunatie de tort. Am mancat 2 portii (una dupa alta) ieri. E tort cu blat de cioco, 2 tipuri de crema de cioco, cu cafea si coniac. 100% creatie proprie.
Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)