Fulguleti de nov-dec 2006 (7) Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 6
dandusa spune:
Acs,Lizzy,
ce de pozeeeeee frumoaseeeeee rauuuuuuu,deci m-am imbolnavit nu alta!vreau si eu la zapada,in febr mergem si noi doua zile amarate,dar nah' zic multumesc.la anul poate stam mai mult
abia astept sa duc piticii si sa-mi bulgaresc sotul ca mi-e dorrr si de cand am vazut pozele voastre si mai dorrr
Ruxandra,
eu asa am citit si aflat de pe la alte mamici care au avut.acum,eu sper sa nu fie,ca-i cam naspa cu tratamentul,dar d-zeu stie.ideea e ca o doare si nu doar asa...trecator,o doare de nu poate merge.azi trebuia sa iau rezultatul dar n-am avut cum sa ajung.
Laura,
unde ati stat in Busteni,da-mi si mie detalii
Chinico,
va tin pumnii sa iasa polipii usor si sa nu supere printesa.ma gandesc la voi,frumoaselor
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinico suntem bine, am fost si noi un picut la zapada,bea a invatat sa patineze si ii place la nebunie.am tot dat din bronsite in alte bronsite, amu in 17 februarie ne debarasam de polipi. evident, ne tzataie fundul de pe acum. neste miorlaiti suntem. am spus.:) |
Chinico, o sa fie bine ai sa vezi.
Si la noi e o tuse de saptamani intregi.. ba se mai opreste, dar sub tratament.. revine alta noua.. nu stiu.. incep sa intru la idei.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lizzy ... dar ador alunecarea aceea libera, vreau sa progresez in fiecare an cate putin si sa ajung sa schiez precum ruxandra |
las ca stiu eu ca cine vrei tu sa skiezi..
cum v-am admirat ieri pozele.. m-am ambitionat si eu si le-am descarcat/incarcat.. Nu ma uita cu pozele.. si aceea de sus-sus.
trimit link nominal, cine nu le-o primit dar pofteste sa le vada, sa zica .. please
ruxandra_sb spune:
Lavinia, da si tu un semn cand poti.
Io am sunat.
Sper ca sunteti bine.
danita spune:
salutare, salutare !!
Am privit pozele ruxandrei si ale familiei R ;) si mi-au placut f mult !! Mi-au insuflat bucurie si sunet de vacanta :) . Astept tips& tricks pt paltonari ca mine .... :(
Felicitari dragelor si ma bucur ptr voi !
Dandusa : noua ne-a recomandat dr homeopat osteocynesine pentru ca dl P a crescut tare mult in inaltime ( e cel ma inalt de la grupa lui ) si ...pentru ca eu am spasmofilie si .. pentru ca e iarna .etc :) . I-am dat o luna de zile, acum facem pauza o luna si apoi mai incercam inca o luna .
Cu ce ma pot lauda : merge independent pe patinoar si coboara sg pe partia de incepatori din poiana bv ..... si in plus nu a fost bolnav deloc in iarna asta ! As vrea sa mergem din nou la salina artificiala ... sa vedem !
pupici si un wk fain !
D
saryta spune:
Salutare, La multi ani pe anul asta!
Am vazut poze superbe cu schiori care mai de care ... mi-a placut la nebunie, vreau si eu(la piscina, ca la schiat nu am habar). Bravo fetelor ati avut o vacanta pe cinste, iar copiii au savurat fiecare moment - se vedea pe fetele lor.
lizzy spune:
am adaugat 2 filmulete scurte din Austria, pt cine doreste. este Marc, pe schiuri...
https://picasaweb.google.com/dianarus/Austria2012#5699691720897685634
https://picasaweb.google.com/dianarus/Austria2012#5699693084836786466
mamaana spune:
am admirat poze cu schiori si m-am delectet cu peisajele de munte
ruxandra tre sa caut deseara niste slana (cam greu pe aici ca astia nu prea stiu ce e) ca mamaliga fac sigur. de prajituri vreau sa uit
noi concediul de anul asta il facem acasa. la buzau!!! de abia astept sa-mi vad parintii. venim in martie cand au copii o saptamana de vacanta si ii scot de la scoala inca o saptamana
sa aveti un weekend minunat!!
Laura13 spune:
dandusa am sta intr-o vila, a tatalui nasului nostru de cununie. am paltit doar cazarea, ne-am facut singuri de papa. dar e o vila mare, am incaput 6 adulti si 5 copii lejer.
Donia spune:
Am admirat poze de la zapada, ce faine vacante ati avut, cu fulguleti si frati mai mari relaxati si frumosi!
Noi am ales o vacanta la soare, la mare, in Cuba mai precis, am trimis poze pe mailul comun, daca aveti pofta sa va incalziti pe plaja. Am avut o vreme superba, noi ne-am simtit extraordinar cu totii, am inotat, ne-am jucat, am calarit, am ras, am mancat si am baut... toate de nota 10!
Mai deprimant la intoarcere, dar ma consolez cu gandul ca iarna asta n-a fost prea grea, iar vara nu-i departe, in 4-5 luni o sa fim iar la maneca scurta si chiloti de baie, nu?