Fulguleti de nov-dec 2006 (7) Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 3
danutz spune:
Bine v-am gasit dragelor in 2012!
Sa dea DD sa avem cu totii un an mai bun, mai plin de bucurii si de realizari!
.
Sper ca bolnaviorii s-au insanatosit cu totii, racelile au trecut, bubele s-au uscat si toata lumea e sanatoasa si voioasa.
Mai sper ca ati petrecut cu totii bine si frumos si ca macar v-ati odihnit daca nu v-ati imbatat crita.
.
Noi tocmai ne-am intors dintr-o scurta vacanta cu niscaiva aventuri rutiere si mai ales ghiftuiti cu multa mancare si .
Fiindca acum sunt la munca nu ma pot intinde din pacate la povesti.
Va las cateva poze din Dumbraveni
cu Catedrala Armeneasca, Castelul Apalfi cu colectiile de vanatoare, galeria de arta moderna si galeriile armenesti, cateva poze de la Petrecerea de Revelion,
plimbare cu trasura si barbeque,
Carnaval si cateva poze de pe Valea Siriului.
Va pup cu drag!
inbox spune:
Un An Nou Fericit tuturor fulguletilor si parintilor! Multa sanatate!
mama de fulgulet din noiembrie 2006 si de fratiorul acesteia octombrie 2010!
Ce fac eu cu timpul meu
ruxandra_sb spune:
io prin zona, da mai departe..
astept sa se scoale G
delectat cu poze frumoase
Kiki, ce costume populare pe cinste. Fain, fain!
Da gargarita merge deja la gradi sau e de la un club?
Danutz, m-ai dat gata.. cu rochita ta galbena, cu Rares mare dansator, cu droia de fetite ce-l inconjurau la carnaval, cu peisajele. Frumos, sa va fie de bine!
Nici nu stiam unde anume e Valea Siriului..
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
kikineata spune:
Ruxandra, da merge la gradi de 4 luni. E serbare la palatul copiilor. Nu avem timp de extra pentru ca la pranz inca doarme ca un bebelush si nici eu nu am vlaga. Momentan e de ajuns gradi.
Yagmur spune:
Un an cat mai bun pentru toata lumea...
Noi am intrat in noul an raciti, mai intai Luca, apoi eu. Suntem pe acasa si asteptam sa ne facem bine. Ne jucam toata ziua si e tare bine...
Saptamana viitoare incepe gradinita iar eu reincep sa imi caut de lucru. Dar sunt optimista.
Va pupam fara virusi si sper ca toata lumea e bine.Yagmur si Luca
mamaana spune:
la multi ani cu multe multe bucurii si impliniri!!
nu prea am de zis nimic... copiii cu scoala, lectii, balet, patinaj, noi astia mari cu munca si cam atat. eu am avut liber 2 saptamani, am stat cu copiii cat au avut vacanta. cel mai mult ce am facut a fost sa strang si sa strang si sa strang bucatele mici mici de hartie decupata - au facut sute de fulgi de zapada
yagmur spor la cauta! iti doresc sa-ti gasesti cat mai repede si cat mai bine
dandusa spune:
bun gasit in noula an!
fete dragi,am o nedumerire legata de cresterea Crinutei.se plange destul de des in ultima vreme de dureri de ligmanete,la genuchi si degetele de la picioare.
voi ati trecut sau treceti prin asta?