Fulguleti de nov-dec 2006 (7) Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 13
acs spune:
Multumesc mult pentru urari!
Si urez in avans:
La multi ani Andra! Felicitari saryta!
La multi ani Donia! (frezii)
La multi ani aka!
Manu, sper ca e totul in regula cu Luca!
Donia spune:
Multumesc pentru urari, freziile sunt minunate
Eu am avut o zi frumoasa, cu prietenii de aproape am petrecut acasa, cu prietenii de departe am vorbit la telefon, sau am primit mesaje, a fost tare bine.
La multi ani acs si aka!
Sa gasiti fericire la tot pasul si sa va bucurati de dragostea celor care va inconjoara!
saryta, La multi ani pentru Andra
Sa va aduca multe bucurii si sa aiba parte de tot ce-i mai bun! Cati ani a facut, ca am pierdut sirul?
Fetele, aud ca e rau de tot cu zapada in Romania. Voi cum sunteti? Laura si lizzy, ati mai plecat la Bucuresti?
aka spune:
La multi ani fericiti Donia!
sa fi iubita, sa ai numai bucurii de la copilasii tai. te pupam.
saryta spune:
La multi ani, Donia!
La multi ani, Aka!
Multumim mult de urari!
Donia - Andra a implinit 13 ani , nu stiu cand au trecut anii... acu are petrecere in pijamale cu 4 dintre colegele ei, maine revin cu niste poze.
danutz spune:
Se pare ca am ratat niscaiva petreceri onomastice
Manuela
Aka
Donia
Saryta pt ieduta cea mare!
.
Manu, sper ca-s toate bune cu Luca, te cred ca ai tras o ditamai sperietura!!!
.
Laura, Diana, ati mai ajuns in Bucuresti?
Fuseram si noi sambata la Cirque du soleil, frumos, tareeee frumos; ce costume, ce coregrafie, ce muzica, ce show!!!
.
Nu mai zic prin ce nameti l-am dus azi pe R la gradi si nu mai zic nimic ca fug la o sedinta
Laura13 spune:
donia la multi ani, multe bucurii si fericire si sanatate si tot ce e bun si frumos in lumea asta iti doresc!
aka
acs sa va bucurati mereu, sa fiti la fel de frumosi si de uniti cum va vad eu acum, sa fiti sanatosi!
am fost la bucuresti, a ajuns si lizzy acolo, eu am ajuns si inapoi la iasi, banuiesc ca si ea la tg.
a fost frumos, da'frumos, dani a fost incantat tare de tot, si noi la fel.
pup mamicile fara exceptie
porumbita80 spune:
Donia la multi ani !!! scuze cu intarziere...
Aka
Acs
ce la zapada in Romania. vrem si noi... vrem si noi zapada cam asa ceva tipa baietii. Vor la schi am vazut poze misto de aici si vor si eiii..
Noi bine, adica un bine cat poate fi el de bine tinand cont disperarea grecilor.Bia este o mine de copil creste impresionant de frumos, este foarte activa si vesela. Gangureste la toti, este un zambet ori de cate ori vorbeste cineva cu ea.
Baietii si ei la fel sunt ok. Noutati nu avem, ne este dor de Romania, mai ales baietii. Off nustiu ce o sa ne facem cu ei.Mario se incapatineaza tare cu greaca , mai degraba prinde engleza din desene. Radu o mai da si pe greaca. Din toamna ii dam la gradi si vedem atunci.Mario in clasa zero va merge care se face la gradi aici.
Vedem.. pana la toamna ma e, eu cum iau decizii peste noapte nustiu ce ma va apuca pana la toamna.
Pozele minunate toate... nu am vazut cele din meil cu nustiu parola daca cineva are timp poate imi trimiteti si mie. Cu drag as viziona si eu ceva poze din Cuba.
Pupici la toate mamicile. Aveti grija
Yagmur spune:
La multi ani Andra
La multi ani Aka
La multi ani Donia - multe, multe frezii
Luca e bine, am ramas doar cu sperietura. Ne pregatim sa vedem cum va fi la evaluare, stam pe afara in zapada, eu invat sa gatesc .
Ma bucur pentru Laura si Lizzy ca au fost la spectacol si au ajuns bine acasa. Bine ca nu au prins ninsoarea de acum...
Pupici
Yagmur si Luca
ruxandra_sb spune:
La multi ani Aka!
Sa fiti santaosi si voiosi!
La multi ani Andra!
Saryta sa-ti traiasca printesa! Ce fain o sarbatoriti.. cred ca e fericita.
Si noi ne bucuram de zapada.. huh, in sfarsit se pare ca tinem tusea sub control. De data asta numai mucii erau di vina. Asa.. sa revenim la nebunia de zapada.. avem acum in curte 2 derdelusuri.. G cam trage chiulul la dezapezit, in schimb M munceste cu spor. Cu siguranta ii bag seara tare greu in casa... nu se mai dau plecati.. si vin cu niste bujori in obraji.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
lizzy spune:
La multi ani Andra !
La multi ani Aka !
La multi ani Donia !
cu intarziere ca noi ne miscam in reluare de ceva timp... suntem prinsi intr-un program continuu si nu stiu cum, dar nu mai fac fata la toate.
suntem in general bine, asteptam sa ni se mai relaxeze un pic sarcinile pe la birou sa respiram altfel serile...
va doresc numai bine!