Fulguleti de nov-dec 2006 (7) Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 11
lizzy spune:
io sper din suflet sa-mi ramana asa bine, sanatos si frumos si iubaret cum e acum in rest... va avea vreme sa tot invete
acs draga, io sper ca are chef de invatat la 18-20 de ani ca am de gand sa-l dau la arhitectura, design sau orice altceva din domeniul forma, culoare, estetic (zic io acuma dar evident e alegerea lui)
apropos, suntem la stadiul in care Ariel, Alba-ca-Zapada, Jasmine si un fel de Barbie neoriginala (Stefi o cheama si seamana leit cu Paris Hilton) deci gagicile noastre fac periodic schimb de rochite
asta e joaca lui favorita. "asta imi place ca-i roz, asta ca-i mai bufanta, asta ca are nu stiu ce stralucitor in ea... "
so proud of him...
danutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lizzy io sper ca are chef de invatat la 18-20 de ani ca am de gand sa-l dau la arhitectura, design sau orice altceva din domeniul forma, culoare, estetic (zic io acuma dar evident e alegerea lui) apropos, suntem la stadiul in care Ariel, Alba-ca-Zapada, Jasmine si un fel de Barbie neoriginala (Stefi o cheama si seamana leit cu Paris Hilton) deci gagicile noastre fac periodic schimb de rochite asta e joaca lui favorita. "asta imi place ca-i roz, asta ca-i mai bufanta, asta ca are nu stiu ce stralucitor in ea... " so proud of him... |
deci clar designer il faci
o sa le ia fata la toti ce Botezatu, ce Irina Schroter...
ruxandra_sb spune:
"copiii si partea frumoasa a vietii.. nu se plang nici o clipa"
mi-a placut.. din pacate acum prea multi cresc in serele oraselor
http://www.evz.ro/detalii/stiri/nascuti-in-congelator-fiii-gerului-fac-8-km-pe-zi-la-180c-964406.html
acs spune:
Lizzy, super M cu rochitele. Victor duce toate plusurile la gradi si le pune sa faca diverse activitati. S-o face profesor sau imi face o bucurie si-mi umple casa de nepoti? :)
Cate despre ramas la fel de iubitor, frumos, sanatos... cu siguranta va fi asa! Asta doar e treaba noastra, nu depindem de ministri si profesori. Si ai dreptate, toata nebunia asta ma face sa nu mai am in prim-plan lucrurile cu adevarat importante.
Revenind la clasa 0, pe Victor ar trebui sa-l inscriu la scoala in a doua etapa. Asta pentru ca sunt doua scoli in aceeasi cladire, iar noi suntem arondati la cea pe cale de desfiintare. Drept urmare, daca nu reusesc sa-l inscriu la scoala unde invata fetele, va ramane in gradinita.
Cam multe "daca", dar o singura certitudine: "savant" il face mama :).
Ruxandra, m-a impresionat articolul.
Laura, sincer te invidiez. Oamenii par mult mai destupati la minte acolo la voi.
iulia-stefy spune:
Va invit luni 6 februarie ora 18 la Casa Studentilor din Iasi la un spectacol de frumusete: Oriflame Beauty Show!
Veti descoperi tendintele in frumusete cu noul make-up artist Oriflame Oana Dinculescu si un regal de culori, arome si stil in care va prezentam cele mai noi surprize ale Cataloagelor 3, 4 si 5!
Intrarea este libera.
http://7w.ro/hm012G
Laura13 spune:
Alex pleaca la plimbare
dani are otita, alex conjunctivita.
dar e primul antibiotic din iarna aceasta, e super-mega record pentru noi. sper sa scapam repede.
mai sper sa se opreasca ninsoarea!!!!! eu TREBUIE sa fiu vineri in bucuresti.
dar in rest suntem bine, satui de zapada (nu de alta dar azi am facut 20 min cu masina pana la gradinita lui dani, care e la o distanta de 5 minute de mers pe jos ) cand m-am dus sa il iau.
ma rog, se pare ca zilele urmatoare stam acasa, asa ca nu mai scoatem masina pana la primavara
pup gasca.
lizzy spune:
laura, ce faci vineri in Bucu?
noi ajungem, sperrrr, joi seara. tarziu de tot. vineri e musai sa fim acolo, de la 4pm avem biletele la Cirque du Soleil...
aka spune:
vreau sa treaca iarna, se aude afara zici ca esti in varful muntelui.
dar vine ea primavara...
si pentru cine nu stie, avem martisoare de vanzare, banii stransi se folosesc pentru cumpararea de rechizite pentru copii din familiile nevoiase.
pupici
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lizzy laura, ce faci vineri in Bucu? noi ajungem, sperrrr, joi seara. tarziu de tot. vineri e musai sa fim acolo, de la 4pm avem biletele la Cirque du Soleil... |
tot la circ, tot de la 4PM. nu cred ca vom reusi sa ajungem joi seara, trebuie sa ne hotaram daca mergem cu trenul sau cu masina ... ma dispera astia cu premierul ... nu mai zic nimic de vreme
vorbim la tel.
Teutz spune:
Salutare!
Am mai aruncat si eu un ochi pe aici, la timp sa vad niste superpoze! M-ati omorat, si cu pozele de la ski, si cu cele din Cuba! Sunt desavarsite! Copii superbi, peisaje de vis, parinti multumiti si relaxati.
Referitor la clasa 0, noi nu ne grabim, mai ramanem un an la gradi, ca sa mai copilarim un pic. E adevarat ca ne-ar fi placut sa faca grupa pregatitoare la gradi in 2012, iar in 2013 sa mearga in clasa I, dar nu-i bai daca noua lege ne-a dat putin planurile peste cap. Va repeta grupa mare si gata. Nu mi se pare o problema daca in clasa I va avea aproape 7 ani si 9 luni, ba din contra, va putea tine pasul mai bine cu avalansa de informatii si teme.
In rest, suntem bine, fetele cresc, sunt sanatoase, se inteleg destul de bine, uneori mai ies scantei... na... o atmosfera destul de normala, zic eu.
Laura, multa sanatate baietilor! Frumosi copii ai facut!
Pupici tuturor!