Sarbatori fericite !Piersicute iul-aug 2012 ( 4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Laura, merci ptr. dfaturile cu galustile, data viitoare asa o sa fac.Mai, fetelor puteti sa-mi spuneti si mie, daca analizele cu citomegalovirus, herpes etc facute acum un an si ceva mai sunt valabile?Nu stiu ce sacred, ma gandesc ca daca atunci mi-au iesit anticorpii de ex. la citomegalovirus , oare se pot schimba?

Eu sunt neimunizata la virusii respectivi ( exceptand herpesul ) si mi le-a dat, mi-a dat inclusiv herpesul ... dar m-am gandit ca o fi uitat ca mi-a iesit pozitiv in prima sarcina. Asa ca nu stiu cum e mai bine.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 14 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise
Un timp nu am mai avut deloc simptome, mi-a revenit energia si pofta de cafea...si de alte chestii, nu mai detaliez .
In ultimele zile insa au revenit, atacuri de greata, sanii sensibili, dureri de cap, ameteli si insomnii. Poate si pe fondul oboselii mari cu mutarea. Desi neplacute, prefer sa am simptomele, vorba lui Rocsy, sa ma simt si eu "un pic insarcinata". Altfel imi fac mai rau griji, daca nu e ceva in ordine, etc.

12 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Eu tot "neinsarcinata" ma simt .
Iar la noi in Brasov e gheta pe strada si o urasc, astazi era sa alunec de 2 ori .

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biribu
aaa si e cu putza asta s-a vazut clar in poza. s-a dus speranta mea sa fie tititza. oricum, nu conteaza, sanatos sa fie. asa de drag imi e deja, cum isi sugea degetelul

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Felicitari pentru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

la fel stiam si eu ca dupa 18-19 sap il simti desi la a 2/3 sarcina multe femei spun ca au simt mai devreme

sincer mi se pare putin probabil la 13-14 sapt sa il simti

Eu pe Sofia am simtit-o la 16 saptamani iar acum la 14 ... nu e imposibil, la a doua sarcina deja stii sa diferentiezi miscarile fetale de gaze, spasme ale uterului etc .... Poate stau eu cu sensibilitatea mai bine ca in prima sarcina am avut contractii la 21 de saptamani iar doctorita mi-a zis ca e imposibil, ca la varsta respectiva de sarcina nu sunt contractii .... si pana nu ma pus la TNS nu m-a crezut ... dupa care a zis ca aveam dreptate si ca existau mici contractii ( alunecasem pe gheta si din momentul acela toata sarcina am avut de tras cu contractiile ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Rocsy ai grija cu gheata. Bine ca la Bucuresti nu e deocamdata si sper sa nici nu fie, ca la cat sunt eu de impiedicata...Tin minte ca in prima sarcina am luat o cazatura pe burta de-am crezut ca acolo nasc.
Mealex ai idee daca maine dr.Rotaru este jos la Elias? M-as duce maine. Nici nu stiu ce sa fac, sa ma duc maine sau luni cand fac 10 saptamani?Voi ce zice#539;i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

r_ocsy am zis putin probabil, nu imposibil

biribu felicitari pt ; cat de naspa a iesit DT-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Buna burtici!
Rocsy, ce bine ca nu te simti gravida:). Nici eu nu ma simt dar inca e mic, am 8 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela_Nor spune:

Fetelor, din pacate eu am tras o sperietura in noaptea de revelion. Am facut o infectie urinara de toata frumusetea, care s-a tradus prin contractii puternice si disparitia simptomelor de sarcina. M-am speriat ingrozitor, am dat fuguta la spitalul de urgenta de acolo(eram plecati in concediu) si mi-a facut un ecograf - sarcina in evolutie. Am respirat usurata. Acum trebuie sa incep tratament cu Augmentin 1pastila/12h. Sincera sa fiu mi-e cam teama sa iau, dar cand ma gandesc ca era sa pierd bebe-ul, cred ca nu am scapare.
La fel ca si la voi, sanii nu mai sunt la fel de tari, iar greata nu mai apare zilnic de vreo 2 saptamani. Am uitat sa precizez, conform UM as avea 11 saptamani, dar cu ovulatie tarzie, asa ca sunt de fapt 9 sapt si jumatate.
Sa dea Dumnezeu sa avem parte de bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mai fetelor, nu mai tin minte daca v-am urat La Multi Ani pe 2012!!! Dar de doua ori nu strica :)

Eu ma simt tare rau, nu vomit, dar ma epuizeaza starile de greata, am ajuns sa stau 90% din timp in pat, numai cand dorm ma simt bine, as dormi non stop daca as putea...

am si eu aproape 13 saptamani, insa pe bune, ma simt mai rau decat la 6-7 saptamani... Abia astept sa treaca greturile astea, ca sunt exasperata...

Imi pare rau ca nu am o stare mai pozitiva acum, la inceput de an... poate se va schimba curand...

Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

fetelor, va pup, multumesc pt felicitari. acum astept rezultatul, in fine, macar la eco au zis ca arata f bine si nu vad nici o problema, deci
mi-am luat citeva zile libere si stau linistita pe net acuma

de simtit bb: eu inca nu-l simt si e a treia sarcina, insa la mine placenta e anterioara si cred ca de-aia.

Gabriela trebuie neaparat sa iei tratamentul, e mult mai periculoasa o infectie in sarcina decit un potential tratament. iar augmentinul e safe, oricum.

Porumbita riscul de trisomie 18 era de vreo 3 ori mai mare decit media, cea 21 era ok, dar eu fiind mai senioara asa n-am putut sa las lucrurile fara sa stiu precis.

Rocsy pacat ca a trebuit sa dai atita caruta de bani, ce sa zic.

Delia mai e putin, rabdare si eu inca mai am zile mai nasoale, dar per total e muult mai bine.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput