Sarbatori fericite !Piersicute iul-aug 2012 ( 4)
Raspunsuri - Pagina 16
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmina_s Buna seara burtici si mamici cu burtici! va pup si va urez un an excelent, sa avem bb sanatosi, voiosi, voinici. ce faceti? cum v-ati petrecut? am si eu o intrebare: pot sa beau 2-3-5 guri de vin? nu dati cu pietreeeee! va pup 13+ |
Eu am baut doua degete de vin de revelion ... trebuia sa sarbatoresc si eu cu ceva. Ocazional 2-3 guri de vin , nu fac rau bebelusului !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 14 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Porumbita spune:
eu sunt umflata si arat de parca sunt deja in 4-5 luni (cum eram acum 3 ani cu baiatul)
la kg cred ca am pus unul
insa am vreo 3-4 in plus ramase tot de acum 3 ani:(
MeAlex spune:
Am primit o parte din rezultatele pt secretie col si vagin si am infectie cu streptococ galactiae (hemolitic grup B). A facut vreuna dintre voi tratament cu antibiotic in sarcina? Nu as vrea sa iau in primul trimestru...Cred ca voi repeta cultura de col si vagin, pentru ca mi s-a recoltat pe 29 dec si apoi laboratorul nu a lucrat, asa ca ma gandesc ca e posibil sa fi tinut prea mult pe mediu de cultura si sa se fi dezvoltat prea mult...ma gandesc ca in mod normal exista tot felul de germeni, dar se declara infectie cand depasesc un anumit numar.
8 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Am primit o parte din rezultatele pt secretie col si vagin si am infectie cu streptococ galactiae (hemolitic grup B). A facut vreuna dintre voi tratament cu antibiotic in sarcina? Nu as vrea sa iau in primul trimestru...Cred ca voi repeta cultura de col si vagin, pentru ca mi s-a recoltat pe 29 dec si apoi laboratorul nu a lucrat, asa ca ma gandesc ca e posibil sa fi tinut prea mult pe mediu de cultura si sa se fi dezvoltat prea mult...ma gandesc ca in mod normal exista tot felul de germeni, dar se declara infectie cand depasesc un anumit numar. 8 saptamani si 4 zile _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru sanatos! |
Mi-a iesit mie acelasi streptococ ... nu il tratam decat in semestrul III.
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Sunt racita cobza , astazi ar fi a treia zi ... abia pot sa respir ! Sotulache a fost foarte amabil si mi-a dat si mie din raceala adusa de el de la scarbici . Momentan pitica rezista, sper sa reziste in continuare.
Am simtit si eu gaza din burtica cum misca , discret si finut ca un fluturas .
Va doresc o seara placuta !
adarev spune:
Ce faceti, fetelor?Eu, tocmai ce am terminat de gatit o supa cu gataluste, sper ca nu v-am facut pofta. Mi s-au dezmembrat galustile, dar asta e, ma rog o tentativa de galuste mi-au iesit. Despre kg, ceu, a pot sa spun. Eu am inceput sarcina la 50 kg si acum am 51,200. Blugii inca ma mai incap,dar ma simt mega-balonata.Poimaine cred ca ma duc si eu la ecograf, iar ma apuca nabadaile, dar, nu ma mai gandesc,ce-o da Domnu. In rest, vad ca toate fetele sunteti bine si sa fim tot asa pana la final.
MeAlex spune:
R_ocsy, multumesc mult pentru raspuns! M-am mai linistit, oricum voi repeta analize de secretie...ai grija cu raceala, bea un ceai, stai la caldurica, stii tu! F emotionanta povestea cu miscarea gazei din burtica!
8 saptamani si 4 zile
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
laura_Rts spune:
Buna piersicute!
Imi pare rau de streptococ, adevarul e ca si cu bacteriile astea, si eu am avut inainte de sarcina clamidia si ureaplasma, nici nu ma gandeam sa am asa ceva. Le=am tratat cu antibiotic. Cred ca daca o sa imi fac cultura sigur o sa imi iasa si mie ceva. Voi v-ati facut listeria, salmonela, citomegalovirus si toxo? Eu inca nu facui nicio analiza pana acum. Am zis ca o sa ma inscriu si eu la medicul de familie ca nu am ajuns inca si apoi analizele gratuite cica se fac cu programare ca nu prea sunt fonduri. Cunosc o tipa cu toxo pozitiva si dr i-a recomdandat intrerupere ea nu a vrut si acum fetita e ok. Ieri am avut si eu greturi pt prima data, toata ziua. Azi putine de la 9 la 10 dimin. Oricum cred ca nu i-au placut mancarurile grase, ca daca ar fi inceput greturile cred ca m-ar fi tinut si acum. Am mancat ieri numai fructe si legume, azi la fel si m-am refacut. Mi-a iesit si un herpes , de la stomac cred. Ca si kg nu am luat deloc in greutate mai ales dupa ziua de ieri care a fost cu mere si salata de varza:)).
Adarev, succes la eco! Mie imi ies galustele, sa nu le pui in apa cand fierbe, incearca sa opresti intai aragazul si stii ca treb sa pui un pic de ulei sau untura in ele.Vad ca nu prea avem mamici ingretosate prea mult.
Sa fim toate bine pana la capat!
carmina_s spune:
Buna seara piersicutelor!
vad ca unteti bine, ceea ec ma bucura maxim. am vazut ca adarev a facut supa cu galusti, ceea ce ma face si pe mine ca maine sa-mi fac
in rest ce faceti? eu toata ziulica (jur) nu am afcut nimic. m-am uitat la tv, apoi m-am jucat canasta on-line apoi un film la dvd, acum forum.....deci am bucur de inca 2 zile de concediu!
va puuuup
13+
MeAlex spune:
Ginecologul mi-a recomandat sa fac:
Mi-a dat sa fac asa:
- herpes
- citomegalovirus
- toxoplasma
- rubeola
- urocultura
- ex. bacteriologic secretie vaginala si col - aici am cerut eu microscopic (lama) si cultura
8 saptamani si 4 zile
_
pentru sanatos!