despre 'badiguarzi vs. mamici'

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca
sa inteleg ca pentru tine 1 maidanez = 1 bodyguard, mey? huh, huh?

N-ai vazut maidanezii care pazesc intrarile blocurilor si protejeaza babele de la parterul acestora? E-n fisa postului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Cred ca daca mai spunea si ca "alapta pruncul" obtinea efectul maxim.
Daca ma gandesc bine exista si tipul asta de mamici, care trec cu roata carutului peste tine, care se bat cu pumnul in piept, depletite si hotarate, mai ceva ca Agripina din "La vulturi". Nimeni si nimic nu tb sa le stea in cale ca-i de jale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Eu cred ca suntem pe forumul badigarzi.ro, da' ma duc sa ma mai uit o data.
Si daca mamica l-a pal.m.u.it dupa ce a agresat-o fizic, desi era cu copilul dupa ea, se justifica pumnul lui, sau cum? Inacceptabil ca un badigard (apropos, e garda de corp a cui, a lui proprie?) sa aiba o astfel de reactie fata de O FEMEIE CU UN COPIL DUPA EA. Si poate data viitoare se va gandi si animalul de 2 ori inainte, dupa o astfel de reactie din partea mamicii.
Inacceptabile si reactiile voastre, ca femei si ca mame.
Auzi la ea, nu e in stare sa-si deschida o usa la un magazin!

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophietje

http://www.simonatache.ro/2011/12/21/cum-sa-iei-bataie-de-la-nenea-bodyguardul-de-farmacie/

Ce facem, mamicilor?

ca nu e prima data!

va sarut ingerasii pe suflet.

si pe mamicile-mici
- de pitici-pitici

Sophietje, ce ti s-a intamplat este absolut fara nici o scuza, trebuia sa te duci imediat la IML si sa-ti iei certificat.
Insa titlul "badiguarzi vs. mamici" este un pic fortat, nu sunt toti bodyguarzii niste imbecili, cum nu sunt nici toate mamicile niste victime.
Poate daca ai reformula, ai primi mai mult suport (desi vad deja ca redneck e victima aici).

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Jar manca rahatul ala de bodyguard...ma puneam pe urlat si ii dadeam una in c....e de acolo ramanea..iar daca dadea cumva in mine...apai....iar cu politia......sincer sunt niste kk cu ochi.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

un bodyguard poate fi dat oricand afara, in functie de prestatie, dar cu mamicile care dau cu pumnul , injura, cu pruncul de fata sau nu, nu cred ca putem sa le dam afara din "functie" . ca e lauza, ca e la sindrom premestrual, ca alapteaza, ca e insarcinata, se pare ca femeia devine mai periculoasa decat barbatul, fie el bodyguard sau nu.
si noi avem scuze, nu-i asa? barbatii nu au nici o scuza. decat aia ca or avea si ei mame si nu stim cat de mult au fost lauze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb

Eu cred ca suntem pe forumul badigarzi.ro, da' ma duc sa ma mai uit o data.
Si daca mamica l-a pal.m.u.it dupa ce a agresat-o fizic, desi era cu copilul dupa ea, se justifica pumnul lui, sau cum? Inacceptabil ca un badigard (apropos, e garda de corp a cui, a lui proprie?) sa aiba o astfel de reactie fata de O FEMEIE CU UN COPIL DUPA EA. Si poate data viitoare se va gandi si animalul de 2 ori inainte, dupa o astfel de reactie din partea mamicii.
Inacceptabile si reactiile voastre, ca femei si ca mame.
Auzi la ea, nu e in stare sa-si deschida o usa la un magazin!

_

Exact ce spuneam aseara; de ce nu s-a gandit mamica (,) ca e cu copilul dupa ea? De ce trebuie sa se gandeasca altii la copiii nostri? In primul rand ma gandesc eu sa nu creez o situatia care se poare termina urat, macar cand sunt cu copilul dupa mine.
Poate data viitoare se gandeste si mamica de 2 ori inainte de a imparti palme in stanga si dreapta de cate ori e imbrancita.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_21

un bodyguard poate fi dat oricand afara, in functie de prestatie, dar cu mamicile care dau cu pumnul , injura, cu pruncul de fata sau nu, nu cred ca putem sa le dam afara din "functie" . ca e lauza, ca e la sindrom premestrual, ca alapteaza, ca e insarcinata, se pare ca femeia devine mai periculoasa decat barbatul, fie el bodyguard sau nu.
si noi avem scuze, nu-i asa? barbatii nu au nici o scuza. decat aia ca or avea si ei mame si nu stim cat de mult au fost lauze.

Alexia, SCUZE! Am vrut sa dau aprob in timp ce vrobeam cu Victoria si ti-am dezaprobat mesajul din greseala

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

desiree, nici ca ma uitasem pana nu ai spus tu.

Mergi la inceput

Jar manca rahatul ala de bodyguard...ma puneam pe urlat si ii dadeam una in c....e de acolo ramanea..iar daca dadea cumva in mine...apai....iar cu politia......sincer sunt niste kk cu ochi.

apoi si cu convingerea unei alte mamici , eu propun desfiintarea functiei de bodyguarzi, ca oricum sunt toti doar kk cu ochi.
eumada, ai grija de jarul ala, sa nu il papi tu candva, fara de voie.

Mergi la inceput