Brum.-craciunite N-D 106-Bravo scumpi! Hai Altesa!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

De Luny mai stiti ceva?

39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

luny e tot 2 in 1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da, da, cu frustrarile dupa mine
maine dimineata merg la control sa vedem ce facem, mi-e si teama.. azi noapte am visat ca am nascut, nu stiun cum, un bebe sanatos tun cu apgar 10, de 4150g si 51 cm! o, mama!!! sper ca nu natural, la dimensiunile astea
in rest, am fost la ai mei ieri de Craciun, sotul mi-a muncit, ca daca n-am nascut, s-au dat peste cap toate... Matei e mucit iar, eu la fel, plimbam de la unul la altul cred...
Anna, woooooow!!! tare de tot experienta nasterii tale!! la ce spital ai nascut?.. bine ca totusi ti-a venit dr in mijlocul noptii, ca nu prea se mai poarta, ci se cam naste cu cine e de garda!.. oricum, ai fost f tare, ai scapat si rapid, fara epidurala, si cel mai important, bebelina e bine si frumoasa foc, am vazut pozele!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

luny si eu sunt curioasa sa vad ce va zice mai stati 2in 1 sau nu?

Parca imi vine si mie sa dau o fuga maine la control sa vad ce s-a mai intamplat cu colul sa stiu daca stau linistita de revelion sau nu ca trec asa greu zileleeeeee.

Ana super tare experienta ta crede-ma ca am ras si plans in acelasi timp super tare bravoooo.

38+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

A nascut Mada! Am vazut pe FB poza cu micuta Sofia pe wall-ul sotului ei!
Felcitari mamico! Bine ai venit pe lume Sofia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! Nu e azi 'the DAY'.. colul meu este tot lung:(( am facut test iar, bebe e bine, a mai coborat putin, dar alte schimbari nu sunt... maine dimineata mai incercam o tura de ricin, daca nu merge iar, joi la 8 mergem la spital, incercam o inducere, daca tot nu apar contractii bune, sfarsim cu cezariana.. ma asteptam la lucrurile astea sa le aud azi, dar tot naspa ma simt..

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI, SA FIE SANATOSI SI VOIOSI!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny..sorry..ai un bondarel tare incapatanat, stie ce vrea de pe acum. Vine cand vrea el, nu cand vreti voi .
Si daca pentru luny nu e The DAY, poate e pentru simo78, care are ceva contractii si acum e la spital asteptand doctorul. Sa vedem, vine azi un Gabriel de Sf. Stefan?
Hai Simo!
Ah..uite ca am uitat sa va dau o tratatie de ziua de nume a Stefanului meu. Poftiti aici:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

La multi ani! Diana, pentru Stefan al tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

Sarbatori fericite tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

si acum o intrebare :
se poate strica laptele in sani?
eu alaptez dar fetita nu goleste decat un san la o masa, iar eu nu scot laptele cu pompa din celalat ci ii alternez... ea mananca cam la 3 ore.
stiti ceva despre asta? ar trebui sa scot laptele din ambii sani?

Mergi la inceput