Brum.-craciunite N-D 106-Bravo scumpi! Hai Altesa!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! Un An Nou fericit
se zice ca de fiecare data cand se naste un bebelus, Dumnezeu zambeste, ingerii danseaza de bucurie si o noua stea a sperantei se aprinde pe cer. Sa va bucurati de aceste momente magice alaturi de bebelusi si de sotii vostri. va imbratisez cu drag si va urez un an nou fericit si plin de impliniri.

Laura 40 saptamani calendaristic 38 saptamani ecografic Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Va doresc si eu un an nou fericit! Daca se poate mai fericit decat cel pe care il incheiem care a fost foarte fericit prin venirea bebelusilor nostri.

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

hello grils!

felicitari proaspetelor mamici si sanatate si voiosie atat lor cat si micutilor vostri!

tin pumnii pentru restul fetelor care mai au si ele putin pana isi vad comorile!

La multi ani cu sanatate, bucurie si dragoste de bebelusi sanatosi si cuminti! Sa ne auzim cu bine la anu'!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza2bby spune:

Buna seara fetele mele dragi,

Am intrat sa va urez toate cele bune, SANATATE MULTA ,si voua si celor dragi, sa va bucurati de minunile voastre mici si sa avem un nou an cel putin la fel de bun ca acesta care se incheie.

Va multumesc ca existati, am invatat si inca invat multe de la voi,ma bucur ca am facut parte din odiseea Brumareilor,si astept cu nerabdare sa ne regasim la scutece,sa continuam......

Si nu in ultimul rand FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE AU NASCUT SI NASTERE USOARA CELOR CARE URMEAZA!

Va puuuuuup si va multumesc,

LA MULTI ANI!, UN AN NOU FERICIT SI SANATATE MULTA

Alina mami fericita de Maya Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

LA MULTI ANI!!!!!

Sa aveti un An Nou cu liniste, sanatate si fericire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

An nou fericit fetelor! Sa avem parte numai de fericire si bucurii!
Am predat stafeta bulgarasilor, odiseea noastra se apropie de sfarsit. Nu vom pleca insa in alta casuta pana nu vom termina de nascut . Aici este mesajul ce l-am trimis bulgarasilor, nu este ceva foarte poetic, ca nu am avut inspirate 9acum l-am si facut).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

La multi ani 2012!!
Va doresc sa aveti un an mai bun decat cel ce a trecut, sa va bucurati de bebelusii, sa fiti fericite, iubite si sa va realizati toate dorintele!!

Burticilor ce nu si-au vazut puii inca, sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

La Multi Ani, fetelor, va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa-mbatraaniti,
Ca un mar, ca un par
Ca un fir de trandafir.
Ca merii, ca perii,
In mijlocul verii;
Ca vita de vie
La Sfanta Marie
Tare ca piatra,
Iute ca sageata
Tare ca fierul
Iute ca otelul.
Vacile laptoase,
Oile lanoase,
Porcii unsurosi
Copii sanatosi
Cate cuie sunt pe casa
Atatia galbeni pe masa.
La anul si la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

Un an nou cu bebelusi sanatosi si voiosi!

sa ne vedem cu bine in noul capitol!

Mergi la inceput