Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***
Raspunsuri - Pagina 10
Gianina34 spune:
novusel, si la mine-i la fel inca fac situatii, inca negociez una-alta, am bifat si un control de la Garda, ca sa nu-mi ies din mana, m-am vazut cu bianca, m-am vazut cu olguta si cristi si-i de-abia ora 15.34
PS:olguta - si mie-mi place numele ales
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 7 luni
novus spune:
Da, si la noi au aparut 2 licitatii castigate si trebuie sa emitem o multime de polite si tocmai s-a blocat programul darrrr trebuie sa nu ne enervam, nu ?!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
inapreda - nu stiu ce sa-ti spun insa noi ne cam speriem de intuneric(la culcare) asa ca las aprins umidificatorul (ca are cateva leduri care lumineaza suficient)
iar langa pat ii pun cateva perne (ca am gasit-o de cateva ori dormind pe jos)
avem 2 anisori si 7 luni
olishka spune:
Of fetelor imi pare rau ca mai aveti atata treaba, in loc sa mergeti si voi acasa sa va pregatiti de sarbatori. Va pup pe toate
Ma bucur ca va place numele si sper ca nu o spuneti doar sa ma afecti fericita
Ina poti sa-i montezi la pat un opritor...nu stiu exact cum se numeste. De fapt stiu, dar nu-mi vin cuvintele in ultima vreme
Acuma vad cat este ceasul Fug sa-mi hranesc si eu copiii si sa-i culc.
Olga, mamica lui David iepurasul si 31+
olishka spune:
Mai stau pe-aici cat mananca picii...
David doarme mai bine pe intuneric, caci daca este lumina se prinde ca nu sunt langa el De cazut din pat nu-mi fac probleme caci doarme cu Chiti, iar el doarme la perete.
Dati-mi va rog o reteta de vin fiert, dar buuuunaaa Dar ca la prosti va rog
Olga, mamica lui David iepurasul si 31+
novus spune:
Gataaaaaa !!!!
Pupici !!!
Ne auzim diseara
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
olguta eu pun ochiometric zahar, cuisoare, scortisoara, piper
DAR tu ce faci cu arsurile la stomac?
PS: stiu ca sunt si niste plicuri cu toate mirodeniile combinate in cantitate optima pt 1l de vin (cred) - chiar asa se si numesc - mirodenii pentru vin fiert
avem 2 anisori si 7 luni
Gianina34 spune:
si la mine-i cam gata
cred ca ne vom auzi la anu'
asa ca va urez din toata inima sa aveti sarbatori fericite, linistite si sanatoase iar anul care vine sa ne aduca numai sanatate, bani si fericire
avem 2 anisori si 7 luni
Gianina34 spune:
stati ca mi-am mai adus aminte ceva:
legat de cadourile DC-iste
daca destinatara mea ar fi fost din bucuresti, m-as fi prezentat la usa cu un tort - cel mai bun mancat de mine vre-o data
dar asa, pentru ca la distanta nu se poate trimite (ca sa stiti ca m-am interesat la curierii cu care lucram noi insa nimeni nu mi-a putut garanta ca ajunge intact, mai ales in perioada asta aglomerata) am als varianta - MIERE DE ALBINE in ... orice (nu chiar orice, dar cam pe-acolo)
de-abia astept sa citesc la intoarcere discutiile pe marginea cadourilor
va pup dragelor si acum, chiar ca plec
avem 2 anisori si 7 luni
simonapro spune:
anamariame: la multi ani sanatosi tatalui
Multumim fetelor pentru urari Drum bun si sarbatori asa cum vi le doriti
Inapreda: Lucian de cand doarme singur in pat, cam aproximativ 9 luni, a cazut o singura data si atunci nici nu s-a sinchisit sa se trezeasca,l-am gasit ca dormea pe pilota. Eu zic ca e bine sa-l lasi daca asa doreste el, poti sa stai cu el pana adoarme si apoi sa-l lasi singur, daca are vreo problema va cauta, cel putin asa se intampla in cazul nostru.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)