Amazoanele la 40 si…de ani
Raspunsuri - Pagina 2
dulcetica spune:
Am primit asta si o postez aici ca se potriveste :
Doamne, tot ce-mi doresc pentru 2012 este un cont bancar gras si un corp subtirel.
Dar te rog sa nu le-ncurci ca anul trecut. Amin!
vilma spune:
Imi dau seama, constientizez din cand in cand...ce bine ca nu am avut timp sa ma gandesc la asta!
In ziua cand am implinit 40 de ani, simteam nevoia sa ma ascund, sa nu ma gaseasca parca momentul acela, sau cumva sa trec pragul pis-pis. M-am muncit cu gandurile, m-am temut de depresie, si pana la urma mi-am spus, privind asa, nustiucum sa zic, intoarsa catre mine (pot sa zic ca ma uitam fix in ochii mei, in mintea mea...): da, am patruzeci de ani. Imi asum asta si cu asta basta. Sa trecem peste acest moment care tinde spre penibil, ca sunt lucruri mult mai importante de facut!
Si apropo de dorintele pentru 2012, si eu imi doresc un cont bancar plin de colesterol, plin de grasime, sa curga grasimea din el, da? Sa-l impung cu degetul si sa iasa grasime in stare pura. Nah...
Marina spune:
uhuuu vilma, nu te-am mai citit de un secol
comentez si la subiect dar ma striga putin datoria...
ingridnen spune:
imi doresc si eu un cont gras, ca sa-mi repar ridurile de pe fata si sa-mi injectez venele sparte de pe picioare na, ca devin depresiva. In cativa ani schimb prefixul, 5x, atunci sa ma vedeti...
Ingrid si Cristi 8 ani
Marina spune:
hai mey ca dati in depresie...mie mi se pare 40 o varsta misto. De fapt acum am timp sa-mi revin , sa ma intorc la nebuniile mele , copiii au crescut , nu mai trebuie sa dadacesc pe nimeni, anul asta mi-am facut si un tatuaj (am zis intr-o zi ce mama naiba ma codesc de 15 ani sa fac asta, ia sa ma duc sa-l fac si gata), m-am mutat in Africa, cu kg stau multumitor, la cont se putea mai mult dar sanatosi sa fim ca de murit de foame clar nu murim, m-am apucat de alergat si am avut curajul sa ma duc la semimaraton (nu l-am terminat dar tot mandra sunt).
mai vedem cum e la 5x :)dar nu imi pun problema
ingridnen spune:
cum naiba sa nu dau in depresie ca nu-mi vine sa cred ca s-a dus tineretea mea Copilul e inca mic la aproape 9 ani iar eu ma "deteriorez" de al an la an... ba cu spatele... ba cu tahicardia... ba un nodul pe colo, un polip pe dincolo... ca babele Cu capul stau bine, dar la stresul pe care-l am nu stiu cat ma mai tine.
Asa ca... sa auzim de bine
Ingrid si Cristi 8 ani
kariguld spune:
ce e vaicareala asta aici? la 80 ce-o sa faceti?
nu e general valabil sa te simti ramolita sau ce'stiu'io'cum la 40. cred ca e doar un mit. io am trecut bine mersi, fara nici o problema.
fiecare este/va fii ceea ce crede ca este. ajunge sa traiasca experiente doar ptr ca altii au crezut in ele. hraniti-va mintea cu optimism, nu luati in seama toate prostiile, mancati sanatoas, faceti multa miscare, implicati-va activ in vietile copiilor chiar si dupa ce au crescut, iesiti in oras o data pe saptamana, faceti baie cu saruri si uleiuri parfumate, cititi carti bune, cultivati-va umorul, daca apar boli tratati-le dar ganditi-va ca nu le aveti.
edit, ca am uitat ceva important, mentineti relatiile sexuale fierbinti cu partenerul de viata. apreciati-va intotdeauna chiar si atunci cand gafati sau altii va umilesc. hai, fruntea sus ca trebuie sa ajungem la 80 de ani sa-i alergam cu bastonul pe capcaunul, marius, rufus si altii
Marina spune:
Kari io nu ma plang sa fie clar , am de gand sa imi iubesc 40's si sa fiu cea mai cool baba
Marina spune:
Kari io nu ma plang sa fie clar , am de gand sa imi iubesc 40's si sa fiu cea mai cool baba
saskia spune:
Si eu am 40 si... Sincer ma simt minunat acum, dar asta pentru ca am jobul care imi place, relatia buna, baietii (doi) destul de mari si independenti. Singurul lucru pe care mi-l doresc in fiecare zi e sa fiu sanatoasa, sa apuc sa vad toate locurile pe care vreau sa le mai vad. In rest, normal ca nu ar strica un ajustaj pe ici pe colo la riduri, sun ranjita si am laba gastii la coltul ochilor, dar n-am curaj de botox si cred ca asa o sa raman. Mai vreo 7 kg s-ar putea lipsa, dar acu asta e, cu un costum bun la serviciu nu se vede, ca picioarele inca sunt bune . Pe burta s-a pus totul, desi am auzit ca nu prea e bine sa ai grasime acolo, la Oprah am vazut cred .
Oricum mereu e timp de imbunatatiri, dar nu-mi las timp de depresii, cand simt ca imi da tarcoale oarece melancolie, ma apuc de treaba si imi tin mintea ocupata.