Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

S-a trezit mandra mare. Si cum ieri i-a scris Mosului si a lasat scrisoarea langa geam, in locul ei a gasit scrisoarea de la Mos. Nu va zic ca-i tremurau mainile si era luminata la fata.

Asa citeste ea un text la prima vedere

si-mi zice: "uite, mama, casuta lui Mos Craciun e din turta dulce". Ca tot va ziceam zilele trecute de spiritul lor de observatie

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

draga de ea.... ce faine is momentele astea...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pana la ora asta a papat 150 ml lapte cu monogen, 150 ml de consome(carnita, cartofi,dovlecei,fasole verde pastai,ulei de porumb).

a sustinut gemenuta mea doctoratul in catedra si a fost super. si-l da in matematica. gemanuta mea e cea mai desteapta gemanuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Noi suntem pe nicaieri. Stiti ca duminica v-am zis ca ne luptam cu 2 viroze si cea respiratorie si enterocolita.
Bun, tratamentul in mare parte a fost doar pt enterocolita si acum viroza respiratorie isi face de cap.
Pb mare a fost ca pediatra lui nu e disponibila. S-ar putea ca maine sa ne putem vedea si din cauza asta am fost tot la urgente si ne-au consultat 1000 de dr. Si fiecare cu parerea lui si fiecare a tratat enterocolita.
Aseara Raul respira f greu.Imbraca copilul, du-te la urgente. In sfarsit dupa 5 zile s-au facut analize. Totul ok, putina anemie, ccea ce e normal , el nu mai mananca de sambata. Una peste alta, complicatii ap respirator, bronsiolita. Scoatem siropul de tuse si dam antiinflamatori si aerosoli.In spitali-am rugat sa-i dea injectie copilului, ca nu mai puteam sa-i dau pe stomacel inca un medicamente. Oricum urlete si la tras sange si la injectie. Bun...ajungem acasa, dam iarasi gramada de medicamente si culcat.O noapte extraordinar de buna, respirat ok, nu muci, nu tuse. Dar nu mancat. I
Ieri a baut 100 ml lapte dimineata si soldateii de paine 5. Atata toata ziua. L-am trezit la 4 dimineata si a baut 120 ml lapte. Azi dimineata a mai baut 120 ml lapte si 6 soldatei paine.kk nu a mai facut, ca nu are ce.
Si am inceput sa-i administram medicamentele. 1, 2, 3, 4 si m-am saturat. Am luat copilul si fugi iar la spital sa-i dea injectie, macar nu mai trece prin stomacel. Dr de familie fiind dupamasa, imi tb reteta pt injectiile cu antiimflamatori.
La spital alt dr. Care imi spune ca el crede ca e pneumonie. Deja ma vedeam internata in spital cu copilul de Craciun.
Facem Raze. Nu are pneumonie, dar nici bronsiolita. Sunt terminata. Nu mai stiu ce sa fac , ce medicamente sa-i dau si ce nu.Am ramas cu antibioticul si cu cele pt protectia stomacului si de hidratare.
Raul e alb de palid, de abia se tine pe picioare, maraie incontinuu, nu mai pot sa plec de langa el, ma tine de mana mereu. Nu am crezut ca poate fi asa greu sa fii mama.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

atatea evenimente cat am lipsit!!!

Felicitari noilor gravidute Baby, Michelle, sa aveti sarcini usoare si frumoase, bebei sanatosi si la termen!

Baby snatate sotului si tu si bb din burtica sa nu aveti de suferit, la ce ginecolog mergi?

Paula, Bumble, Ludmila of ce mai trageti cu puiutii bolnaviori! Sanatate multa, sa se faca bine pana de Craciun dragii de ei! Am plans si eu cand am citit de fetita din spital si cati copilasi mai sunt asa abandonati, mi se rupe sufletul de ei!!!

Histamina felicitari pentru mentinerea bursei! De mancatul noaptea nu prea stiu ce sa spun, oare ai putea sa ii cresti un pic portiile din timpul zilei? Sa zicem 200 ml in loc 150? Sau nu e voie sa-i dai mai mult din cauza problemei cu colonul?

Eladea, ai doi ingerasi superbi!!!

Crissy, e foarte avansata Elise! Bravo, bravo, bravo!!!

mai vroiam sa mai spun ceva dar am uitat ce...mai revin! Va pup pe toate!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

paula, e oribil.of
incearca sa ii faci mancare hipercalorica. eu asa ii fac strumfului.i-a 3 lingurite,e ca si cum ar lua 8.
incearca solutia ORS de la Hipp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Paula, of cat mai sufera bietul Raul sanatate multa !! sa va faceti bine!!

zi-i lui Raul (si Raisei, ca vad ca si ea e bolnavioara) ca trebuie sa se faca bine sa il cunoasca pe Andrei! va pup cu mare drag!!! si sper sa se termine cu toate necazurile astea si sa pape iar bine Raul!

noua ne-a dat pediatra un siropel de imunitate, altul sa il luam 2 luni, sirop Balda de la Biovitacity. e un siropel indian cica...asa ne jucam noi, ba cu imunorezistan, ba cu imunice, ba cu asta (inca nu i l-am dat, am facut pauza de siropele)

m-am plans si se lipsa de pofta de mancare, a zis sa il lasam in pace, ca riscam sa dam in anorexie sau obezitate. ca e posibil sa stagneze in crestere, sa faca mai putina miscare si sa nu aiba chef sa manance. a spus ca ei stiu mai bine sa isi asculte organismul decat stim noi, parintii, care suntem setati pe ideea ca trebuie sa manance. asa ca ne conformam si asteptam sa treaca de faza asta

felicitari tuturor gravidutelor!! acum vad ca e si Iuliana...bravo mamicutelor!!!

eu inca nu ma simt in stare sa mai fac unul...sa vedem mai incolo! acum am in plan reschimbarea strategiei, ca la anul sa reusesc sa echilibrez mai bine familia cu serviciul, dar si cu lucrurile facute pentru sufletelul meu. asta ca sa raman cu mintea intreaga !

Cris felicitari pentru progresele lui Vladut! vezi mami? e totul in regula!!!

sa vedeti aseara, am ras cu lacrimi! ne-am impartit o parte din cadouri si Andrei a primit parcarea...dupa ce a fost totul gata, a vazut semaforul! ei, si sa il vedeti pe pitic cum incerca sa ii explice lui tati ca atunci cand mergem PA cu masina, stam la semafor cand e rosu si trecem cand e verde! era foarte entuziasmat, gesticula si ne-a zis de cateva ori, arata cu mana, era super simpatic!!! si tati traducea, sa vada Andrei ca a inteles! oricum e un cadou care i-a placut din prima...sa vedem pentru cat timp

va sanatate multa multa la toti bolnaviorii!!!!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

'neata, mamici!

Uff, sanatate multa la bolnaviori!!!
Dupa cum spuneam ieri, SN nu mai face febra, in schimb i se infunda nasul tot mai des. Ieri seara am aspirat-o si cu greu a iesit ceva, mai mult ser... Pediatrul mi-a zis de pivalone, dar eu vreau sa incerc cu coralgol, pana la urma cum se administreaza???

de Solnushka Natali - 13.07.2010

pivalone , scrie pe prospect ca nu se administreaza la copii sub 2 sau 3 ani, nu mai retin exact....si mie mi sa dat din tara de la farmacie, si cerusem doar pentru fata cand avea 2 luni si specificasem....mi se pare ciudat ca doctorii se cam bat cap in cap cu prospectele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si am facut si eu enterocolita si tusesc de imi ise ochii din cap.macar asa vad si eu prin ce a treacut puiul meu. Si slabesc

Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
Pivalone i-am dat si eu (la recomandarea pediatrei) lui Bea, cred ca vreo 3 zile, pana m-am desteptat si am citit prospectul

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

si eu cat pe ce sa ii pun in nas si vazui prospectul....l-am citit si l-am pus la pastrare pt noi la ea am folosit in continuare ce am auzit de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Si am facut si eu enterocolita si tusesc de imi ise ochii din cap.macar asa vad si eu prin ce a treacut puiul meu. Si slabesc

Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Raul dupa o sa recupereze ce a slabit acum

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput