Zmeura de aur 2011

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Categoria: "Comunismul a spalat anumite creiere" - alex_andra

:)))
nu stiu de unde ai scos-o pe-asta, probabil ca ma confunzi cu altcineva
Edit: daca faci cumva referire la subiectul deschis de desprecopii......pfff....ce sa zic......da, comunismul a spalat multe creiere, din pacate chiar si la propriu. Nu vad ce legatura are insa cu zmeurica, ca eu n-am fost nici macar membru de partid, nu am nicio contributie, nu-mi asum niciun merit

BAZAR UMANITAR

Aveam aproape 11 ani la revolutie. Eu, copil fiind, nu sufeream datorita regimului. Statul la diverse cozi(cascaval, oua, carne, lapte, pepsi, etc) era o joaca pentru noi, copii.

"La 8 ani ma duceam singura (???) la scoala de pian, departe de casa, cateva statii de tramvai, plus mers pe jos.(???)
La socala mergeam singura, cu traversat de strada.
Nu-mi lipsea educatie, nu-mi lipsea mancare, nu-mi lipseau jucarii, pentru ca toate acestea existau. Librariile erau pline de carti si jucarii. (cati copii mai citesc acum?)
Da, nu erau fisher price, chicco, sau mai stiu eu ce mari branduri, dar erau.
Parintii mei, absolventi de Politehnica aveau un serviciu bun {{{{{(timpul trece, leafa merge)}}}}}si o casa la care plateau rate {{{{{(o frumosa cutie de chibrit comunista)}}}}}, dar de bun simt, nu preturile care se vehiculau acum 3 ani."

edit: imi cer scuze ca am creat confuzie cu mesajul meu:

Eu am scis in paranteza - timpul trece, leafa merge
- o frumosa cutie de chibrit comunista

Pun si niste acolade unde am adaugat eu in mesajul alex_andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

asa....si tot nu inteleg ce vrei sa scoti in evidenta cu asta....
Ca am spus niste realitati sau ce?
Daca vrei sa insinuezi ca am creierul spalt de comunisti, esti total pe langa.

Dar tu poti sa crezi ce vrei, e dreptul tau sa ai diverse inchipuiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

sunt emotionata de-a dreptul si de-a stangul.adicatelea ma vazui nominalizata drept pt care nu stiu ce sa fac.ca nu e usor lucru sa vezi ca-s oameni care iti urmaresc toate postarile.
loraG76 parca si ana ivan,fetelor nu va mai consumati neuronii citindu-ma,ca nu-s interesanta si iertare daca am deranjat ca am indraznit sa postez la aspirante(imi doresc/doream bebe 2),dar nu am scris in limbajul strict tehnic de acolo.

eu nu nominalizez pe nimeni.
ma simt ok aici si pe cine deranjez,sa nu ma mai lectureze, domnle.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

ei uite ca la aspirante te-am ratat. dar cauta tu bine in memeoria ta si vezi cate copy paste ai dat la toate mesajele talepe care mai apoi le-ai postat in n subiecte doar doar ti-o plange careva de mila. eu sincer iti plang de mila, dar recunosc ca te caut si te citesc pentru ca nimic nu ma amuza mai teribil.

lui Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
timpul trece, leafa merge.....o frumosa cutie de chibrit comunista

Acum am vazut si insertiile tale bagate in context, ca si cum ar fi ale mele.
Apropo, urat obicei, sa induci lumea in eroare in acest mod.

Cutiile alea de chibrituri, cum le zici tu, sunt pentru unii oameni si acum imposibil de cumparat.
Tot cutii de chibrituri se construiesc si acum.

Faptul ca iti permiti sa sari calul si sa vorbesti despre niste oameni la modul "timpul trece leafa merge", cand tu habar nu ai despre cine vorbesti si inventezi ineptii, imi demonstreaza calitatea ta si prin urmare nu are rost sa continui un dialog cu tine.
Esti sub nivelul la care sa cobor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Alexandra, o sa-ti raspund despre cutiile de chibrit pe subiectul cu comunistii, ca aici suntem off topic.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:
citat din mesajul lui histamina

sunt emotionata de-a dreptul si de-a stangul.adicatelea ma vazui nominalizata drept pt care nu stiu ce sa fac.ca nu e usor lucru sa vezi ca-s oameni care iti urmaresc toate postarile.
loraG76 parca si ana ivan,fetelor nu va mai consumati neuronii citindu-ma,ca nu-s interesanta si iertare daca am deranjat ca am indraznit sa postez la aspirante(imi doresc/doream bebe 2),dar nu am scris in limbajul strict tehnic de acolo.

eu nu nominalizez pe nimeni.
ma simt ok aici si pe cine deranjez,sa nu ma mai lectureze, domnle.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

ei uite ca la aspirante te-am ratat. dar cauta tu bine in memeoria ta si vezi cate copy paste ai dat la toate mesajele talepe care mai apoi le-ai postat in n subiecte doar doar ti-o plange careva de mila. eu sincer iti plang de mila, dar recunosc ca te caut si te citesc pentru ca nimic nu ma amuza mai teribil.

lui Tiberiu

interesant mod de a te amuza pe seama unei persoane bolnave. sa speram ca tu vei ramane sanatoasa pana la adanci batrneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
[b

lui Tiberiu

Daca tot ai citit si recitit mesajele histaminei si cu toate astea gasesti amuzante problemele ei probabil ca procesezi informatia intr-un mod cu totul special...
S-ar putea inventa o categorie si pentru asta "Empatia mea, ce-ai facut Doamne cu ea?"

As redenumi categoria la care a fost nominalizata "dna" eumada "Valoarea mea, valoarea mea, nu o are nimenea, hai sa ma laud cu ea"
Denumirea se potriveste mai bine stilului si limbajului afisat de nominalizata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

multumesc de nominalizare. si da sper sa dea Domnu ca nimeni sa nu sufere de IPOHONDRIE se trateaza greu spre imposibil
pot avea Empatie fata de cel care nu o cere in mod atat de batator la ochi.
lui Tiberiu

Mergi la inceput

Citat:

multumesc de nominalizare. si da sper sa dea Domnu ca nimeni sa nu sufere de IPOHONDRIE se trateaza greu spre imposibil
pot avea Empatie fata de cel care nu o cere in mod atat de batator la ochi.
lui Tiberiu

Nu era nominalizare, e prima oara cand "te citesc" (recunosc ca nu am nici cea mai mica intentie sa ma apuc sa caut frenetic alte postari de-ale tale pentru ca aste mi se pare edificatoare) iar unul dintre criterii era ca nominalizatul sa "exceleze" in mod repetat ca sa se califice pentru categorie. Asa ca n-ai de ce sa-mi multumesti.

In general prezumtia ipohondrie e anulata atunci cand exista certificate medicale care atesta ca bolile nu sunt imaginare.

Cat despre empatie cred ca cei bolnavi ar reunta bucurosi la ea in schimbul sanatatii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
timpul trece, leafa merge.....o frumosa cutie de chibrit comunista

Acum am vazut si insertiile tale bagate in context, ca si cum ar fi ale mele.
Apropo, urat obicei, sa induci lumea in eroare in acest mod.

BAZAR UMANITAR

Eu chiar am crezut ca textul citat iti apartine integral si eram un pic confuza.

Mergi la inceput