Aspirante optimiste (746) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 8
mirunita1983 spune:
buna fetele
Simo felicitari bb sanatos si la termen
Anne imi pare rau pt ce ti sa intimplat , dar ma bucur ca esti bine cu moralul conteaza enorm
flavia pai e super bine foliculi ,sigur se lasa cu bb
Moni pt z 1vimi pare rau ,esti sigura ca vine?
Miky
mirunita1983 spune:
fetelor am primit rez la spermograma si rez e super bine nu imi vine sa cred, sotul a luat ultimele 3 luni vitamine ce contin l-carnitina cred ca in tara se cheama spermotrent ;deci de la 78 mil in iarna acum are 432 de mil
dar are o infectie si ma tem ca nu scapa fara antibiotice
miky82 spune:
Neatza fetele!
Multumesc ca mi-ati facut galerie! Nu am nci o veste sa va dau, astept menstruatia, sani ma dor doar vag si m-am si deranjat la stomac ( la mine este semn de menstra) nu am mai pus utrogestan de aseara, nu mai vreau sa mi se lungeasca ciclul asa de mult, am baut si un vin rosu fiert , am facut si un dus fierbinte asa ca astept linistita ziua menstruatiei, sper sa imi vina pana in Craciun sa nu imi stric tocmai atunci ziua.
Moni scuze ca nu am intrat aseara, dar nu am avut timp, am stat cu nepoatele, sa inteleg ca ai pus utrogestan, acum cum mai esti?
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunita1983 fetelor am primit rez la spermograma si rez e super bine nu imi vine sa cred, sotul a luat ultimele 3 luni vitamine ce contin l-carnitina cred ca in tara se cheama spermotrent ;deci de la 78 mil in iarna acum are 432 de mil dar are o infectie si ma tem ca nu scapa fara antibiotice Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit |
Super spermograma, ma bucur de rezultat, dar imi pare rau de infectie ...indiferent ce va lua important este sa scape de ea cat mai repede.
In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
IPopica spune:
[quote]citat din mesajul lui MeAlex
IPopica, ce inseamna ca stai bine cu analizele de trombofilie? Ai si primit rezultatele si toate-s OK?
P.S. Eu am 34 de ani. [quote]
Neata.
Da, analizele le-am facut pe 20 Octombrie, am fost si la interpretare cu ele (hemoleucograma, coagulare - trombofilii, gama biochimie cu glicemii, creatinine,bla bla, markeri infectiosi, markeri endocrini si autoimunitate - in total vreo 33 de "indici"). Toate sunt in grafice, mai putin:
1. citomegalovirusul care este activ asa ca nenea doftoru' mi-a spus sa mai asteptam 3-4 luni si sa repetam analizele
2. markerii endocrini (T3 si TSH marit) - aici mereu am avut dereglari si le-am tinut sub urmarire; o sa trebuiasca sa fac si niste teste de fertilitate + urmarire progesteron 2 luni (am o schema complicata cu zilele cand tre' sa ma duc la recoltare ) si mai vedem ce "se citeste"
Avand 31 de ani si stiindu-mi istoricul hormonilor si bolilor din neam, mi-a fost frica sa ma apuc de treaba fara sa fiu puricata nitel inainte. M-as baga si la niste teste genetice cu tot cu consortul; dar momentan nea' doctoru' a zis ca nu e cazul. (imi vine sa nu-l ascult, desi cand ma uit ce scoruri au geneticele ma ia usor cu tremurat)
Am studiat si lista de la inceputul capitolului si am bifat cam toate analizele mentionate de voi. Da-mi tremura picoarele de fiecare data cand ma duc sa iau rezultate
I.P.
lucianamoga spune:
Fetelor am intrat sa va urez Sarbatori Fericite si un An Nou mult mai bun in care sa vi se indeplineasca visul de a avea la purtator!
pe toate si sa stiti ca din culise sunt alaturi de voi!
Aveti grija de voi !
MeAlex spune:
IPopica, eu cand vorbesc de probleme de coagulare si trombofilie, nu ma refer la analizele clasice: INR, APTT, Timp Quick, etc...ci la mutatii de trombofilie: MTHFR, gena PAI, Factorul V Leiden, Mutatia Factorului II, Antitrombina III, Proteina S, Proteina C...ai facut vreo analiza din astea?
Eu nu sustin ca daca eu am problema asta, o are toata lumea, dar mutatiile de MTHFR de exemplu sunt prezente la jumatate din populatie...si pot genera infertilitate inexplicabila sau sarcini oprite in evolutie.
6 saptamani si 5 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
miky82 spune:
Alex felicitari pentru inimioara, sarcina usoara in continuare, ma bucur ca sunteti bine.
Luci Sarbatori Fericite si tie, multa sanatate si tot ce iti doresti sa se realizeze in noul an. La multi ani!
In curand
nouasnrs spune:
Neata fetelor
ZIua a 10a dupa inseminare, fara simptome Cred ca nici acum nu a iesit nimic:(((( Mi-e si frica sa ma gandesc. O sa am niste sarbatori oribile, m-am saturat Este ultima data cand am facut ceva, gata cu inseminarile si cu tot.