Aspirante optimiste (746) Felicitari Simo_82 !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Monique,!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna seara , scumpele , am intrat sa va salut si sa va urez spor la treaba , caci banuiesc ca va aflati in pline pregatiri de Craciun!
Simo , felicitari pentru beta si , asa cum spui tu , de acum te poti declara oficial graviduta! Sa ai grija de tine si de bebe!
Moni , incearca si tu un test de sange , poate e mai concludent decat cel de urina. Doamne ajuta sa fie bebe si la tine!
Camila , multa sanatate tie si bebelului!
Va pup pe toate...

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

IPopica, ce inseamna ca stai bine cu analizele de trombofilie? Ai si primit rezultatele si toate-s OK?
P.S. Eu am 34 de ani.

6 saptamani si 5 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Monique eu cred ca daca nu vine cm pana maine ar fi bine sa faci analizele de sange asa iti clarifici orice dubiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Adinuta, eu fac 30 ani in ianuarie. Nu am facut inseminare, doar stimulare ovariana cu injectii. E a doua luna de stimulre, si a dat roade. In Martie anul asta am mai facut stimulare si inseminare, dar fara reusita atunci...Si uite surpriza acum..Oau, inca nu ma obisnuiesc cu ideea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Anne, multumesc de incurajari. Sunt alaturi de tine sufleteste, si-ti transmit multa energie pozitiva sa treci cu bine peste necaz.
Sa dea D-zeu sa vii cat mai repede sa ne anunti cele 2 liniute. Iti tin pumnii stransi de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara fetele.
Am intrat sa va salut si sa va citesc.
Deja ma bag la nani ca azi mii un asa somn, dimineata m-am trezit cu forta si abia asteptam sa vina seara sa ma bag din nou la nani

Moni, parerea mea e ca nu trebuia sa intrerupi utrogestanul ca daca e sa vina ciclul, vine peste utrogstan. Ti-o spun din proprie experienta. Hai ca e la tine Tin pumnii

Miky hai cu II ca si la tine e

Bob aahhhh ce m-ai molipsit tare cu dispozitia voastra, mai ales ca sotul e tare-tare convins si hotarat ca vine... ah, al meu e la fel si, mai tare ma dupa bebe si ma convinge si mai mult ca este . Abia asteapta sa-i dau vestea cea mare

MeAlex cum te mai simti? Cand faci eco sa auzi inimioara la samburel? Mai e un picutz si faci 7 saptamani DD ajuta in continuare! Dumnezeu sa va dea sanatate si sarcina LA TERMEN!

Simo felcitari pt valoarea de la HCG. E mare. Iti doresc sarcina la termen cu bebelash sanatos.
Camila, ce frumos

Anne Ma bucura optimismul tau

pe toate fetele care nu le-am mentionat

Va zic noapte buna si sa aveti pt maine o zi cat mai placuta.
Ne citim maine seara (ca de obicei)

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia85 spune:

Buna fetele Felicitari Simo sa ai o sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia85 spune:

Fetele eu am fost luni la monitorizare si am pe OD: folicul de 23 de 16 de 20 si de 25 iar pe OS unul de 27. NU este cam mare foliculul de 27?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Azi am fost la eco, Deny , totul e in regula.

6 saptamani si 5 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput