Aspirante optimiste (746) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 6
anne_marie79 spune:
Buna seara , scumpele , am intrat sa va salut si sa va urez spor la treaba , caci banuiesc ca va aflati in pline pregatiri de Craciun!
Simo , felicitari pentru beta si , asa cum spui tu , de acum te poti declara oficial graviduta! Sa ai grija de tine si de bebe!
Moni , incearca si tu un test de sange , poate e mai concludent decat cel de urina. Doamne ajuta sa fie bebe si la tine!
Camila , multa sanatate tie si bebelului!
Va pup pe toate...
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
MeAlex spune:
IPopica, ce inseamna ca stai bine cu analizele de trombofilie? Ai si primit rezultatele si toate-s OK?
P.S. Eu am 34 de ani.
6 saptamani si 5 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
gina85 spune:
Monique eu cred ca daca nu vine cm pana maine ar fi bine sa faci analizele de sange asa iti clarifici orice dubiu
Simo_82 spune:
Adinuta, eu fac 30 ani in ianuarie. Nu am facut inseminare, doar stimulare ovariana cu injectii. E a doua luna de stimulre, si a dat roade. In Martie anul asta am mai facut stimulare si inseminare, dar fara reusita atunci...Si uite surpriza acum..Oau, inca nu ma obisnuiesc cu ideea..
Simo_82 spune:
Anne, multumesc de incurajari. Sunt alaturi de tine sufleteste, si-ti transmit multa energie pozitiva sa treci cu bine peste necaz.
Sa dea D-zeu sa vii cat mai repede sa ne anunti cele 2 liniute. Iti tin pumnii stransi de tot.
DenyAnd spune:
Buna seara fetele.
Am intrat sa va salut si sa va citesc.
Deja ma bag la nani ca azi mii un asa somn, dimineata m-am trezit cu forta si abia asteptam sa vina seara sa ma bag din nou la nani
Moni, parerea mea e ca nu trebuia sa intrerupi utrogestanul ca daca e sa vina ciclul, vine peste utrogstan. Ti-o spun din proprie experienta. Hai ca e la tine Tin pumnii
Miky hai cu II ca si la tine e
Bob aahhhh ce m-ai molipsit tare cu dispozitia voastra, mai ales ca sotul e tare-tare convins si hotarat ca vine... ah, al meu e la fel si, mai tare ma dupa bebe si ma convinge si mai mult ca este . Abia asteapta sa-i dau vestea cea mare
MeAlex cum te mai simti? Cand faci eco sa auzi inimioara la samburel? Mai e un picutz si faci 7 saptamani DD ajuta in continuare! Dumnezeu sa va dea sanatate si sarcina LA TERMEN!
Simo felcitari pt valoarea de la HCG. E mare. Iti doresc sarcina la termen cu bebelash sanatos.
Camila, ce frumos
Anne Ma bucura optimismul tau
pe toate fetele care nu le-am mentionat
Va zic noapte buna si sa aveti pt maine o zi cat mai placuta.
Ne citim maine seara (ca de obicei)
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Flavia85 spune:
Fetele eu am fost luni la monitorizare si am pe OD: folicul de 23 de 16 de 20 si de 25 iar pe OS unul de 27. NU este cam mare foliculul de 27?
MeAlex spune:
Azi am fost la eco, Deny , totul e in regula.
6 saptamani si 5 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!