Aspirante optimiste (746) Felicitari Simo_82 !!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Anca, sarbatori fericite si numai bine in Noul An!

7 saptamani si 4 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Problemele de ovulatie s-au dovedit a fi cauzate de prolactina marita. Am luat luna aceasta si tratament pt. prolactina, si am inceput sa iau si Aspenter, dupa experienta unor gravidute de pe forum. Cine stie, poate cauza infertilitatii a fost o combinatie..
Daca fac aceste analize legate de trombofilie si-mi iasa ceva nok, se poate remedia prin tratament? Ma gandesc ca daca nu le fac si ceva e in neregula, riscul sa-l pierd pe bb e mult mai mare.. Nu stiu ce sa fac, n-as vrea sa fie ceva nok si sa-mi reprosez ca as fi putut face ceva si n-am facut..
Scuze ca-mi descarc aici temerile si intrebarile care ma macina..
Multumesc ca ma suportati.

5+

Mergi la inceput

Simo, iti inteleg perfect temerile. sigur, problemele se pot rezolva cu Aspenter si/sau anticoagulant (Clexane, cum fac si eu). Momentan esti protejata de Aspenter.

7 saptamani si 4 zile
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Multumesc Simo sper din toata inima sa ma molipsesc si eu te sfatuiesc sa vb cu doc despre toate nedumeririle tale si ai sa vezi ca o sa iti explice de ce toate aceste analize........daca nu foruminele noastre cred eu is destul de experimentate si o sa afli raspunsul la toate intrebarile tale....Incearca sa fii calma si serena si bucura te la maxim de aceasta sarcina.Totul o sa fie bine.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Salut, e prima oara cand scriu aici pe forum. Sunt o viitoare mamica (27sapt.) si scriu in speranta ca poate ajut pe cineva cu experienta mea. La mine a durat aproape un an jumatate sa raman gravida si am facut destul de multe teste (in afara de cele genetice, si eu si sotul) pentru gasirea cauzei "infertilitatii". Toate analizele au iesit bune, excelente chiar, de fapt doctorita ne-a diagnosticat cu infertilitate inexplicabila cu o zi inainte de testul meu pozitiv de sarcina.

Ce cred eu ca m-a ajutat, mai bine zis ce am facut diferit in luna/perioada aceea?

1) cu 2 luni jumatate in urma am facut o histerosalpinografie (care a iesit normala). Asta se zice ca mareste sansele de a ramane insarcinata, cel putin in urmatoarele luni.

2) Am luat niste capsule de ulei de Evening Primrose (nu stiu care e traducerea in romana), pana la ovulatie si ulei de peste.

3) Chestia care cred eu ca m-a ajutat cel mai mult : faptul ca in luna aceea dintr-odata m-am impacat cu ideea ca sunt "infertila" si nu am mai fost atat de suparata si stresata. N-am mai numarat zile si n-am mai luat temperaturi. La mine factorul pshihologic e foarte important in general si stiam in sufletul meu ca toate sfaturile cu relaxarea pe care le primeam sunt adevarate...numai ca nu vedeam in ce fel se va putea produce la mine aceasta relaxare, detasare.

In concluzie, nu stiu care din cele trei lucruri m-a ajutat, daca m-au ajutat, sau daca totul a fost o pura intamplare. Dar poate exista vreo sansa sa va ajute si pe una dintre voi.
Stiu ca este tare greu sa astepti luna de luna cu sufletul la gura un test pozitiv, sa urmaresti semne, eu nici nu mai faceam teste in ultimul timp, ca le uram. Dar, stiti cum e, bebele vine cand vrea el, nu cand vrem noi. Si nu uitati ca exista o luminita la capatul tunelului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetele.
Intru si eu sa imi anunt disparitia de pe forum pentru un timp ca sunt la limita rabdarii, ieri am plans toata ziua imi siroiau lacrimile fara sa vreau asa ca o sa fac o pauza, sotul mi-a zis ca ar fi mai bine sa uit un timp de ceea ce ne dorim dar sigur ca noi nu o sa incetam sa prestam numai sa nu mai stau toata ziua sa citesc de alte fete prin ce trecIn 2 ani si ceva ieri a fost cea mai grea zi de trecut cand mi-au venit uratii.
Va doresc la toate un an nou mai bun, la multi ani si cand o sa fiu pregatita sa intru sa va gasesc la odisee.
Va rog sa nu va suparati pe mine dar vreau sa incerc si asta oricum in ianuarie merg si la doctor si nu ma las pana nu o sa fiu mamica.
Va tin pumnii la toate si nu o sa va uit, va multumesc ca mi-ati fost alaturi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimineata fetelor

nici eu nu voi mai intra prea des...nu voi avea ce povesti cu voi
pentru ca momentan suntem in asteptare
abia dupa ciclul urmator poate am noroc sa fac laparo' (daca strang suficienti bani)

om vedea ce-o mai fi.....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Miha, Moni sunt alaturi de voi sper sa va reveniti asa cum vreau sa imi revin si eu, este tare greu, nici eu nu o sa intru foarte des sa scriu pt ca nici eu nu o sa am ce, astept luna februarie pentru urmatoarea inseminare.
Alex multumesc inca odata! Tu cum te mai simti?
Ana_30 multumim ca ne-ai impartasit povestea ta, o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.

Va pe toate.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Sunt de acord cu ce spune Ana, nici eu nu intelegeam cum sa ma relaxez...dar in luna in care am ramas nu aveam nicio speranta ca s-ar putea intampla, am baut vin sa ne relaxam si am incercat sa nu fie doar "prestat"...Am facut intamplator test de ovulatie in ziua aia, apoi mi-a iesit pozitiv si a 2-a zi...Oricum, gandul meu era ca vor rezolva problema in decembrie la stimularea ovariana, doar ca nu a mai fost nevoie.
Sper sa nu spuneti ca mi-e usor sa va incurajez, nu e asa. Noi incercam din 2008, la inceput nu foarte corect, au urmat esecurile...Eu zic sa nu va lasati, sa schimbati medicul daca nu va intelegeti cu el, daca nu va este confortabil. Intrebati, cititi, cereti analize, chiar daca uneori medicul poate spune ca nu crede ca e cazul...Parerea mea e ca trebuie cautata cauza, nu trebuie asteptat foarte mult timp.
Rugati-va si poate veti simti ca aveti mai multa putere!

7 saptamani si 5 zile
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna dimineata, fetele!
Sper ca mosul a fost darnic cu toate, ca doar meritam, nu?

Relaxare multa fetelor care se retrag; macar o data pe luna sa intrati sa mai anuntati ce mai e nou.

La noi tot expectativa. Trebuia sa mai fac niste teste pe 31 dec / 1 ianuarie, dar se pare ca laboratorul pe care-l frecventez are liber de sarbatori si n-am fost inspirata sa gasesc din timp alternative, asa ca mai adaugam o luna de stagnare. In concluzie folosim metoda calendarului exact pe dos fata de voi .

Zi usoara celor care-s la lucru! Si lipsita de greturi pentru gravidute.

I.P.

Mergi la inceput