Aspirante optimiste (746) Felicitari Simo_82 !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Alex poti sa imi zici si mie ce complex de vitamine (Zinc + Seleniu) ai luat, si cate pe zi? as vrea sa iau si eu luna asta.
Multumesc mult

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Abia acum am putut intra de la cineva pe net ca mie nu mi-au facut astia inca telefonul si netul.
Trebuia sa ma testez pe 28 dar nu stiu daca are rost ca am o presimtire ca nu e , cosurile deja au aparut, nervii si ei, sanii sunt moi asa ca nu are rost sa ma entuziasmez degeaba, in ajun mi-a venit sa vomit de la un parfum de camera si miros de gaz dar inchipuiri si nu cred nici un simptom pana dupa intarziere daca o fi.
Moni LA MULTI ANI cu intarziere, m-am gandit la tine dar daca nu am putut intra.
Sper ca cu voi a fost mosul destul de bogat.
Deny ce faci nu ne anunti nimic?
Eu de acum ma pregatesc sa merg la socrela , va pup si va doresc sarbatori fericite in continuare.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna fetelor! Va spun din nou Craciun fericit tuturor!
Miky, este Bio-Seleniu+ Zinc de la firma Pharma Nord, se ia una pe zi.
Moni, la multi ani cu intarziere (ieri nu am intrat deloc), sa fii sanatoasa si sa ti implineasca visul anul asta!

7 saptamani si 1 zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Moni, la multi ani cu multa sanatate si multe impliniri!

Fetelor, sper ca aveti un Craciun Fericit! Noi continuam sa mancam, nu ne lasam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Buna fetelor! Va spun din nou Craciun fericit tuturor!
Miky, este Bio-Seleniu+ Zinc de la firma Pharma Nord, se ia una pe zi.
Moni, la multi ani cu intarziere (ieri nu am intrat deloc), sa fii sanatoasa si sa ti implineasca visul anul asta!

7 saptamani si 1 zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Multumesc mult Alex, maine o sa merg sa le iau.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Fetelor,

Craciun Fericit in continuare! Si credeti cu tarie in visul vostru de a avea un ca dorinta se va implini. pe toate.
Moni, La multi ani cu intarziere, ieri nu am avut net!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Miha nush ce sa va zic
...ieri eram gata sa va dau vestea ca chiar sunt gravi (dupa multele simptome, intarziere CM si burtica tare si un pic bombata), dar de azi noapte nush ce sa mai zic . Ca mi-a curs un putin rosu inchis la culoare si ciudat la constitenta. Poate e menstra peste sarcina, nush. Mai astept sa treaca ziua de azi si maine sa vad cum stau cu scurgerea. Incep sa cred ca iar am pierdut sarcina (aveam ieri 4s si 5 zile- exact ca in iulie).
Ieri-5zile intarziere, si ziua 20 DPO.
Ieri am dat si la HCG iar, dar nu am reusit ieri sa iau rezultatul, o sa-l iau maine, ca maine am liber de la job.
Cam astea news de la mine, iarasi rele.
Cred ca nu mai e bebe... si la mine

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ufff cu starile astea ciudate la mine, am uitat sa va zic "buna dimineata"

Va doresc o zi frumoasa si placuta plina de bucurii tuturor.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimineata fetelor!

Inca o data multumesc tuturor pentru urari si va pup pe toate!!!!!

Deny asteptam rezultatul de la beta

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetelor.
Of Deny asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine.
pe mine sa ma scoti din listuta ca pana diseara vine izvorul, dimineata m-am si luat la harta un pic cu sotul ca el a zis ca e sigur ca e de fapt de cateva zile tot imi zice asa si eu stiu ca nu e ca s-au desumflat sanii si plus de asta azi dimineata am bagat un betisor si deja e colorat in rosu in cateva ore sigur vine.
Am tras un plans de nu mai stiu ce e cu mine, a trecut atata timp si nimic, acum chiar ma gandeam ca poate o sa fie, sunt asa de suparata ca nici nu imi vine sa ma mai gandesc, nici nu stiu pe ce drum sa o apuc si ce sa fac.
Sper ca astazi o sa fie mai multa lume pe forum ca nici eu nu plec nicaieri azi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput