Aspirante optimiste (746) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 13
nouasnrs spune:
Neata fetele
ZIua a 11a de la IA nu am simptome. Singurul lucru care ma deranjeaza sunt sfarcurile care sunt extrem de sensibile, dar asa sunt ele si inainte de CM cu o sapt.
dana0000 spune:
Fetelor va urez un Craciun fericit si multa sanatate,sa ne ajute Dumnezeu sa fim mamici la anul!
Va pooop
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
miky82 spune:
Neatza fetelor..... Moni imi pare rau de urati sper ca de luna urmatoare sa te ocoleasca 9 luni..... eu sunt la nepoate ca una dintre ele a facut temperatura si o doare burtica, mitica are branula si ii face perfuzii sper sa isi revina...... Deny felicitari pt nepotica sa fie sanatoasa...... va pup fetelor
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
Bettercy spune:
Fetelor, v-am spus eu ca pierd ovulatia luna asta cu nebunia din jurul sarbatorilor...ei bine cred ca deja am pierdut-o. Am facut un test de ovulatie ieri( ziua 12) si linia de test era destul de pronuntata dar mai deschisa decat linia de control. Testul de ovulatie de astazi era mai deschis la culoare decat cel de ieri.Daca ma uit la graficul cu temperaturile de mai jos cred ca cel mai posibil sa fi avut ovulatia in ziua 11. Am avut contact in ziua 10...cred ca am pierdut luna asta.
http://www.fertilityfriend.com/home/39e155
Sa aveti Craciun Fericit alaturi de cei dragi!
felicityhope spune:
Am intrat sa va urez Craciun Fericit,sa fiti sanatoase si anul care vine sa se incheie cu un bebel in brate pt toate.
Va pup Sarbatori Fericite si La Multi Ani.
20+....Alexander Matthew made in USA with Romanian parts
Mihaelafalt spune:
Buna seara fetelor.
Sunteti prin bucatarie la gatit sau ati plecat la munte?
Eu astazi am mai facut ceva bunatati dar mai am si pe maine, acum intru la o sedinta de manichiura ca nici nu ma gandeam ca mai termin treaba sa am timp de mine.
Urarile vi le transmit maine ca sigur trebuie sa imi fac timp sa intru.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Ioana, nu plec de pe forumul asta, raman ca poate ajut sa apara bebelasi. Mi-e doar sa nu va necajesc daca povestesc despre sarcina...
Bettercy, e foarte bine ca ai prestat in ziua 10 daca ai avut ovulatia in z11...e bine sa existe spermatozoizii mai devreme in "locatie" pentru ca ei rezista mai mult decat ovulul. Oricum, sfatul meu e ca trebuie inceput cu cateva zile inainte de testul pozitiv de ovulatie, asa crestem sansele.
6 saptamani si 5 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Ioana, nu plec de pe forumul asta, raman ca poate ajut sa apara bebelasi. Mi-e doar sa nu va necajesc daca povestesc despre sarcina... Bettercy, e foarte bine ca ai prestat in ziua 10 daca ai avut ovulatia in z11...e bine sa existe spermatozoizii mai devreme in "locatie" pentru ca ei rezista mai mult decat ovulul. Oricum, sfatul meu e ca trebuie inceput cu cateva zile inainte de testul pozitiv de ovulatie, asa crestem sansele. 6 saptamani si 5 zile _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru sanatos! |
Alex mi-ar face mare placere sa ne povestezti de fiecare etapa a sarcinii asa ca sa nu eviti sa nu ne spui de bebita. Daaaaaaaa!
Fetelor eu sunt rupta, ma bag la o baie fierbinte si dupa la nani, ne citim maine, aaaaaaa si nu mai ma dor sanii de loc dar nici uratii nu au venit, maine ese a 3a zi de cand nu am mai luat utrogestanul si cred ca maine ar trebui sa apara. Napte buna si vise placute.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
anne_marie79 spune:
In aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism...
Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante.
La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia.
Sper ca tu sa fii alaturi de ingeri si sa pastrezi in suflet acest mesaj.
Si nu uita : iubire...pace...credinta...lumina... !
CRACIUN FERICIT , SCUMPELE!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!