4 anisori

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Victoria are 3 ani jumate si o invat sa scrie; pentru ca vrea ea. Am facut felicitari de Craciun acasa (facute de ea, deci chiar de copil ) si am vrut sa le scriu eu si mi-a cerut sa o invat pe ea sa scrie. Si scrie tot alfabetul aproape, desi majoritatea literelor copiate dupa mine (eu le scriu pe o foaie aparte, ea unde trebuie). Isi scrie numele singura.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Iti recomand http://www.geology.ro/wp-content/themes/twentyten-geology/docs/masina-timpului-geologic.pdf. Baietelul merge acolo lunar si e foarte incantat.

Citat:
citat din mesajul lui gogosel

baietelul meu are 4 ani si 4 luni si din toamna merge cu adevarat la gradi. a mai mers cateva luni in iarna-primavara insa nu s-a cunoscut nimic, nici in comportament nici in cunostinte. acolo, prima data, era un chin pt el.
din sept i-am schimbat gradinita si am ales f bine. pana acum stie cuvinte in engleza (desi nu ma intereseaza acum lucrul asta), stie cateva poezii, cantecele, este muuult mai sociabil, comunicativ si mai plin de viata.
stie sa numere pana la 10 in romana si engleza, stie sa isi scrie numele, cifrele 1,2 si mai greu 3.
momentan nu doersc pre multa munca "intelectuala" deoarece trebuie sa se joace si sa invete ce ii place prin joaca.

as fi vrut sa il duc la ceva ateliere, un sport insa financiar sunt limitata- adica 100-200 lei/luna.

mamicile care au dus copilasii de aceasta varsta la ateliere/centre de activitati poate imi dau niste sugestii pentru a incepe anul viitor.
am vazut ceva la Antipa si la Muzeul Taranului Roman insa nu stiu cam la ce sa il inscriu. ca pret sunt acceptabile la MTR. la Antipa am vazut ca pretul este de 50 lei pe atelier.
cursurile FTK pentru noi sunt scumpe. merge la privat si e suficienta taxa asta lunar.
am mai auzit de cursuri la radioul Itsi Bitsi insa nu stiu nici preturi si nu m-ar interesa teatrul

Mergi la inceput