Mamici inimoase de Cta - An nou Fericit!(159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor, ce vreme uracioasa
Pisoi, te rog sa nu asculti de toate barfele cu vaccinurile. poti sa faci ROR dupa 12 luni, spre 18 daca chiar doresti asta. eu le-am facut ambilor copii si sunt o sustinatoare a vaccinurilor - bineinteles facute in conditii de perfecta sanatate a copilului. (stiti ca dupa noile valuri de opinie contra vaccinurilor si implicit ne-vaccinarea a aparut ditamai epidemia de pojar in franta, unde nu mai fusesera cazuri de vreo 18 ani??).
Cami, uuff enteroviroza! sunteti acum ok?
Ghiulten, daca ai facut in ultimii zece ani anti-tetanosul poti sa nu il repeti. dar e o masura de precautie si ai acoperire pe inca 10 ani deci.. nu e asa mare sperietura. a propos de Zara, deja pe 30 decembrie se aranja marfa pentru reduceri.. deci probabil au si inceput. (si eu am ochit un deux-piece acolo... )
Cornelia, waw, ciorba, pilaf!!! sa o tina tot asa Stefan, tin pumnii!!!
Georgi, sper din suflet sa scapati si de pojar, si de varicela. dar da, cred ca as sta acasa nitel cu Teo, sa nu ma simt apoi vinovata de vreo imbolnavire...
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Happy, eu am facut antitetanosul cand am fost insarcinata cu Maria si cu Vladimir. Nu doare deloc... la mine conteaza si aspectul asta .

ROR-ul l-am facut si noi. Lui Stefan la 7 luni, ca a prins o epidemie si a fost obligatorie vaccinarea tuturor copiilor peste 7 luni. La momentul ala dr. mi-a spus ca pot semna ca renunt, dar i l-am facut pana la urma. Lui Vladimir i l-am facut si eu pe la un an jumate si m-am cam perpelit daca sa i-l fac sau nu. baietii au avut reactii (eruptii pe piele - posibil forma usoara de rubeola), dar ei sunt mai sensibilosi . Maria nu a avut absolut nici o reactie (la nici un vaccin ).

Zilele astea chiar ma gandeam ca Stefan e cam neprotejat acum, ca au trecut 6 ani de la vaccin. Maria l-a repetat anul trecut, la scoala.

Cu Stefan, nu il laudati prea tare, ca ieri a refuzat supa si a ramas cu o ultima portioara de pilaf , buna si aia in final. Sa vedem de luni, la gradi, ce va fi.

Edit: sunt reduceri la Zara.

Mergi la inceput

haha Cornelia, clar, si Patrick a avut mini-reactie (temperatura si 2-3 bube), iar Eva nimic. incredibil, barbatii astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Happy, mie dr. mi-a zis, vb ta, ca nu nasc pe camp, si nici in spitalul judetean n-am nascut, dar na...orice e posibil...in consecinta n-am facut nici un vaccin in timpul sarcinii.
La Zara sunt reduceri, ca in majoritatea magazinelor dar inca nu sunt asa de mari...problema e ca atunci cand or sa fie reducerile mai mari, nu prea se mai gasesc marimi...asta e problema mea de obicei
Rox, nu stiu ce sa zic de vaccin...banuiesc ca si pe vremea noastra se faceau , si cum am zis, eu am facut varsat de vant urat si oreon de 2 ori...asa ca nu stiu ce sa mai cred...stiu ca vaccinurile nu le faci ca sa nu mai faci boala ci eventual sa faci o forma mai usoara...dar din experienta mea cu vaccinurile antigripale, m-as lipsi...am facut reactii mai urate decat gripa in sine
Daca ar exista homeopate si pentru alte boli...

www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE

Mergi la inceput

Pisoi, din cate stiu eu, pe vremea noastra se facea doar vaccinul antirujeola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata si de la mine!
Azi nu am chef de nimic, ma dor toate articulatiile si ma simt ca o cirpa.Si ca sa ma simt si mai bine, imi spune Ayli de dimineata : Mami, imi placea mai mult cum aratai cind nu erai gravida. Wow, ai vazut ce fund ai facut? Esti cit o batoza! Sunt asa de dulci copiii astia!
Oricum ma bucur ca s-a intors azi-noapte de la munte , e plecata de 8 zile, care mi s-au parut 1 luna, mi se parea asa schimbata aseara, mai inalta, mai domnisoara .
Ah, deci nu sunt inca reducerile alea mari la zara? Ca eu pe alea le astept. Aoleu, Rox, ce deux-pieces mama, mie mi-ar trebui vreun quatres-pieces, la ce fund am facut . Eu , bineinteles astept reducerile tot ptr copii, de fapt, pentru Ayla, ca sper sa ma potolesc cu hainutze mici, vorba sotului meu#536; ai la haine ptr aia mica ca ai putea sa o schimbi cel putin 1 luna de zile fara sa speli nimic. Si nu exagereaza cu nimic... Dar Aylei ii iau tot timpul cizme si hainutza de iarna pentru urmatorul an de la zara, ptr ca altfel la toamna le voi gasi iar la niste preturi piperate.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Ah, Rox, ce veste buna mi-ai dat cu vaccinul, mi-am adus aminte ca l-am facut acum vreo 2-3 ani la servici, cind am cazut si m-am taiat in niste cioburi. Am scapat, deci nu mai trebuie sa-l fac.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Happy, sunt reduceri la cizme la fetite. I-am luat si eu Mariei o pereche superba si m-am tot invartit, ca nu stiam ce nr. sa ii iau. Pana la urma i-am luat sa ii vina anul asta, ca la anul, cine stie cat o mai purta.

Mergi la inceput

quattre pieces esti in dispozitie azi
Pisoi, nu au nicio legatura vaccinurile anti-gripale care sunt facute anual pe tulpini diferite si cele stabilite de zeci de ani pe un singur virus. ma rog, eu tot pe a mea o sustin, cu date
Cornelia, cati bani cizmele? eu caut disperata ghete groase ptr mandra - nu gasesc nimic... o singura pereche la humanic, si bineinteles ca nu se potrivea

Mergi la inceput

Astazi imi fac norma pe DC .

Rox, 129 lei - cred, reduse de la 300 si ceva (nu retin preturile niciodata, ca oricum sunt cumparator profesionist si cu asta ma ocup si la birou ). Au o piele moale si "blanita de vulpe", vorba Mariei in interior.

Edit: nu imi ies socotelile, ca reducerea trebuie sa fi fost de max. 50% (posibil sa fi fost 159 lei), asa ca nu luati in calcul decat orientativ preturile de mai sus .

Mergi la inceput