Mamici inimoase de Cta - An nou Fericit!(159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Fac si eu prezenta, tot la munca, deja am inceput sa ma gandesc la concediu

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Haha.. eu in concediu... incep sa ma gandesc ca se apropie finalul...

Am recuperat si eu de citit... si totusi o intalneala nu nimeresc si eu? Sa nu ziceti ca ne vedem sambata ca iar zic pas...

Pana una alta va zic Somnic pufos!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
las cafa

si va doresc o zi cum o doriti!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
ar fi buna o intalnire, la o detoxifiere
Ghiulten cum te simti? am citit ca sunteti singurele... eu as zice sa nu iti faci griji, pitica mai sta ea cuminte
o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Rox, merci mult de intrebare , suntem bine, intr-adevar suntem singurele , adica eu si colocatara , Ayla e la munte cu ai mei, se intoarce abia maine seara, iar al meu tocmai duminica.Incerc sa nu fac nimic, pina acum imi reuseste , adica schimb patul cu canapeaua si invers.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bine v-am gasit in 2012! La multi ani!

Si eu de ieri la birou, mai usurel asa, sa nu obosesc .

Mergi la inceput

Ghiulten, asta e cea mai buna strategie!!
Cornelia, ce faceti? cum e Stefan? cum v-ati distrat in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Buna seara, am intrat sa dau si eu cu subsemnatul , azi am dat o rait prin Maritimo, nush ce sa mai fac cu copchilu' asta, nu vrea sa doarma pe nicaieri....toti copii dorm frumos in carucioare, el cu ochii beliti, desi e chior de somn...abia in masina adoarme, si ca urmare nu prea pot sa plec cu el...

Am si eu o intrebare: a avut vreuna dintre voi antemergator din acela de care se tine el si paseste? Adica practic e doar de sprijin. Noi am primit unul de la nasa dar aluneca foarte tare rotile si se duce de-a berbeleacul cu el cu tot, desi el merge bine de manuta, iar in tarc merge singur cativa metri, inainte si inapoi. I-as lua altul dar nu stiu cum sunt rotile, si azi n-am gasit scos din cutie...
Iau si la mana a doua daca aveti, numai sa nu alunece asa tare...

www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE

Mergi la inceput

neata!
pisoi, eu nu am avut asa ceva. adica a avut o masinuta din aia cu roti, dar o folosea Eva doar la apasat butoane. dar si ele alunecau tare, de, plastic, nu cauciuc, eu am parchet in casa... asa ca nu stiu ce sa zic. (hihihi tu la aproape un an vrei sa doarma in carucior.. la mall? nu cred ca ai gasit copchilu potrivit. ai mei nu au dormit vreunul asa... trebuiau sa mearga si sa vada ei tot )
o zi frumoasa sa aveti, cu primavara asta de afara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

pisoi, eu am avut un antepremergator, dar numai se juca la el, atat. Luca a mers doar taras, cu un picior sub el, si se tara pe fund, ajungea unde vroia, si asa l-am lasat, in ritmul lui, a mers in picioare, SINGUR, la 1 an si 2 luni.

chiar asa, copil de 1 an sa doarma la mall?viseeeee

SOACRA MARE

Mergi la inceput