Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Vn_edelweiss te imbratisez cu drag.Nu pot sa iti ascund ca nu m-a facut sa plang mesajul tau.Atat de trist...INSA desi sunt doar niste cuvinte din partea unei straine...eu sa stii ca sunt convinsa de ceea ce spun.Tot ce ni se intampla in viata este cu un scop.Si pentru ca este cu ingaduirea Lui Dumnezeu este si spre binele nostru.Imi dau seama ca iti este greu, inteleg ce este in sufletul tau de mama, dar te rog sa iei lucruriel asa cum sunt, sa lasi sufletul sa se bucure de ceea ce ti-a daruit Dumnezeu in rest pe langa aceats asuferinta, Matei , sotul si tot ceea ce te poate bucura.Iar inconjurata de dragoste si de o atmosfera vesela in casa sunt convinsa ca fetita ta va face mai multe progrese.Este si ea un sufletel, ti-am mai zis in ochii LUi Dumnezeu toti suntem perfecti.Nu te mai gandi ce o sa fie maine cu ea, Dumnezeu ii va purta de grija.Bucura-te de ea, traieste momentul, fii fericita , impacata cu ceea ce ai...te rog, nu lasa aceasta tristeze sa umbreasca momente frumoase din familia ta.Si familiile care au copii sanatosi, nu au nicio certitudine, contract cu Dumnezeu ca maine copilul lor sau ei vor fi bine, sanatosi sau ...daca vor fi.
Micutul tau, sotul tau au nevoie de tine, deschide-ti sufletul si alunag tristetea si te rog ia viata asa cum este si apreciaza tot ceea ce ai.
Prietena mea cea mai buna a aflat la eco la morfologia de 12 sapt si apoi confirmat de dublu test ca baietelul e suspect de SD.Nu a vrut sa faca si amniocenteza, a zis ca daca Dumnezeu vrea sa-i dea o cruce, chiar dc ea va scapa de acest copil i-o va da altfel si a hotarat sa-l pastreze.Copilul are SD, dar e un baietel adorabil, desi nu poate sa faca ce fac multi copii, insa ea se bucura de el asa cum este si e fericita.La al doilea copil nu a mai facut niciun test si are tot un baietel sanatos de un an si o familie frumoasa.

Revin ca bebelina s-a trezit...
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

'Neata,

Mamutz si eu obisnuiam sa-i sterilizez lui Razvi biberoanele cu solutia de la Chicco, dar acum tarziu spa 2 ani, si tot mi-a zis pediatra sa nu mai folosesc ca oricat as clati tot nu se ia solutia perfect. In mod normal nu se mai sterilizeaza nimic dupa 6 luni, insa e mai riscant sa nu sterilizezi macar biberoanele, mediul ala este propice dezvoltarii de bacterii.

Lissa sanatate multa lui Filip .

Miha felicitari pentru rasul lui Imi. Sfatul meu este sa o lasi pe ea sa aleaga mai incolo daca vrea sa fie vegetariana sau nu. Sau daca hotarati voi parintii sa cereti sfatul unui specialist cu privire la ce alimente trebuie sa-i dati lui Imi pentru a suplini lipsa proteinelor din carne, ou, samd.

Lulusor imi pare asa de rau de Eric cum sufera el de la dermatita. Sper ca tratamentul osteopat sa dea rezultate . Razvi e OK acum, stau amandoi cu mama mea care s-a mutat definitiv la mine acum ca tati nu mai e.

Laura ma bucur ca sunteti OK. Sarbatori fericite si distractie placuta la munte.

Felicia imi amintesc ca si la Razvi ieseau dintisorii tot 3 deodata, insa la el nu s-a manifestat cu durere, numai cu obraji rosii si multe bale. Nici eu nu-i fac acum vaccinul de 4 luni, o las pana dupa sarbatori pentru ca sincer imi e frica de reactie, la cel de 2 luni a reactionat prin pierderea poftei de mancare. Cum e ea asa mofturoasa asta imi trebuie acum de Craciun sa-si piarda si apetitul infim pe care il are.

Imi pare rau sa aud de Bitzu ca nu vrea sa manance, si Razvi a trecut printr-o perioada asemanatoare cand s-a nascut Andra. Asa era si inainte sa vina surioara pe lume?

Navicula felicitari pentru parametrii lui Luca

Vn_edelweiss si multa putere sa poti sa ai grija de puii tai fiecare special in felul lui .

Adra felicitari pentru inaugurarea bazinului . La primavara il duc si eu pe Razvi, sper sa ii placa ca seara la baie abia il scot din cada.

Andra azi noapte mi-a facut febra, 38.4. M-am speriat initial pentru ca nu stiam cum reactioneaza la temperatura (Razvi la 39.5 - 40 danseaza prin casa). Insa ea era croita pe vorbit, ne-a tinut o ora sa ne povesteasca de toate. I-am bagat jumatate de supozitor cu paracetamol si i-a trecut. Sper sa fie numai de la supraincalzire, aseara a exagerat mama mea si a imbracat-o cam gros.

O zi frumoasa tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria


eu biberoane nu am folosit, sterilizez suzetele, linguritele si niste vasulete de la avent. Ma intereseaza ce fac cu vesela, oalele le fierb si tot ce e de inox, email, dar pe restul lingurite de plastic sau silicon, castronele etc, scrie ca se sterilizeaza la rece sau doar se spala. Eu solutie de la chicco am folosit doar sa sterilizez chestii care nu ajung in cura copilului, ca spre exemplu pompita de nas, pe care o mai spal si cuspirt uneori. Pai mine nu imi vine sa ii dau sa manace cu catronele alea spalate doar cu detergent de vase si apa de la chiveta. in schimb isi suge manutele la greu la baie. Apopo de baie la noi apa calda e atat de clocotita ca deja s-au spar tevi pe la subsol, iar eu m.am ars la un deget ca am uitat sa dau mai mult spre rece robinetul. Daca la noi ajunge la o asemenea temperatura imi iamginez cum pleaca, eu cred ca nu mai exista urma de bacterie in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Eu la Razvi am folosit borcanele de la Avent pe care le sterilizam in sterilizator, la fel ca si linguritele. Dar asta la inceput, ca dupa ce a inceput sa misune prin casa si sa bage in gura toate cele m-am oprit.

Cred totusi ca nu e bine nici sa cadem in extrema cealalta, insa fiecare face cum crede ca e mai bine pt copilul lui

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Eu am sterilizat la inceput prin fierbere , de vre-o luna folosesc amuchina ca e mai comod, pt ca la fiert cam ramanea calcar pe vesela si trebuia sa le iau iar la frecat cu detergent , cu amuchina e mai comod , clatesc bine dupa , sper ca nu afecteaza ... e indicata chiar si pt legume si fructe deci nu cred sa fie vre-o problema..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Krisspy, ma bucur ca ai mai scris.Ili plac mesajele tale.Se vede ca ai o structura sufleteasca profunda

Navicula, ce om!!!Saraca fetita, chiar dc era mai obraznicuta o vorba buna, un alt mod de adresare ...offf cred ca daca il auzeam eu ii spuneam sigur vreo 2.Sunt f sensibila cand vine vorba de copii, de oamnei neajutorati.

Babyblue
, e normal ca bebe sa fie interesat mai mult de oameni, de mamica lui.E anormal sa fie atras mai mult de obiecte, jucarii.
Doream sa te intreb dc se aud zgomote in burtica lui Iustin cand are acele crampe, ca la noi se aud si mi-e teama.Dr defam mi-a spus ca e posibil sa fie alergica la lapte..offf nu stiu ce sa ma fac, cui sa ma adresez.Daca stie cineva sa ma indrume?

Miha, inteleg bucuria care te-a invadat cand ai auzit-o razand.Eu de bucurie am inceput sa plang.Sunt f sensibiloasa...

Lulusor77, imi pare rau de suferinta bebelului tau si a ta implicit, sper sa scapati cat mai repede.Si bebelusa mea e suspecta de alergie, care se manifesta la nivel digestiv, insa nu m-a indrumat med ce sa fac mai departe cum sa o investighez...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Anda, poti cauta un medic alergolog, i se fac niste teste, nu stiu exact in ce constau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82
Miha, inteleg bucuria care te-a invadat cand ai auzit-o razand.Eu de bucurie am inceput sa plang.Sunt f sensibiloasa...



Asa e Anda. Nu am mai reusit sa plang, caci eram asa uimita si vesela, incat am uitat de tot.......
Pup bebelina si mamica.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristelle25

Bravo Imi!!! Ma bucur ca i-ai facut asa cadou mamicii tale..

mami fericita de strumf Vlad Rafael (9 iulie 2011)


Cristelle
Ti am admirat pe mos craciun cel pitic pe FB. Absolut un dulce! Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui navicula

Anamaria la Bistrita 10 sedinte de inot costa 180 de lei sau 20 de lei pe sedinta.

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)


Si eu cum vin la Bistrita ?



Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...



Mergi la inceput