Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Spor la treaba mamici, eu nu am facut inca nimic :(

Mamici de baietei de un an, ce pot sa iau cadou la un baietel de un an si 2 luni sa fie util si in limita 30-50 ron.

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

La varsta asta le plac in general trenuletul Thomas si mai e unul C....nu stiu cum , am vazut azi unul de plus care canta la vreo 18-22 lei, nu tin minte exact ca m-am uitat la mai multe jucarii, sau cuburi de construit tip lego, tot asa pana in 30 72 de piese(eu am vazut astea la tonete in Dispecer)
Sper sa fi fost de folos

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Oana felicitari pentru dulceata mica si la mai multe lunite!
Iulia ff bune saratelele, yami,servim si noi salata si tirasmisu,ajutor de bucatar bb David care a adormit pe zgomot de robot de bucatarie
Te-am intrebat de crema ca am si eu in dotare Ardes si stiu mai mult ca sigur ca nu e indicata pe alaptat, deci atentie mare, mai bine du-te cu uleiul/crema ta pana termini cu alaptatul. Stiu e ff faina Ardes, scapi repede de cellita cu ea dar nu akuma( ma gandesc si noaptea la ea)
Sanda sper sa fi meritat despartirea si cozonacul sa fie bun bun
Al meu bb din dotare cand plange zice MAMA cu a cu caciulita si cand rade zice ME-MEca doar tacsu e dinamovist nu stelist.
Ma duc sa aspir si cam gata ptr anul asta de Craciun, mai am bagajul de facut.
O seara frumoasa in continuare si spor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

oana.irina felicitari pentru cele 5 linute ale gazuteti si multe inainte pline de bucurii!
Eu astept sa ma eliberez putin pentru ca imi vine maseuza acasa.Nu am timp sa merg la salon.De fapt timp este insa nu am cu cine lasa gazuta.
Ai grija cu Ardes pentru ca arde pielea.O stiu din surse foarte sigure.Are acetona in ea!Nu stiu cat de ok e sa iti faca masaj cu crema aia.O fi crema Oanei Turcu se face reclama la greu si se foloseste in saloane insa eu merg pe Anesi cu efect termo si abia astept sa incep iar tratamentul cu ea.Sunt mai mult decat multumita si celulita dispare rapid!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Multumim pentru incurajari!ne dorim un Craciun linistit in familie!
Apropo de urari...pentru ca nu stiu daca reusesc mai tarziu, de asemeni va uram tuturor un Craciun fericit si linistit, cu momente ce peste ani vor deveni amintiri placute, de neuitat![ si cu zapadaaaaaa!
si eu am reusit sa coc azi cozonac.i'm happy!a iesit frumos tare...dar nu l-am incercat inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumesc de sugestii

Uitasem sa precizez k are o casa plina de jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna seara mamic ci si bebici,
Am urmarit cu mult drag realizarile bebelusilor vostrii si va felicit ...noi am terminat de impodobit bradutul si de facut cumparaturile...de maine la trebusoara ... Va pup pe toate si pe toti bebicii si va doresc cat mai multe zambete .

Asteptand minunea mea ... +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Multumim pentru urari!

Pe mine ma incearca o raceala. De ieri ma doare urechea stanga, iar astazi a inceput sa ma doara si capul, sa imi curga nasul, stranut.
Ce pot sa iau pe alaptat? Sper sa nu fac si o infectie in gat, asa cum obisnuiam in fiecare din anii trecuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Multumim pentru urari!

Pe mine ma incearca o raceala. De ieri ma doare urechea stanga, iar astazi a inceput sa ma doara si capul, sa imi curga nasul, stranut.
Ce pot sa iau pe alaptat? Sper sa nu fac si o infectie in gat, asa cum obisnuiam in fiecare din anii trecuti.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

oscilo, paracetamol ( NU sinus), daca faci febra mare ibuprofen ( asta mai scade l;actatia, asa ca grija) si ceiuturi calde cu lamaie( fata e mare, nu mai face colici... dar atentie sa nu faca iritatie la fundic de la citrice)
Sunt si antibiotice compatibile cu alaptarea, dar asta la medic
Mai merg leacurile babesti:
Sirop de ridiche neagra cu miere la tuse...

Stodalul ( un sirop homeopat din farmacii) e ok cu alaptarea pt tuse

sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

oana ataca tu raceala inainte sa te atace ea...
noi raportam: avem dintisor nr 2

Mergi la inceput

Oana vorba lui oiyoy ataca tu prima , fa o baie cu sare de la Praid, daca nu ai in casa mergi la plafer si ia o cutie, pune in loc de 500gr un kg, stai in apa cat mai firbinte min 30 de min ai sa simti ca transpiri si apoi din apa sarata nu te clatesti,ramai asa, garantez ca trece,apoi daca ai ap de aerosoli mie in 2 din 5 mi-a trecut.
Iti zic din experienta proprie
Multa sanatate
Noi ne pregatim de plecare
Craciun fericit alaturi de cei dragi si fie ca toate dorintele sa vi se indeplineasca!!

Mergi la inceput