Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)
Raspunsuri - Pagina 19
claumarcoci spune:
Dada felicitari pentru sutele de abdomene , abia astept sa treaca timpul sa ma apuc si eu.
Am observat si eu de cand cu sarbatorile ca am laptic mai mult(am papat mai mult) pana acum am avut max 2 mese pe zi, un mic dejun pe la 12-13 si cina pe la 18-19, si am avut laptic , avand in vedere ca bb meu si aku papa la 2 ore si e destul de dolofan.
Eu daca as manca de toate as fi .
O idee buna cu pantalonii , tu de la cate luni dupa operatie ai inceput cu abdomenele??, ca eu fac si aku in joaca cu bebe cate 10-20 si simt deasupra op niste chestii care par a fi niste ganglioni si care mai si dor, plus ca mi-a povestit nasa mea ca ea s-a apucat de masaj devreme si i s-a desprins op, asta la al doilea bebe, asa ca .....sunt debusolata total
si spor la
DadaIna spune:
claumarcoci multumesc .Abia m-am apucat de abdomene de 3 zile.Mi-a fost frica sa incep mai devreme.Aproximativ la 7 luni jumate ale gazutei.Eu imi simteam operatia intinsa ca o coarda.Acum vad ca e mai relaxata zona si a inceput sa se inmoaie cusatura.Am zone pe operatie care incep sa se deschida la culoare (vindecare)sa se albeasca.Acum mare parte din operatie e inca rosiatica insa pana in vara poate se face ok.Oricum cusatura e super finuta.A avut dr. Cacicovschi grija sa coase super!De durut nu ma mai doare nimic acum.Doar la schimbari de vreme ma mai inteapa cate putin pe colturi insa e ok.
oiyoy spune:
va intrebam de alimentatie pentru ca eu am mancat o data, mai in toamna, salata de varza si a durut-o rau burtica pe Claudia.De mancat am mai gustat si eu usturoi, ciorba de fasole o data, muraturi(castraveti, gogosari, mconopida) varza murata nu.
Gabrielita81 spune:
LA MULTI ANI IONELA!!!!!!!!!!!!!Sa-ti traiasca ingerasii si sa fiti fericiti toti patru.
Gabrielita81 spune:
Eu usturoi am mancat si nu am vazut nici o schimbare dar varza,mazare si fasole nu am avut curaj.
madline82 spune:
Dada ms de raspuns,cred ca ai dreptate,nu mai sar peste cina mai ales ca la noi baza e sanul, dar cand va incepe sa pape estela cat de cat o sa ma apuc de regim, imi doresc f mult sa slabesc...mai ales ca am ramas cu 11 kg in plus... Imi vine sa plang:(
gravidacori spune:
mie dati-mi o dieta minune pt burta, ca doar asta ma deranjeaza extrem de tare! in rest sunt bat, raportez 53kg!
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gravidacori mie dati-mi o dieta minune pt burta, ca doar asta ma deranjeaza extrem de tare! in rest sunt bat, raportez 53kg! MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
Cand afli sa-mi spui si mie
(proceduri la salon dau rezultate, asta stiu din experienta)
claumarcoci spune:
Fetele cica intre 9-15 sunt la magazinul Z red de 50%, ptr interesati
O duminica frumoasa!