Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

hello mamici,burtici si bebici!
cine stie dupa cat timp pot fi introduse in alimentatia mamelor ce alapteaza produsele interzise anterior:varza, fasole, lapte, si restul? mie mi-ar cam fi pofta de-o salata de varza cruda..
o alta intrebare ar fi:mama care a inceput un program de gimnastica, aerobic, taebo, bicicleta sau mai stiu eu ce...la cat timp dupa ce depune efortul poate alapta?ma gandesc ca mai intai trebuie sa-si refaca putin aportul de minerale si pe urma ar putea da laptic la bebe, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

despre alimente fermentate ( muraturi)http://totmai.ro/de-ce-sa-consumam/alimente-fermentate-i

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

super linkul si situl, o sail salevz la favorite, poate ma inspir in delciile culinare:))
Apropos, am incepu de 4 ziel sa nu mai maninc dupa 17, si sa am 2 mese pe zi, fara duclirui si prajeli.Apa incerc sa beau 2 litri, dar unerori nu reusesc.Am observat in schimb ca seara nu prea am lapte..o fi de la regimul asta? sau mi se pare mie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Mada, dincolo de faptul ca imi doresc enorm acreditarea pentru consultant pentru alaptare visul meu in suflet e doula. Ideea e ca la Arcadia nu pot angaja asa ceva... sau, ma rog... s-ar deturna rolul ei. ideea e ca trebuie sa te identifici cu doula pe care o alegi. Sa crezi in ea, sa fie angajata ta si nu a spiutalului.
odata ce e angajata spitalului e acolo sa te convinga sa faci dupa regulile spitalului. Cand e angajata ta e acolo sa lupte alaturi de tine ca lucrurile sa fie asa cum ai planuit tu.

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Ionela, cred ca ai dreptate, dar ma gandesc ca daca e vreun loc unde sa accepte o doula atunci e Arcadia, macar atat.cu toate ca la cat e o nastere natuirala la ei ar trebui sa deconteze si cheltuielile unei doule in acest pret.Eu vreau prea multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

cine stie dupa cat timp pot fi introduse in alimentatia mamelor ce alapteaza produsele interzise anterior:varza, fasole, lapte, si restul? mie mi-ar cam fi pofta de-o salata de varza cruda..
o alta intrebare ar fi:mama care a inceput un program de gimnastica, aerobic, taebo, bicicleta sau mai stiu eu ce...la cat timp dupa ce depune efortul poate alapta?ma gandesc ca mai intai trebuie sa-si refaca putin aportul de minerale si pe urma ar putea da laptic la bebe, nu?

www.facebook.com/media/set/?set=a.216246255109770.54840.100001731918897&type=1&l=2e8787e5b1" target="_blank">Poze Claudia

Uite ce am gasit eu
http://www.bebelu.ro/sportul-in-alaptare.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

www.facebook.com/media/set/?set=a.216246255109770.54840.100001731918897&type=1&l=2e8787e5b1" target="_blank">Poze Claudia

Oiyoy, alimentele enumerate mai sus eu le-am introdus in alimenattie dupa 3 luni de la nastere, lapte am consumat mereu, fara intrerupere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

si eu pap lapte de la 3 luni, fasole nu, ca nu pap din fire,varza da,tot dupa 3 luni dar mai rar.in rest cam de toate.
se vorbea de produsele organix-le-am vazut la sensiblu in tatarasi peste strada de flux, sunt de toate .cereale, biscuiti, deserturi etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

noi azi am intrat la carnita- am ales de curcan, la blender cu putin morcov si iaurt.a papat bine pt inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Noi facem acusica 4 luni si de Craciun am introdus in alimentatie varza murata si am gustat cateva feliute de castravete murat si a fost ok.
Tot cu sarbatorile am papat sarmalute si salata boef si a fost ok la bb,iar aseara am mancat prima portocala , chiar am pus un pic de zeama pe deget si i-am dat lui bb pe buze sa vad cum reactioneaza , cred ca-i place.
Chiar am citit si cica dupa 3 luni poti reveni la o alimentatie normala,oricum faza cu alimentatia si colicii e un mit,asta s-a demonstrat in cazul meu.
si o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Mamici si burtici, in timpul sarcinii la ecografii si morfologii vi s a facut cu aparatura 4D? Pt k eu pana acum cate am facut am vazut k numai cu 2D mi le a facut desi pe site scrie k se fac cu 4D si mi a aratat cineva cum arata ecografiile 4D si sunt diferite fata de cele de la Arcadia. Asta asa ca un mic amanunt...dar din curiozitate.
O seara frumoasa alaturi de frumusetile voastre!

cu 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Simonik, 4D sau 3D se face doar pentru parinti, nu e relevant pentru doctor. Noua medicul ne facea asa ca o distractie in plus cand avea timp. Dar stiu ca daca soliciti express se plateste suplimentar.

Eu inca nu pap varza, fasole, dar eu sunt un caz special pentru ca am un regim mai stric din cauza ca Maiei i-au aparut niste bubite in prima luna si de atunci sunt mai precauta

Mergi la inceput