Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)
Raspunsuri - Pagina 14
Simonik21 spune:
Nico ma bucur pt tn...acusi o sa ai minunea ta in brate.
Ce ti a trebuit la semnarea contractului si cat avans ai dat?
Bebitza al tau cat cantareste...ti a spus?
cu 33+
Nico_A spune:
Citat: |
Nico ma bucur pt tn...acusi o sa ai minunea ta in brate. Ce ti a trebuit la semnarea contractului si cat avans ai dat? Bebitza al tau cat cantareste...ti a spus? |
Buna dimineata,
Simonik la contract mi-a trebuit buletinul si avansul (1000 de lei am dat eu). Bebele are acum 2800 gr , d-na doctor a zis ca e bine, mai ales ca e si primul copil. Azi am fost sa-mi fac analizele, mi-a trebuit morfologia de sem. II si ultima urocultura. (mi-a luat sange, exudatele si EKG). Ieri mi-a recoltat secretie vaginala si mai trrebuie sa fac urocultura saptamana viitoare.
Va pup, o zi frumoasa !
Asteptand minunea mea ... +36
claumarcoci spune:
Nico felicitari pentru vestile bune
Intalnire cu neonatolog??? poate cardiolog sa faci EKG, ori s-a mai modificat ceva intre timp
Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui claumarcoci Nico felicitari pentru vestile bune Intalnire cu neonatolog??? poate cardiolog sa faci EKG, ori s-a mai modificat ceva intre timp Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011 |
s-a modificat, e si cu neonatolog acum
Nico_A spune:
Intalnire cu neonatolog??? poate cardiolog sa faci EKG, ori s-a mai modificat ceva intre timp |
La EKG am fost de dimineata, iar deseara ma duc sa ma intanesc cu anestezistul si neonatologul ... asa m-au programat
Sunt curioasa despre ce e vorba, ce-mi vor spune
Asteptand minunea mea ... +36
claumarcoci spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nico_A
La EKG am fost de dimineata, iar deseara ma duc sa ma intanesc cu anestezistul si neonatologul ... asa m-au programat Sunt curioasa despre ce e vorba, ce-mi vor spune Asteptand minunea mea ... +36 |
Chiar sunt curioasa ce-ti povesteste neonatologul , abia astept sa ne povestesti
Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011
madline82 spune:
Nico, asteptam feedbackul de la neonatolog, vad ca Arcadia ne surprinde mereu cu schimbari...mai stiti ce regim su acum vizitatorii?
Cat despre bebita, bravo, sta bine cu greutatea
AlynaB spune:
Buna seara la toata lumea!!!!
In primul rand LA MULTI ANI pt noua an, multa sanatate, bucurii alaturi de copilasii vostrii frumosi, nasteri cat mai usoare viitoarelor mamici !!!!!!!!!!!!! Sa va ajute Dumnezeu in toate!
Un an nou plin de impliniri!