Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
ClaraJ spune:
Buna si de la noi, din nou :),
Ne-am intors si noi de la doctor. Avem un dodolos in burtica, perfect dezvoltat si foarte miscacios.:)
Asadar, zodiacul chinezesc a nimerit-o.:) Bryce va avea un mic fratior.
Pupici si numai bine,
Clara - mami lui Bryce si Kayden Wright - 20+
aever spune:
Neata fetelor! Va servesc cu un bol de cereale cu lapte si cafeluta pentru amatoare.
Azi noapte am avut tot felul de senzatii in burtica, dar numai in zona in care ma gandesc ca ar fi uterul. Adica central si inferior. Parca ati mai avut si voi asa cand erati prin 14 saptamani ca mine(ma refer evident la fetele cu sarcini mai mari). Oare e cazul sa-mi fac griji? Sa ma apuc de No-spa? Daca as stii ca sunt normale senzatiile astea n-as lua nimic. Nu pot spune ca a fost durere, a fost mai curand ca si cum se misca ceva pe acolo, dar n-avea cum sa fie bebe ca el e prea mic pentru a produce senzatii de-astea. La intensitatea la care parea ca se misca imi imaginez eu ca o sa se miste mult mai incolo, peste o luna sau doua chiar. Sa fi fost doar gaze? Dar sa nu le simt si in lateral? S-or fi strecurand mai greu pe langa uter, de-aia s-or fi simtit asa...
Andreea, 14+ cu BebeLUna
Ellyshor spune:
Buna dimineataaa!!!
Ce fac burticile?
Andreea daca nu ai simtit durere, crampe, incordare eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Bebe nu stiu daca se poate sa-l simti asa bine la 14 sapt, dar nici nu e exclus.
Oricum, o data cu cresterea uterului, stomacul si intestinele migreaza spre partea superioara a cavitatii abdominale, si e ff posibil si de aici sa simti modificari.
Clara felicitari pentru rezultatele bune!
Pupicei pe burtici si o zi excelenta, dragelor!
Elly 20+ cu Babyboom
onutza83 spune:
neatza fetele!!
Andreea sa stii ca si eu aveam dureri din astea...da sincer eu luam no spa au durat vreo 2 sapt acum nu mai am nici o durere!!
Oana cu Bebe 20 +
joana2672001 spune:
Neatza dragi burticute
Sunt de acord cu Clara, si chiar nu trebuie sa generalizam, ins anu cred ca Anxy a fost rau intentionata :).
Pana la urma educatia copilului depinde foarte mult de noi, parintii, si culturile nostre ale tuturor desi difera toate se bazeaza pe bunul simt.
Clara felicitari si fotbalist si Cuculici la fel. Sa fie sanatosi si sa va umple viata de bucurie.
Andreea, am mai avut si eu senzatii de care povestesti tu, dr mi a spus ca este normal, este uterul care creste si isi face loc. Mie mi a recomnadat un nospa , just in case, :)
Pupici
Ioana, viitoare mamica de baietel 20 saptamani +
joana2672001 spune:
Burtici, eu iau femibion 2, in fiacre zi, iar o data la 2 zile, dr mi a dat si elevit. Nu pot spune ca m am ingrasat enorm dar pana acum am luat 8 kg:)) sa vdm cat mai iau pana la sfarsit :).
Ioana, viitoare mamica de baietel 20 saptamani +
Andra_C spune:
Buna dimineata, burtici!
Clara, felicitari pentru baietel!
Andreea, si eu am dureri de burta, am intrebat dr si a zis ca sunt normale, sa nu ma sperii, sa iau no-spa.
Onutza, multe inainte! Ai ajuns deja la jumatate :) Astazi facem si noi 16 saptamani :)
Va pup si va doresc o zi minunata!
----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 16s +
Deea_Deeutza spune:
Neata dragute burtici!
Astazi ofer un ceai de tei cu multa miere si lamaie!
Andreea si eu am simtit exact aceleasi "miscari" acum vreo saptamana jumate, in 2 zile diferite, nu am mai simtit de atunci si nici nu mi-am dat seama daca au fost gaze sau bebe.
Pe 3 ianuarie ar trebui sa merg la Filantropia sa fac amniocenteza, doar ca mi-e putin teama de doctorul de acolo, este tanar, nu stiu ce experienta are, mai ales in amniocenteze, plus ca toata familia este total impotriva.
Sa aveti o zi frumoasa si linistita!
Deea 15+ cu piticut dulce-dragut