Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Joana, sa fie intr-un ceas bun, pe cand fericitul eveniment?
Si eu tot cam in 6 luni eram cand m-am casatorit cu Iubi la civil, iar religios in 2011 ne-am luat. Hm, ce nostalgie m-a apucat... Ce repede a trecut totul...
Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Sarbatori fericite si de la noi de aici de departe!

Sper ca petreceti toate un Craciun minunat, linistit si insorit!

Noi suntem acasa, pe 24 am avut musafiri multi, familia, ieri am fost noi la socrii iar azi suntem linistiti acasa, numai dupa-masa avem o familie in vizita si atat.
Lucas a fost super incantat de cadouri, de brad, de faptul ca suntem toti acasa, impreuna.

Joana, felicitari, ce moment frumos, mi-aduc aminte si eu cum a fost la noi ,desi tare demult, anul asta facem 13 ani de casnicie!

Va pup pe toate!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 19+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crixy spune:

Sarbatori fericite, fetelor!!!

Crixy, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

s-a acoperit totul cu un strat subtire de nea.E asa frumos.Uraaaaa
Va rog sa serviti aici tot ce gatiti.Deci vreau:
-piftia Virginiei,
-jufla soacra'sii,
-cozonaci de la anxy
-tort de la Anitta
Eu pun pe masa un antreuri(ca's mai usor de facut/ansamblat)
Mirella77a am inteles ca esti cu muzica -Hit it!!
s-a inchegat petrecerea burtici?

da, da
iata link-ul
http://cbmedia.ro/?page_id=10
merry, merry christmas
e ultima piesa pe acest an

20+....Alexander Matthew made in USA with Romanian parts

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Dragele mele burtici, Craciun fericit in continuare si multa multa buna dispozitie!!!!!

Noi , ne am intors astazi in Bucuresti, acasaica, a fost bine si la viitorii socrii, DA DA DA DA, am spus da zilele trecute unui inel superb primit de la minunatul meu partener :).

Maine vin parintii mei la noi sa sarbatorim si ei acest minunat Craciun in care toate dorintele mele s au implinit, am un Cristian tare jucaus un burtica si un partener minunat!!!!

Ma bucur pentru visele tale implinite!
Sa fie intr-un ceas bun!
va pup dragele mele si va urez multa multa bucurie in aceste zile!!!

Ioana, viitoare mamica de baietel 20 saptamani +

Mergi la inceput

eh, nu mi-a iesit cu reply-ul
am dat raspunsul in acelasi mesaj
dar se intelege
pupici si toate cele bune de la vaslui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata, frumoaselor!
La multi ani tuturor celor care astazi isi aniverseaza onomastica!!!

Joana ce frumoooos!
Felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Sa fiti sanatosi si tare fericiti impreuna!

Mirela

Ce fac burticutele? Cum ati petrecut aceste zile magice?

Elly 21+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza burtici,
Sper ca ati avut un Craciun frumos si cu multe daruri de la Mos Craciun.

Eu de Craciun am fost gazda pentru parinti , socrii si cumnati, iar ieri m-am rasfatat la soacra-mea. Parca a fost mai bine in rol de gazda, am mancat mai putin, dar ieri... unde am stat doar la masa... m-a cam durut burtica.
Astazi am schimbat nr de saptamani. Am ajuns la 18, dar nu pot spune c-o simt pe floricita. Am avut asa cand si cand parca ca un gol exact in zona uterului, dar fiind in miscare nu mi-am dat seama exact. Martea trecuta la control Dr-a m-a speriat putin cum ca am colul scurt(la limita), dar inchis. Mi-a interzis sa tusesc, sa ridic si contactul cu sotul. Nu ca am fi avut noi cine stie ce relatii in ultima perioada, dar o data pe saptamana... ne mai faceam si noi de cap. Deocamdata sotul a reactionat acceptabil la veste, dar peste ceva vreme....nu stiu cum o fi.
Joana, felicitari pentru inel. Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o familie minunata si implinita.
Am incercat sa va citesc, dar nu am retinut exact fiecare ce-a mai postat. Le imbratisez cu drag si speranta pe Deea si Anitta. Ele au avut sarbatori mai emotionante in asteptarea amniocentezei. Eu parca am si uitat ca mai astept raspunsul la cariotip( la inceputul lui ianuarie). M-am detasat total de problema. Parca si Ella trebuia sa dea un raspuns de la amnio.
Cate un pic pentru fiecare.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

aa, mirelaun special si pentru tine. Esti chiar puternica prin faptul ca ne poti citi si incuraja in continuare. Sincer, eu nu m-am mai simtit in stare nici sa citesc odiseea de bulgarasi noiembrie-decembrie. E drept, nici nu apucasem sa ma inscriu in ea, dar citeam si invatasem fetele de acolo. Sa ai speranta ca vei avea un samburel sanatos cat de curand. Uite si eu si ylari am pierdut in primavara cate un bb, iar dupa cam 3 luni, Doamne Doamne ne-a trimis altul. Abia astept sa ne dai vestea cea mare

La multi ani! Stefanilor si Stefaniilor

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

La multi ani! Stefanilor si Stefaniilor!!!
Fetelor ce v-a adus Mosu? In afara de inelul adus Joanei...Sa fie intr-un ceas bun si sa dea Dumnezeu sa fiti vesnic impreuna!
Sper ca nu ati mancat prea mult,nu-i asa?

pozeBianca

Mergi la inceput