Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
mirela77a spune:
multi sarbatoriti in luna decembrie
la multi ani si pentru fetita ta miha81
de asemenea si pentru fetita lui virgiL
si la mine in familie a fost un sarbatorit azi, mama sotului
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
mirela77a spune:
Va multumesc pentru ca ma acceptati in continuare printre voi, m-am atasat mult de tot de voi si de ce se intampla aici, desi eu nu am fost niciodata o forumista pana in toamna aceasta, nu am avut nici un motiv pana acum sa activez pe un forum.
Ma intrebam, la un moment dat, oare dupa ce veti naste veti continua tot aici sau veti deschide o casuta cu o alta denumire, dar mai e pana atunci.
cum spunea o surioara, poate la toamna ma voi incadra la scolarei si scolarite, dar cu toate acestea, eu cred ca voi continua sa va citesc.
Va imbratisez si e posibil ca pana pe 25 sa nu mai reusesc sa intru pe aici, decat asa sa mai citesc printre picaturi intr-o pauza de respiro, ceea ce cred ca se va intampla cu fiecare dintre noi, ultimile pregatiri pentru craciun, etc.
Sa ciocnim un pahar de buna dispozitie in ziua de Craciun, cu sufletul plin de caldura si liniste sufleteasca, alaturi de cei dragi
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
aever spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Joana bine ca e totul in regula cu bebelu si ca te-ai linistit. Frumos cadou in prag de Craciun!
Nana, multumim din suflet pentru cadou! Eu astept transferul si abia astept sa citesc.
Anitta bine ca ai scapat si tu de varsaturi. Si eu am fost mai bine.
Felicitari fetelor care au terminat curatenia, mult spor celor care mai au. O sa fie toata lumea gata pana vine Mosu. Eu am cam facut curat pe aici, dar cam mereu trebuie iar strans. Cu mancarea nu intentionam sa ma agit, o sa fim doar noi doi de Craciun, dar azi m-am gandit ca ar fi frumos sa fac ceva. Al meu nu e pretentios si nici nu prea tine la mese de-astea de sarbatori, poate si de-aia nu ma omor cu gatitul de bucate speciale.
Azi noapte am patit o chestie ciudata, care sper sa nu se mai repete. De pe la 3 pana la 5 n-am mai putut sa dorm. M-am tot foit in pat, intre timp m-a apucat si o senzatie in stomac ceva intre foame si rau. Si la 5 m-am sculat si m-am dus la bucatarie sa mananc ceva. Am mancat un pic, nu mult si in drum spre pat m-am oprit la baie sa mai fac un pishu dar pana la urma mi-a venit asa de rau sa vars ca n-am putut sa tin in mine. A fost urat si stupid si chiar sper sa nu se mai intample. Eu nu pricep, daca stomacul zicea ca e rostul de mancare de ce s-o fi grabit sa le dea pe toate afara?
Dupa noaptea asta sunt cam buimaca, ametesc cand ma ridic din pat si ma doare tot capul asa difuz, dar macar am scapat de durerea de ureche si de nevralgia pe care o aveam ieri. M-am tratat doar cu ulei cald(de 2 ori mi-am pus) si noaptea am dormit cu caciula pe cap. Cred ca mai stau un pic si ma culc la loc.
Cum ziceam, noi stam in Bucuresti de Craciun, dar pe 26 plecam in vacanta pana pe 2. Poate mai intru pana plec, dar apoi pana pe 2-3 ianuarie sigur nu mai intru. Va urez de pe acum Craciun fericit alaturi de cei dragi si sa intrati in Noul an pline de recunostinta pentru tot ce ati primit in acest an(si stiu sigur ca aveti pentru ce ca doar aveti sambureii in burtica) si sa priviti cu optimism catre anul ce vine! Distractie placuta!
Andreea, 14+ cu BebeLUna
aever spune:
A, nu era de citit, era de vizionat! Am vazut primele 2 minute, e super!!! Multumesc din nou, Nana pentru cadoul minunat! Gata, fetele, eu fug! Am un film cu bebelusi de vizionat!
Andreea, 14+ cu BebeLUna
miha81 spune:
Multumesc pentru urari tuturor!
Corina, cum merge intarcarea? Ai reusit?
Andra, Belissima, bine ati venit!
Joanna, Clara, Addya, felicitari pentru grasunei!
Deea ai grija cu racela sa nu colinzi prea mult de sarbatori!Oricum distractie placuta in vacanta!
Tigruta multa sanatate va doresc. Eu stiu de ceai de ceapa cu nuci adica pun 2 cepe si vreo 4 nuci la fiert in jumatat litru apa. Cand scade la jumatate e gata. Dupa ce se raceste putin adaug miere si lamaie dupa gust (nu e atat de scarbos cum pare, pitica mea il bea fara probleme) si bag la greu...aveti grija de voi.
Andreea (Aever) si eu tot la Elias ma bate gandul sa nasc. Adica medicul meu e de acolo, primul copil l-am nascut acolo si am fost foarte multumita doar ca am stat la rezervele CMU pe atunci. Acum am inteles ca au fost preluate de Regina Marina sau cam asa ceva. Andra vad ca tu ai nascut la privat. Cum este? Cat te-a costat? Am inceput sa studiez si problema nasterii la privat, dar asta ar insemna sa schimb medicul ca al meu nu colaboreaza cu nici o retea privata si sunt cam nehotarata. Voi (cele din Romania) unde nasteti?
Noi am facut bradutul si al asteptam maine seara pe Mos (un prieten). Cred ca o sa fie super, este al 3-lea an cand facem asa. Or sa mai vina si niste prietenii cu copii si de abia astept. Acum am oricum casa plina inca de cadouri nedesfacute (mai avem inca 5) si asa e mereu in decembrie pentru ca e ziua ei si vine si mosu, ieri a avut servare la Gradi si iar a primit cadou...dar am trimis scrisoarea pentru Mos de vreo luna.
pozeBianca
miha81 spune:
Am uitat sa spun ca Bianca a filmat spotul de care va spuneam, o sa pun un link cand apare si pe net pentru ca de azi apare la postul local de care va spuneam (nu stiu daca am voie sa-i scriu aici denumirea), Sunt cateva secunde, dar eu sunt tare mandra...va pup ca bucataresc pe aici. Il asteptam dupa-amiaza pe nasul Biancai si pentru ca are spectacol aici vine cu toata trupa si am inteles ca sunt vreo noua-zece persoane...va pup
pozeBianca
Anitta_O spune:
Si eu sunt destul de mandra ca baiatul a aparut in revista scolii, pentru ca a castigat un concurs. A, si i-a incheiat mediile: FB peste tot. Abia e in clasa intai, stiu, dar tot e motiv de bucurie.
Am taiat legumele pentru salata boeuf, am facut un tort pana acum.
La cererea Virginiei:
Tort de portocale:
500 ml lapte
300 g zahar
8 oua
25 g gelatina
300 g frisca
250 g piscoturi de sampanie
5 portocale mari
Se dizolva gelatina in apa calduta, se lasa in cana sa se umfle cateva minute, se mai amesteca din cand in cand si se adauga apa daca mai este nevoie.
Se pune laptele cu zaharul la fiert. In momentul fierberii se adauga galbenusurile, amestecandu-se continuu pentru a nu se intari ouale, pana in momentul in care se omogenizeaza. Se adauga gelatina, se mai lasa pe foc inca 2 minute, se adauga albusurile batute spuma. Se lasa foarte bine la racit, apoi se adauga frisca si se amesteca.
Se curata portocalele, se taie felii cam de 1 cm grosime. Se folosesc feliile cele mai mari. Taierea lor se face transversal, nu in sensul feliilor. intr-o oala maricica (cam cat de mare vreti sa fie tortul) puneti o folie de nylon umezita astfel incat sa acopere toti peretii oalei, apoi asezati feliile de portocale, atat pe fundul oalei, cat si in picioare, pe peretii ei.
Turnati 1/3 din compozitia facuta in oala apoi asezati un strat de piscoturi, unul langa altul, sa acoperiti totul, apoi mai turnati 1/3 din crema, iar soldatei de piscoturi, iar crema. Veti avea 3 straturi de crema si 2 de piscoturi. Bagati oala la frigider si o tineti pana a doua zi. A doua zi rasturnati tortul pe un platou si veti avea cela mai aspectuos tort din cariera voastra de gospodine
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 15+
blanca000 spune:
fete,
am intrat sa va urez CRACIUN FERICIT, un Mos Craciun darnic si sanatate multa .
Va pupam si ne auzim dupa sarbatoarea magica.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 15s
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ella81it spune:
Buna!
Am reusit si eu in sfarsit sa intru pe net.
Vreau sa va urez si eu Craciun fericit si un An nou plin de bucurii!
Nu cred ca reusesc sa mai intru pana in ianuarie cand ajung in Italia.
Va pup si va doresc tot binele din lume
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
uliiasi spune:
Buna mamicute!
Am intrat si eu sa va dau un hug mare si sa va urez Sarbatori fericite si linistite! Sa va bucurati de familie si prieteni si sa va odihniti cat puteti.
Va pupacesc cu drag!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 14+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze