Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
aever spune:
Am si eu un car cu lene. Am pus ulei cald, a fost cam nasoala senzatia, cred ca era totusi prea cald. De Otocalm stiu si eu, zic pe prospect ca nu au date din sarcina dar ca in principiu daca e timpanul intact ar trebui sa nu ajunga in sange. Deci nu stiu nici ei. Pana una-alta incerc cu altele.
Andreea,
14+ cu BebeLUna
Andra_C spune:
Buna dimineata! Multa activitate pe aici! Noi azi terminam curatenia generala, fimea ne ajuta, sterge si ea praful
si da cu mopul 
Mai tarziu mergem la o petrecere de pitici, abia astept pentru ca ii place atat de mult cu copiii!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si
16s +
titi143 spune:
Aever din pacate eu nu stiu nici un remediu pentru ureche.
Addya felicitari pentru vestile bune. Daca e mai pudic, poate e fetita, ca baietii de obicei nu prea sunt.
Vorbeati de lene, pai eu pot da concurs si nu cred ca duc lipsa aproape niciodata, mai ales acum. Dar din pacate mai am de facut putin curat, cumparaturi si multa prajitura.
Apropo de prajitura, ma ajutat Edi sa fac curatenie in camara si a vazut faina, si mi-a dat-o si mi-a spus ca asta e pentru tura(adica prajitura)si ca mami face tura cu asta. A fost un dulce, e mancator inrait de prajituri, la fel ca tati, interesant e ca pe nici unul din ei nu se vede.![]()
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si
21+
Robert Aaron
addya_21 spune:
MULTE PERSOANE MI-AU ZIS CA ESTE FETITA ,DACA E ASA PUDIC BEBE.
SA DEA DUMNEZEU SA FIE ASA!!!M-AS BUCURA TARE MULT!

BINE,ACUM SI DACA O FI SA FIE BAIETEL TOT M-AS BUCURA,E COPILASUL MEU,NU AM CUM SA NU MA BUCUR.SANATOS\SANATOASA SA FIE!!!
andreea
14+
titi143 spune:
Si eu am spus ca m-as fi bucurat foarte mult daca ar fi foat fetita, avand deja un baietel acasa, dar acum ca stiu ca e baiat e foarte bine si asa, poate chiar mai bine pt edi.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si
21+
Robert Aaron
joana2672001 spune:
Drageleor am venit de la ecografie de morfo fetala de 20 sapt si 3 zile!!!!
A fost vis, Cristian este tare bine, era cam somnoros, insa totul este in grafic. Are 350 de grame, un grasunel :)) si chiar dr ne a spus ca nu are nimic de obisetat si ca am facut o treaba buna sa l crestem pana acum :)).
Asa ca acum sunt tare relaxata, mai ales ca am inceput sa l simt din ce in ce mai des, si mi a spus sa nu imi mai fac griji cu rubeola ce va posvesteam zilel trecute, 2 teste de aviditate spun ca nu am avut boala, atunci sa cred si sa nu mai cercvetez ca totul este foarte bine.
Sunt atat de emotionata si fericita cum banuiesc ca va imaginati:D
Felicitari draga ADDYA pt bebe ca e sanatos si jucaus, asta e cel mai important.
Ioana, viitoare mamica de baietel 20 saptamani +
joana2672001 spune:
Burticilor, nu stiu cand voi mai intra pe forum ca astazi sunt acasa si verau sa fac cate ceva pe aici iar maine plecam din Bucuresti insa ne intorcem oe 25 seara deorece pe 26 de ziua mea, vin parintii mei la noi sa sarbatorim :D.
va pup cu mult drag si va urez Craciun Fericit si bebei veseli si activi:*:*:*

Ioana, viitoare mamica de baietel 20 saptamani +
addya_21 spune:
FELICITARI SI TIE joana PENTRU GRASUNEL!!!

SA DEA DUMNEZEU SA CREASCA MARE SI SANATOS!!!

andreea
14+
miha81 spune:
Virginia, LA MULTI ANI!!!!! Sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa aduca multe satisfactii parintilor ei!!!
Eu sunt mai bine, putin obosita dupa ziua de ieri ( a fost ziua Biancai), maine am 10 persoane la masa si am de munca dar asta este. Promit ca intru, citesc din urma si revin.
pozeBianca
Anitta_O spune:
La multi ani, Ioana, fetita inteligenta si delicata a Virginiei!
Sa aveti sarbatori cu bucuriisi cu cele mai potrivite cadouri!
Joana, sa fiti sanatosi pana la capat!
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 15+