Masterchef US
Raspunsuri - Pagina 2
Candy spune:
Si eu am fost foarte dezamagita de prima emisiune Masterchef de Romania! Aveam asteptari mult mai mari. In primul rand, concurentii trebuie tratati cu respect, sanctionati si eliminati, dar fara jigniri, injurii si apucaturi balcanice. Sa scuipi mancarea din gura, sa spui "mancarea ta e de rahat" sau sa arunci farfuriile pe jos mi se pare un comportament dus la extrem!
Am inteles ca unul dintre bucatari (chelul) e de la Radisson, iar "latosul" are 24 de ani. Nu stiu ce experienta poti avea la varsta asta, oricat de talentat ai fi.
CorinaDani spune:
mie mi s-a parut ca faza cu aruncatul farfuriei a fost din cauza celor spuse de concurent : si anume ca este ospatar, ca nu prea se intelege cu bucatarii de la restaurantul unde lucreaza si ca uneori intra el in bucatarie si prepara ce solicita clientii, daca bucatarii nu ii prepara cum trebuie acel fel de mancare. ba chiar se contrazicea cu juriul, atunci cand a prezentat felul de mancare, spunand ca s-a inspirat din bucataria greceasca, ceea ce nu era deloc corect, a recunoscut si el ulterior, spunand ca a fost un fel de mancare pe care l-a avut in grecia, la masa de revelion.
gestul in sine e de sanctionat, insa l-am inteles si pe jurat : afirmatiile concurentului le-a luat cumva prea personal, s-a simtit vizat pentru ca si el tot bucatar este, chiar daca isi aroga titlul de "chef".
fetita mea se juca in timp ce emisiunea era difuzata la TV, mai tragea cu urechea si la un moment dat a zis : "mami, aici e ca la romanii au talent, de trei ori da sau nu"
ma enerveaza tiparul promovat de protv, cu testimonialele celor care au trecut in etapa urmatoare (au primit sortul) si vai, ce povesti de viata are fiecare; mai nene, aici nu e teledon, dansez pentru tine sau campanie umanitara, aici e un concurs de talente intr-ale gatitului. sa nu se mai amestece povestile lacrimogene cu tema si subiectul emisiunii...
XIO spune:
A fost ca Masterchef US. si acolo cei 3 au scuipat mancarea, injurat, aruncat farfurii, aruncat tacamuri samd.
Mie mi s-a parut de kkt faza facuta de chel la doamna cu caisele sau piersicile alea umplute. Adica 2 care au gustat au spus ca e foarte bun, chelul nu gusta si spune ca e o porcarie.
Dupa aia o pun sa mai gateasca o data, face femeia o mancare de era sa lesin, ca numai la asta nu ma asteptam, incepand de la meniu si pana la asezarea in farfurie, si el spune ca nu e bun.
Ala cu parul lung imi place. Experienta poti avea daca ai avut norocul sa ajungi sub aripa cuiva bun.
valentinag spune:
Xio, eu la US n-am vazut ca au aruncat farfuria pe jos! Da scuipat in servetel, da aruncat cu tacamuri, dar pe masa, nu pe jos!
Mie imi pare rau ca nu au venit la emisiunea asta Chef's adevarati, buni, de la care aveam ce invata! Bontea si Dumitrescu am inteles ca sunt sourchef, ajutor cred ca este, nu chef adevarat! Asta este doar Scarlatescu, care lucreaza la Radisson.
Si da, a fost o faza de toata jena, aia cu oul crud, dar biftec tartar cu ce-i? Tiramisu cu ce-i? maioneza cum e?(eu fac cu ou fiert, dar se face in general cu ou crud)
Mi-ar fi placut sa-i vad acolo pe Ciprian Tataru, pe Cezar Munteanu!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
CorinaDani spune:
dar si la varianta US a fost o faza cu ou crud folosit la prepararea unui fel de mancare : unul dintre jurati (cel slabut, brunet) a refuzat categoric sa guste. probabil ca in alte tari se tem sa nu fie dati in judecata daca se imbolnavesc clientii restaurantului.
poate juratii sunt mai duri si nesuferiti doar in fazele primare ale concursului, pana se vor cerne adevaratele talente.
marius spune:
Mie imi place emisiunea asa cum e ea. Esti bun? Rezisti. Nu? Asta e. Ne intereseaza prea mult mangaiatul pe crestet.
Si sa nu uitam ca este si show TV deci exista cerinte impuse de proprietar de care nu se spune nimic.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Xio, eu la US n-am vazut ca au aruncat farfuria pe jos! Da scuipat in servetel, da aruncat cu tacamuri, dar pe masa, nu pe jos! Mie imi pare rau ca nu au venit la emisiunea asta Chef's adevarati, buni, de la care aveam ce invata! Bontea si Dumitrescu am inteles ca sunt sourchef, ajutor cred ca este, nu chef adevarat! Asta este doar Scarlatescu, care lucreaza la Radisson. Si da, a fost o faza de toata jena, aia cu oul crud, dar biftec tartar cu ce-i? Tiramisu cu ce-i? maioneza cum e?(eu fac cu ou fiert, dar se face in general cu ou crud) Mi-ar fi placut sa-i vad acolo pe Ciprian Tataru, pe Cezar Munteanu! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Nu au mancat oul crud pt. ca era vorba de infectiile cu Salmonella pe care acesta le poate transmite.
Au spus si de biftecul tartar ca trebuie preparat intr-un anume fel, cu anumite precautii si ca ei nu ar gusta oriunde, de la oricine asa ceva.
la Hell's kitchen inteleg ca nu v-ati uitat
jenn spune:
Aia e alta formula de emisiune.La MC Australia si Olanda nu am vazut pe nimeni sa ii spuna unui candidat "bai,esti nebun!?'' Nu ar fi prima oara cand Protv promoveaza golanismele.
sdcristian spune:
Hell s Kitchen e emisiunea mea preferata, si si la masterchef US am vazut destule faze cu aruncat si scuipat. mai ales in sezonul 2. ce nu-mi place la juriul nostru e ca inearca sa-i imite pe cei din US. plus n-am inteles de e concurentii trebuie sa zica denumirea ingredientelor in romana - la un mom dat au corectat pe cineva pt asta - dar lor sa li se zica chefi. exista cuvantul in romana? sau la noi e bucatar sef?
sper doar sa nu descoperim ca unul din candidati e vreun orfan sau ceva poveste siropoasa si iarasi sa se astige pe caz social, ca la toate celelalte emisiuni. nu sunt lipsita de empatie, dar daca vrei sa castigi pt cantat/dansat/gatit, chiar nu conteaza ce trecut ai ci cat de bine stii sa le faci pe astea
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
CorinaDani spune:
pai deja prima poveste siropoasa a fost difuzata : tipa cu codul in coaja de mac a fost bolnava de cancer si nu mai poate avea copii. trist, am toata compasiunea pentru ea, insa ce legatura are povestea ei de viata cu concursul in sine ?