Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

Sa va povestesc si eu de la eco de azi bebelusu asta al meu a crescut in 10 zile 400 de grame in conditiile in care doctorila imi spusese ca incepand cu 36 de saptamani creste doar 100 de grame pe saptamana.

Asa ca ca puta al meu are deja 3200 grame e pozitionat pentru nastere iar colul meu e foarte,foarte moale scurtat la 2 cm si intra varful degetului prin el in conditiile astea va intreb si eu precum cristina pe cele care a-ti mai nascut 2011sau 2012?

37+ cu baby Rafael-Ioan

Daca e putin deschis colul, inseamna ca te apropii rapid rapid de nastere
S-ar putea 2011

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Iaura, arata foarte bine caruciorul. Ia sa ma uit si eu putin pe site-uri la modelul asta (culori, pret).
Pare foarte rezistent si confortabil

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

AERLILIAN mie mi-a dat o jumatate la 6 ore timp de 3 zile apoi o jumatate la 12 ore tot timp de 3 zile . dak se intensificau contractiile puteam lua o pastila la 8 ore am incercat dar nu m-am simtit bine si dr a scazut doza la jumatate de pastila la 6 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Marti la 11:00.
Revin

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

lady de data31.12.2011 mie cel mai frica iti dai seama toata lumea e ametita de la probabil lucreaza foarte putine asistente si infirmiere macar sa fie pe 30.

Alina si eu as vrea sa iasa pana in 2012 si cred ca de duminica trec la inducere ca fac 38 de saptamani .

37+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Altesa - sa aveti spor!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Marti la 11:00.
Revin

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Marti, la 11 vei naste??
Hai, nu ne tine asa...
Sau marti la 11 vrei sa ne intalnim?

Mergi la inceput

Cristina, nu stiu daca ti-am spus cat imi place citatul de la semnatura ta

Noi n-am mai plecat la restaurant. Am avut o durere de cap urata si nu am chef de nik. Acum mi-a mai trecut, cred ca am avut tensiunea crescuta, k aveam si palpitatii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mersi Alina! Ar cam fi cazul sa-l citesc si eu mai des, ca ultima vreme o cam dau in bara cu copiii. Nu-i vina lor ca mama lor e obosita si fara chef.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alice, suntem noi fete istete si cam banuim ce vrei sa spui, dar nu ne tii asa in suspans,nu? Nu arunci doua vorbe si ne lasi asa, ca nasc prematur si mai multe nu...Adica, o sa fie...Stefan?
Iaura, imi place enorm caruciorul, sper sa fie si usor de manevrat.
Ligia, e clar,inseamna ca asa se da, cate o jumate de pastila.Si mie miu-a zis ca daca imi da palpitatii sa reduc.
Altesa...ma ia cu calduri! Oricum esti la termen, deci...cu Dumnezeu inainte!
Alina, ai grija si tu...nu trebaluiesti cam mult?Eu acum sunt nevoita sa ma bazez pe mama cu gatitul de Craciun si sa-l coordonez pe sotul meu la curatenie.Of...o fi un efort prea mare sa-mi fac si eu bradul maine?

Mergi la inceput