Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ileana, ce emotii mi-ai dat! Doamne ajuta sa fie totul ok.

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna dimineata fetelor,

ileana du-te urgent la doctor! iti tin pumnii sa fie bine!
matza ti-as recomanda dr meu, dar el nu are contract la sanador. ceea ce e clar e ca trebuie sa-l schimbi si nu cred ca e o problema sa-l schimbi chiar daca e inaintata sarcina. atata timp cat tu ai tot dosarul de analize, ecografii pt un dr bun doar o consultare a dosarului tau ar trebui sa-i dea suficiente informatii incat sa nu aiba o problema in a te prelua.
alina nu crezi ca ar fi mai bine sa te duci sa vezi carucioarele inainte sa le comanzi? zic si eu..
si da, hai sa ne vedem saptamana viitoare. adunam gasca inainte sa fie prea tarziu?
altesa te rog sa ma intelegi ca in mintea mea nu vrea sa cred ca exista astfel de oameni. ceea ce ne-ai povestit tu vreau sa cred ca nu exista.
lexi..lasa prostiile. mai neamul sotului tau o fi numai de miss-uri si mister-i.ma lasi!
ana abia astept sa ne dai vestea...
am deja fluturasi in stomac cand ma gandesc ca vor aparea primii bebelusi bulgarasi..va fi o adevarata sarbatoare aici la noi
felicitari celor care au fost la eco si au rezultate bune.

am fost si eu ieri la control si am facut eco. bebe a recuperat f bine. la 32 sapt avea 5 zile in minus, iar acum e dezvoltat normal pt 34 saptamani. s-a intors, era cu capul in jos, are 2400 gr, dar asta, asa cum spuneti voi e relativ. in rest dr mi-a zis ca sunt toti parametrii ok si ca ii place cum a evoluat sarcina. mi-a dat, pt ca i-am spus ca ma umflu, sa beau ceai de cozi de cirese pt a elimina apa.
si...ce e mai important...mi-a spus ca pana cel tarziu 26 ianuarie o sa nasc, pt ca 1 feb e data maxima...parca mi s-au inmuiat picioarele.
am reusit sa fac si bradutul si am pus cateva poze pe contul comun
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Ica#
am pozat de aproape ornamentele primite cadou acum cativa ani care-mi sunt tare dragi.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ica, ma bucur ca te-ai linistit si ca e totul ok cu masuratorile La ce burtica frumoasa ai, nici nu ma astept sa faci un bebe mai mic de 3500. O sa vezi!
Da, hai sa ne vedem sapt viitoare, poate chiar marti, sa sarbatorim bulgarasii care se vor naste atunci!
Imi plac mult ornamentele din bradutul vostru. Sunt f frumoase si delicate.

Ma apuc de treaba si sunt prin zona.

Alina 35+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna dimineata fetelor! Nu am mai intrat de ceva timp pe net si acum am profitat de ocazie sa va salut. Abia saptamana asta mi-am luat si eu cateva zile de medical. Banuiesc ca din ianuarie ar cam fi timpul sa intrerup munca. Deja colegii rad de mine,cica o sa deschida un birou de nasteri pentru mine la munca. Hihihihi... Astazi ma duc si eu sa-l vad pe bebe. A ramas tot baietel, foarte bine dezvoltat, pozitionat spre iesire, toate cumparaturile facute, bagajul de spital rezolvat si gata oricand de utilizare. Nu-mi vine sa cred ca mai am doar cinci saptamani (maxim...) si parca ma ia cu fiori cand ma gandesc la nastere. Nu stiu ce m-a apucat, mai ales ca am mai trecut prin asta si nu a fost absolut deloc o experienta traumatizanta. Numai ca ma gandesc ca fiecare nastere e diferita si acum pot sa o bag pe maneca... Asta-i viata. De nascut oricum va trebui sa o fac, nu ma mai pot razgandi. Hihihhi...
Sper ca toate-s bune si frumoase si la locul lor pe la voi. Sper sa intru mai des dupa ce intru in concediu si termin cu jobul. Pupici. Aveti grija de voi si de burtici!!!!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (35+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Ileana, in primul rand nu intra in panica. Abia astept sa te intorci de la medic si sa ne spui ca nu e nimic grav. Nu ai cum sa nasti fara sa ai contractii pe care sa le si simti. Sunt aproape sigura ca scurgerea e de la modificarile colului, care "se pregateste". Te rog sa nu ma intelegi gresit, normal ca nu e ceva care sa te bucure, dar nu cred ca vei naste, cel putin nu inca. Ai avut o sarcina perfecta pana acum, asa va fi pana la sfarsit.

Si eu sunt putin contrariata, am facut o eco la spital nu la cabinetul unde merg de regula, aveam nevoie de scrisoare medicala si am cerut si eco, doar ca sa fiu impacata inainte de sarbatori ca e destul lichid, ca nu sunt semne de nastere prematura, ca fluxurile pe artere sunt ok, etc. Toate au iesit perfect, doar ca dupa estimarile acestui aparat bebelusul a crescut abia vreo 150g in 15 zile, mai precis ar avea in jur de 2100g la 33 de saptamani. Medicul - in care am mare incredere - mi-a spus sa stau linistita ca atata timp cat restul parametrilor sunt ok, e totul perfect si nu comparam valori estimate de aparate diferite.

Matzaila, despre doctora ta, e inaceptabila atitudinea. As zice totusi ca in tot raul e si un bine, ca ti-a facut "figura" madam doctor acum si nu la nastere. Cunosc n cazuri care au ramas fara medic la nastere si desi au nascut bebelusi sanatosi, experienta n-a fost una de care sa isi aminteasca cu placere (au fosttratate cu nepasare,dezinteres, sictir, etc). Sunt sigura ca vei gasi un medic bun si dedicat, va trebui sa mergi pe recomandari, altfel e greu sa nimeresti un "om" in halat alb.

Imi tot propun sa merg sa imi fac o transa de analize, ultima sper, dar mi-e ingrozitor de greu sa nu beau apa sau ceai dimineata cand ma trezesc, si am tot amanat.

Mami de Andra si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

La ora 14 merg la dr. Am vb la tel, i-am explicat, a zis sa nu intru in panica, sa bag utrogestan si sa iau no-spa si sa vin sa ma vada.Vad ca deocamdata sunt ok, nu a mai curs deloc.In continuare nu ma doare nimic, bebe misca mult...Credeti ca si statul prea mult pe scaun poate dauna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Danezaa, uite scriu si eu acum, dupa un maraton de Fundeni-Institut hematologie. Am repetat analizele si la laboratoarele acestea 2, pt ca nu se mai incred dr in cele private, unde le faceam. Si intr-adevar au iesit la ambele laboratoare de stat modificate, trebuie sa reiau Clexane cu tot riscul de hemoragii de dupa...eventual voi scadea doza de la 0,4 la 0,2 daca vor aparea hemoragiile iar. Dar asa, stau si eu mai linistita de Sarbatori, pt ca stateam cu un mare stres daca sunt amandoi copiii bine, daca se dezvolta normal. Am si auzit tot felul de situatii cu intreruperi din evolutie a sarcinii pe neasteptate si la copii mari, trecuti de 1,5 kg, tocmai din cauza coagularii crescute. Nu imi pot asuma nici un risc.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

28+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

e bine ca te-ai linistit.
poate nu mai apare nicio sangerare

in 32+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

multumesc alina.
ileana nu stiu daca statul pe scaun poate provoca asa ceva, dar cred ca in perioada asta orice exagerare dauneaza.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Anahadasa, multumesc, mamica draga Voi intra pe subiectul acela, sa vad ce gasesc macar de curiozitate. Ca, oricum, diferentele de greutate exista, asta e cert.
Mai are fata putin si vine Mos Craciun cu bebelusii in saculetz. Tu cum te simti? Esti bine?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

28+ cu 2

Anastasia, dexametazona este pt maturarea plamanilor bebelusilor, mai ales pt prematuri, asa ca la gemeni se face obligatoriu de prin sapt 35, depinde si de medic.
Eu sunt bine, multumesc pt intrebare , numar zilele ramase si ma bucur cat mai pot de burtica, in mod sigur imi va fi dor de ea. Si acuma sunt in cautare de o perna pt alaptat, sunt f hotarata sa-i alaptez simultan si cat mai mult, exclusiv chiar.
[/quote]

AMR: 5 ZILE

Ana, mami de doi strengari si 36+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput