nelamurire
Am primit un mail prin care sunt insttintata ca mesajul meu la subiectul "nume de copii" a fost mutat. Despre ce este vorba? Stiu ca am avut un astfel de subiect in urma cu peste 1 an; si nici acces la subforumul cu pricina n-am. S-au dezgropat mortii?
Raspunsuri
marius spune:
Inseamna ca acel subiect initiat de tine a fost probabil reluat de alti utilizatori insa nefiind in locatia corespunzatoare ca si sectiune a fost mutat la alta sectiune - tehnic discutand tu fiind initiatoare subiectului in cauza ti s-a remis in mod automat din server un mail de instiintare.
Cat despre acces - toti utilizatorii au acces nelimitat la toate sectiunile forumului. Sa inteleg ca ar fi altfel?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
iulia_b spune:
Cand vreau sa intru pe "nume copii" de la Odisee mi se spune ca n-am acces la acest forum, ca a fost o problema.
marius spune:
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
anema_mica spune:
Am si eu o intrebare...Exista posibilitatea sa fiu instiintata pe mail cand primesc un raspuns la un anumit subiect? Sau ce trebuie sa fac pentru a urmari anumite subiecte? Multumesc!
marius spune:
Sa fii instiintata - nu, sunt multi are participa la un subiect deci este impropriu spus ca cineva anume primeste un raspuns.
Insa poti sa iti salvezi un anumit link (topic) punand un semn de carte. Aceste subiecte preferate se regasesc in profilul tau personal la sectiunea respectiva care se numeste exact asa "semne de carte"
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!