Prietene la bine si la greu - 152

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

neatza

Andruta

fetele care ati luat Aqua Doodle la copii, se joaca cu el? sunt incantati? s-au plictisit repede? i-am luat si noi de Mos Sabinei si as fi vrut ceva pareri de la voi. Merci

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Noi i-am luat lui Vlad de Mos Nicolae, se joaca si ii place sa-i desenez eu animalutele care sunt conturate pe margine. Cand s-a plictisit il strang, nu il las la vedere, intins iar cand ii trebuie iar il i-a singur. Problema mea este ca suge apa din marker, vorbeam cu Lili_a si a zis ca si Lila face asa. Spor la desenat

Andre tare urata situatia, nu stiu cum sa te ajut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Andre, ai incercat sa faci tracing pe pachete?
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
Normal. Imi da iesit din Romania, in Italia nu apare, ma poate ajuta doar cineva din interior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Brofetele care ati luat Aqua Doodle la copii, se joaca cu el? sunt incantati? s-au plictisit repede? i-am luat si noi de Mos Sabinei si as fi vrut ceva pareri de la voi. Merci
Ancutz - noi avem de vreo 2 luni, i-a placut mult la inceput, chiar a desenat si ne punea si pe noi sa o facem. I se parea fascinant ca acea carioca e cu apa Stiu ca al meu sotz era disperat sa nu-i vina vreo idee si sa bea apa din carioca asa ca de fiecare data punea apa plata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Scumpa noastra Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Strumfy_12 la multi ani fetitei tale Andra Maria sa fie sanatoasa si sa aiba muuuuult noroc in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

fetele care ati luat Aqua Doodle la copii, se joaca cu el? sunt incantati? s-au plictisit repede? i-am luat si noi de Mos Sabinei si as fi vrut ceva pareri de la voi. Merci

Zara are un Aqua Doodle. La inceput a fost interesant, dar cand a constientizat ca nu poate scrie si pe pereti/canapea/manute nu a mai fost interesant. Sper ca e doar o toana. MA gandesc la ce zicea Monis, ca Santi nu s-a jucat mult timp sau deloc cu nu stiu ce jucarie (parca un avion, ceva cu Winnie) si brusc s-a indragostit de el. Sper sa vrea sa se joace iar cu el, sa nu am sentimentul ca am dat atatia bani pe apa sambetei.
Aceeasi problema o avem cu papusa Maria. Nu o iubeste deloc. Ii da na na zilnic. Mimi (adica Minnie Mouse) mananca si ea bataie. Numai Alba ca Zapada este tratata cu respect. Nu mananca bataie, dar cand o supara pe Zara, o zboara cat colo. Uneori doarme cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Andre, ai incercat sa faci tracing pe pachete?

Normal. Imi da iesit din Romania, in Italia nu apare, ma poate ajuta doar cineva din interior.

nasol, ca normal e cu numarul ala sa faci tracingul pana la tine acasa. Foarte ciudat ca in Italia dispare... nu stiu cum sa te ajut, dar sper sa le gasesti. De fapt sigur o sa le gasesti

Ancuta Iulian nu e prea interesat de desenatul pe paturica. Dar e o faza probabil.
Cert e ca trebuie avuta mare grija cu paturica pt ca daca o tii impaturita, colturile pe care le face uzeaza materialul ala alb de deasupra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La Multi Ani ANDRUTA sa cesti mare si frumoasa si desteapta

Many Vlad este un dulce si da chiar seamana cu tine

Lili sa petreceti frumos, sa va intoarceti cu bine, imi pare rau ca nu am mai apucat sa ne vedem

Andre imi pare raud e patzanie, nu am pe nimeni sa te ajute, sper sa se rezolve repede

am citit tot, dar nu pot scrie mai mult,

va pup, spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Dankutza - m-ai facut sa rad cu papusile Cezarei, cica "nu o trateaza cu respect"
eu zic ca atata timp cat se ocupa de ele, indiferent ca le pupa sau le bate, e bun.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

paturica si noi avem, dar nu este foarte pasionat, doar bea apa din creion si atat

Mergi la inceput