Prietene la bine si la greu - 152
Raspunsuri - Pagina 6
Ramonika spune:
Ancutza - lasa ca le mananci tu.
si la noi la mosh s-au dat niste sacose cu dulciuri, toate cu ciocolata bineinteles ca Sandra le-a vazut si a atacat, insa i-am dat atunci putin si apoi am facut disparuta sacosa. le mananc eu.
pacat ca nu au luat o jucarioara, insa probabil nu si-au batut capul.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Ramonika spune:
simina spor la cozonaceala ce fain ca ai musafiri.
cum va mai merge afacerea?
stanucel cum e bradul? inca rezista?
anul trecut a mai fost cum a fost, insa anul asta presimt ca se lasa cu pagube...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
many_bani spune:
Salutare,
Sa va pove cum a fost si la noi la gradi. In prima parte (la care eu nu am ajuns, din cauza traficului) trebuia sa se cante colinde, reunite cele doua grupe de 2-3 ani. Nu a cantat nici un copil, mai mult Vlad nici macar nu a stat cu copii, s-a retras la margine pe scaunel si era cu ochii dupa cozonac si bautura(ceai si suc din compot). A mancat continuu. Unde ajungea isi lua o farfurie, punea o felie de cozonac si isi cauta un loc unde sa stea. Apoi s-a coborat la targ. Grupa lui a avut cate un obiect(o coronita din clesti de rufe din lemn, vopsiti rosu si verde)+felicitare iar la "stand" a stat asistenta de educatoare Cocheta(Nicoleta) cu ii zice Vlad. La grupele mari au fost multe obiecte confectionate iar copii negociau pretul dar dadeau si discount la mai multe obiecte achizitionate. Am cumparat diverse chestii, dragute mai ales ca erau facute de manutele alea scumpe cu suflet pur.
Cam asa era Vlad pe acolo.
In rest harmalaie, inghesuiala,caldura, copii maraiti, mai ales cei mici si multi parinti, asa ca dupa cumparaturi fugare am plecat acasa.
Monis, mie mi s-au umplut ochii de lacrimi cand am vazut filmuletul, cred ca daca eram in locul tau plangeam in hohote.
Am vazut poze cu copii frumosi si mamicile lor la Iasi , dar si pe Renus dansaret, ma gandesc unde este timpul, acum 2 ani noi ne chinuiam cu colici si acum am felicitare de la copilul meu
Dankule bogat mosul la sotul tau la serv
Gabitza am vazut si un Mos cu doi mucosi pe genunchi
Frumoase momente traim, chiar daca viata este dura uneori.
monis5 spune:
buna... dimineata
la bunica lui Iulian (aka mama) unde o sa mergem de Craciun bradul va fi adus peste noapte de Mos Craciun (sper sa nu ne prinda 2 dimineata impodobindu-l ca Iulian adoarme tare greu in ultima vreme) si sub el o sa punem cadourile lui.
La gradinita de cei 50 de lei de cadou, copiii au primit asa: un set de cuburi in genul astora (Iulian nu avea asa ceva ca nu stiu de ce inca nu le-a venit randul sa cumparam), o carte de colorat, 2 mosi mici de ciocolata de la Heidi si o acadea de aia rasucita. Eu am fost foarte multumita din cauza ca ma asteptam numai si numai la nenorociri , ori cum zice Ancutza, ori niste jucarii chinezesti din cele mai penibile. Asa ca am subtilizat ciocolata si acadeaua si cadoul a fost foarte apreciat .
Ancutz si noi asteptam filmarea (desi cam penibil sa nu lase parintii sa asiste )
Pozele de la Iasi sunt OAU! Frumoasa sarbatorita, de mama ei nu mai zic, frumosi copilasi, frumos totul. Felicitari fetelor!!!
Marga Vladut parca seamana tot mai tare cu tine
Multumim de aprecieri si sa stiti ca a fost un efort urias sa nu plang la serbare. Nici nu stiti cat de rau ma enerveaza fata aia de care va ziceam la care a trebuit sa ma gandesc ca sa nu bocesc . Si cate ocazii de bocit o sa tot avem de acuma...
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
carmickey spune:
Ramonika da, rezista bradul
nu este tentata sa traga de el,ii este putin frica, doar se invarte pe langa el, si imi arata tot ce e ste in brad, i-am dat un mosulet micut sa se joace cu el, si mai ia cate o podoaba din brad (la globuri a inteles ca face buba) si spune "mami nu buba" adica nu il iau ca face buba
in rest este o fetita cuminte
carmickey spune:
am pus o poza aici cu bradul
am facut bradul mai in coltul camerei cu gandul ca poate sa traga adelina de el, si eventual sa il leg de calorifer, se pare ca este totul ok, si nu este nevoie sa il leg...
floricik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Nu eu sunt cu ceapa. Nu mai tin minte. Cumva Floricik? Dar nu eu, sigur. |
Nu, nu-s eu aia cu ceapa.
lili_a spune:
Fetele mele dragi, intru pe fuga sa va pup, noi miine plecam de sarbatori si nu mai apuc sa scriu pina dupa Craciun asa ca va urez de pe acum sa aveti sarbatori frumoase, cu copii veseli, parinti iubitori, familie sanatoasa si prieteni de incredere.
Va pup cu drag!
PS Renul si spiridusul sint minunati iar prichindeii si mamicile de la Iasi superbi