Prietene la bine si la greu - 152
Raspunsuri - Pagina 19
dankutza spune:
LA multi ani, Anca!
..........................................................................
Va rog urmati linkul si dati-ne un LIKE!
Multumim frumos!
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150477411114512&set=o.198644688798&type=1&theater
Lumi_Richard spune:
Noi pentru Craciun am facut o masa anglo-romaneasca: salata de beuf, chiftele, stelute cu branza, sarmale, iar felul principal a fost curcanul la cuptor plus legume(cartofi copti,morcov,pastarnac,varza de bruxelles), pentru desert am avut chec si tort.
Pentru revelion mi-ar placea sa fac piftie de curcan(daca mai gasesc maine carne de curcan),friptura de porc cu salata de varza rosie,iar pt aperitive nu m-am gandit.... Pt desert cred ca execut un tort cu fructe.
grigore_tina spune:
La multi ani Ancutza!
Legat de preparatele pentru Revelion voi face un tort de fructe ,friptura si cam atat.
De Craciun am gatit cu gramada si inca ne luptam cu frigiderul pli(toba,lebar,salata boeuf,sarmale,carnati).
Ca sa ne fie mai usor am pregatit ieri si o supa de pui clara.
Praji am avut tiramisu si cozonac.
shtephy spune:
La multi ani Ancuta draga !!! Sa ai parte de multe bucurii ,sa ti se implineasca fiecare dorinta ,sa fii fericita si mult iubita !!!
Hello fete dragi !
Din cauza unei teribile migrene ce nu-mi da pace de luni incoace ,nu am retinut mai nimic din ce am citit ,asa ca va trebui sa reiau cand voi fi mai bine .Am retinut ca s-a scris putin ,sper ca toata lumea petrece ,nu boleste ca mine .
Va multumim mult pt urarile de Sf. Stefan .
Craciunul noi l-am petrecut in casa si pe langa casa ,la fel vom face si de Revelion. Asa ca nici bucate nu vor fi prea multe si nici prea alese . Voi face friptura din ciocanele de curcan ,ciorbita de curcan si voi primi de la soacra o salata boeuf ,icre si piftie .
Vitamina C nu am idee cat timp se poate da ,imi pare rau .Picaturile parca 10 zile pe luna ,dar tare mi-e teama ca vorbesc prostii.
gasca .
grigore_tina spune:
Am uitat sa va spun am facut si salata de icre si de vinete si piftie de purcel.
Iar acum sa ma laud.
Am castigat la concursul nescafe dolce picollo.
Am un mos intarziat.
dymomo77 spune:
Cu scuzele de rigoare(ieri nu am avut net) urez si eu La multi ani! fericiti si imbelsugati dragei noastre Ancutza.
Intrucat suntem pe ultima suta de metri cu bagajele(pe la pranz plecam spre Vatra Dornei) cred ca e ultima ocazie sa va urez:
Un an nou fericit cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi..
Dozz spune:
La multi ani, Ancutza, cu multa sanatate si numai cu bucurii!
Off, Stephy, si tu cu migrena? Si eu m-am luptat cu ea, dar a fost mai scurta, de 2 zile jumate doar, nu ca a ta. Azi e prima zi de dupa, tare bine e sa nu te doara capul...
Angi, eu am luat toata sarcina Elevit si aproape un an de zile dupa ce am nascut si cred ca am facut bine. Nu am observat sa aiba legatura cu pofta de mancare.
Laurici-licurici, doza de soc de Oscilo este de cat?
Si eu sunt la job azi, program scurt sper si mai lejer. Asa ca am timp sa fac un mic rezumat despre Ana si ce am observat ca s-a mai intamplat in rutina ei:
- la somn: de la 1 an jumate a inceput sa adoarma seara singura, statea in patut, se juca si adormea apoi, conditia fiind sa fie usa deschisa si sa ma auda plimbandu-ma prin casa, facand treaba, spaland si manevrand vase etc, adica sa fie oarecare galagie, destul de des ii mai si ziceam ce fac ca sa imi auda si vocea. A tinut etapa asta 5 luni. Iar de 2 luni incoace trebuie iar sa merg sa o iau in brate, sa ii povestesc, sa ii si cant, de cate 3-4 ori in fiecare seara, cate 10 minute. O pun in patut, sta ce sta, ma cheama iar, din nou povestit si cantat, iar in patut. Sa vedem cat tine si etapa asta. Cealalta etapa mie imi placea mai mult
- la masa: mananca bine, insa are o mare inclinatie spre fainoase si lactate. Ma chinui sa ii dau legume gatite, iar crude nu accepta deloc. Fructe vrea doar mar, para si banana. Cand ma gandesc cate fructe manca in urma cu un an.... Cum mananca? La gradinita mi se zice ca bine, cu bunicii iara bine (insa cu entertainment in bucatarie), cu mine mai deloc (in perioada concediului meu, cand am stat mult cu ea acasa, i-am dat si la tv de 2 ori ca ma ingrijorasem ca ramane nemancata). M-am gandit din nou la Lumi si la Dankutza, cata rabdare ati avut cu fetitele voastre cand erau in greva foamei!
Voi ati observat in perioada asta, in jurul varstei de 2 ani adica, regres la masa / somn? Eu cred ca e parte din procesul de dezvoltare a personalitatii, deci normal, dar sunt curioasa cum e si la copiii vostri.
va pup!
Dozz spune:
Despre meniu de Revelion: eu nu o sa pregatesc nimic pt ca de mancat, avem ce manca. Au mai ramas niste sarmale de la Craciun. Si ca sa fie putin mai festiv, o sa cumpar o inghetata de la magazin. Inghetata mancata cu piscoturi e ff yammi si cred ca face fata ocaziei.