Prietene la bine si la greu - 152
Raspunsuri - Pagina 16
laurairina13 spune:
Angi, si eu i-am zis doctoritei ca nu mai vreau suplimente in sarcina trecuta tot pe motiv de kg multe luate la bb1 si mi-a recomandat sa iau ogestan, o pastila o zi da/una nu, nu m-am ingrasat deloc de la ele. Ma bucur sa aud ca e bine burticuta, sa creasca mare si frumoasa pana la termen!!
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angi_san Smara, ca sa te linistesti, eu eram cu ceapa, m-am plans la un moment dat ca sotul a umplut casa de ceapa ca sa scape de virusi iar eu nu suportam deloc mirosul, culmea e ca nu puteam deloc sa dorm cu mirosul respectiv. |
Gata! Am gasit cine era cu ceapa!
.........................................................................
Va rog urmati linkul si dati-ne un LIKE!
Multumim frumos!
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150477411114512&set=o.198644688798&type=1&theater
smaranditza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Gata! Am gasit cine era cu ceapa! ......................................................................... Va rog urmati linkul si dati-ne un LIKE! Multumim frumos! http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150477411114512&set=o.198644688798&type=1&theater |
http://www.youtube.com/watch?v=fhcZ6b2FSsk&feature=related
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
cristina_boc spune:
Buna seara,
Sper ca ati fost cuminti si Mosul v-a adus multe cadouri.
Imi este foarte dor de voi si ma gandesc des la voi.
Noi ne petrecem sarbatorile la tara la mama, dar acum suntem in vizita la bunica mea, unde am net si am intrat sa va salut.
Sunt libera pana in 3 ianuarie si vom sta la tara.
Va pup si va urez un calduros LA MULTI ANI!.
Ramonika spune:
neata dragelor
va poftesc la
eu sunt la munca fara nici un chef. niciodata n-am lucrat intre sarbatori, chiar daca nu imi luam concediu scris, era lege nescrisa sa fim liberi macar intre Craciun si Anul Nou. dar acum...
la noi a venit moshul pe 24 seara, Sandra a primit un pian de jucarie (deh... tac-su... ).
sa aveti o zi frumoasa.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Pirelia spune:
Vin eu cu tuturor care doresc in orice savoare o doresc.
Eu la munci si soacra acasa cu Onuca mea bolnava. Suntem spre bine dar cand ma gandesc la ziua de 3 ianuarie cand incepe cresa iar .....
A fost incantata de cadouri am filmat-o da' tuta de mine a umblat la setarile camerei si in loc de vocea micutei se aude un bazait deranjant. Cantecelul „Mos Craciun cu plete dalbe" il voi mai inregistra dar surpriza cu cadourile s-a dus pe copca.
Multumesc de sfatul cu schimbarea pediatrului. Eu am incredere in ea. Dar daca se lungeste prea mult starea asta o voi face. Sau voi ajunge la varianta cu medicul pediatru particular cu bune referinte unde voi plati consultatiile. Imprejurarea a facut ca in lunile septembrie-noiembrie sa aiba concediu medical si i-a tinut altcineva locul. De aici au rezultat incurcaturile intrucat eu nu prea aveam incredere in loctiitor, dupa ce o contulta aceasta plecam in policlinica unde se recomanda alt tratament si internarile respective.
Sarbatoritilor de azi le urez „La Multi Ani!", fericire si realizari marete.
Dankuta - misiune indeplinita.
Ma apuc de munci acum si cand voi mai putea revin.
carmickey spune:
multumim de este bine venita
urez si eu la multi ani tuturor ce poarta numele de stefan,stefania,sa fiti sanatosi fericiti, iar visele sa va devina realitate
Ramonika spune:
La multi ani tuturor Stefanilor, Stefaniilor
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
ralu_seby spune:
Ufff......in sfarsit..am net, scriu de la serviciu..
Dragele mele, ma gandesc la voi zilnic, imi este tare dor sa vad poze cu Fulgusorii, cu voi, si cu noile voastre comori...sunt in urma mult, prea mult chiar (intre timp ne-am mutat..destul de multe schimbari).
Tin sa va urez cu inima deschisa SARBATORI FERICITE! lumina in suflete si belsug!
Va pupic!!