Prietene la bine si la greu - 152

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Craciun de poveste si Mos bogat sa aveti!
va cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

CRACIUN FERICIT DRAGELE MELE!
DOMNUL SA NE LUMINEZE SI SA NE IMBUNEZE IN ACESTE ZILE SFINTE IAR MOSUL SA VINA NEGRESIT IN FIECARE CASA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Eu acum 30 min am terminat cu toate pregatirile.
Geo inca nu doarme.Ne ducem amandoi la nani.
Intre timp il ascultam pe Banica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Va doresc ca in aceasta zi sfanta sa aveti parte de multa bucurie si iubire!
Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Un Craciun fericit alaturi de cei dragi!

-----------------------------------------------------------------

Va rog urmati linkul si dati-ne un LIKE!
Multumim frumos!

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150477411114512&set=o.198644688798&type=1&theater

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Craciun fericit!!!

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

CRACIUN Fericit, sarbatori cu bine, sanatate liniste belsug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

bre, mai lasati cratitili si vizitele, mai ziceti doo vorbe si aici

La noi a venit moshu ca la toata lumea, s-a jucat, am vizitat, acum stam cu burtile in sus. Plictiseala mare, inchisi in casa, ger afara..

Va las un serial usurel si vesel, numai bun de urmarit zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua, fete dragi si LA MULTI ANI la toata lumea!
Cum imi vine mie cheful de scris fix cand toata lumea se odihneste/plimba/gateste/viziteaza etc.
In primul rand un foarte calduros pentru toti sarbatoritii pe care nu i-am urat la timp, si mari si mici. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Eram datoare cu evolutiile recente: aam fost la medicul de spital care imi monitorizeaza sarcina si mi-a zis fara CLEXANE, fara tratament deocamdata. Mi-a prescris magne b6 si aspacardin, dar la ultimul am decis sa zic pas dupa ce am citit prospectul (scrie mare interzis in sarcina, si nu pentru ca nu ar fi suficiente studii). DE asemenea, mi-a recomandat sa schimb ecograful.
Una pesste alta, se pare ca doar o artera are problemulte de tensiune crescuta, cealalta e in parametri normali.
Ce vroiam eu sa mai intreb fetele insarcinate sau care au nascut deja: voi ati mai luat elevit? Ma bate gandul sa-l cam sar si pe asta sarcina asta (am luat cateva zile si-mi era foame in continuu, as fi mancat orice, cum l-am oprit am inceput iar sa mananc relativ normal, deh, ca o femeie insarcinata).

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009) si din nou cu 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Tot eu, am trimis ca sa fiu sigura ca nu pierd mesajul.
Ana creste frumos in continuare, l-a asteptat pe "mos caciun" si azi cand continua sa caute cadouri pe sub brad. S-a obisnuit cu "mami seviciu" ba chiar era cam nedumerita azi ca eram si eu si sotul acasa, o cauta pe bunica-sa.
Smara, ca sa te linistesti, eu eram cu ceapa, m-am plans la un moment dat ca sotul a umplut casa de ceapa ca sa scape de virusi iar eu nu suportam deloc mirosul, culmea e ca nu puteam deloc sa dorm cu mirosul respectiv.
Va pup pe toate cu mare drag si va urez in continuare Craciun fericit alaturi de frumoasele voastre familii!

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009) si din nou cu 20+ cu

Mergi la inceput