Prietene la bine si la greu - 152

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Monis drum bun maine si vacanta minunata sa aveti!

Strumfy drum bun si voua si petrecere frumoasa!

Va doresc la toate sa aveti spor la bucatareala, sa va iasa bucate alese, braduti minunati si copii cuminti pe langa voi

Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Ma bucur ca am mai apucat sa scriu 2-3 mesaje azi. Au fost multe discutii interesante pe aici, insa acum nu-mi mai amintesc ceva anume la care as dori sa contribui cu o parere.

Andre, multumesc pt link-ul la poze, e dulce foc italianca ta micuta.

Lyly, asa rau imi pare sa aud ca si tu te confrunti cu program de lucru infernal si volum de munca neomenesc. Pe mine a ajuns sa ma irite la maxim asta si caut sa obtin normalitate macar pt mine la birou. Insa e greu si sa duci o lupta din asta te expune din toate partile. eu pana acum mai mult am pierdut decat am castigat.

Licurici, intrebai de job. Nu am gasit nimic deocamdata, desi caut, caut, caut. Si asta e un motiv al lipsei acute de timp, ca petrec multa vreme citind, cautand, candidand, invatand. Eu sper sa aiba Monis gura aurita cand zice ca din ianuarie se mai dezgheata recrutarile, asa sa fie. Globul tau, Licurici, in care ghicesti de copii, zice ceva si de joburi?

Raluci, mi-a placut mult de tot sala cea mare de la serbarea voastra. A fost ca la gradinita la care mergeam eu in copilarie, cu sala in toata regula. La serbarea Anei am fost ingramaditi in cea mai mare sala a gradinitei, cam cat o sufragerie mai spatioasa de bloc, adica.

Despre Ana, pe scurt: e ff dezvoltata pe partea de limbaj. Canta cantece intregi, cu versuri si linie melodica. Dialogheaza cu noi in propozitii destul de elaborate (5-6 cuvinte), foloseste uneori si "eu", insa nu prea des, ne da ordine/porunci, ne povesteste tot ce face. E f amuzanta cand vorbeste la trecut pt ca uneori formeaza trecutul gresit (de ex. am punes in loc de am pus). Pe partea fizica e tot lenesuca, merge, alearga, se catara, insa destul de putin, numai daca e musai. Altfel, prefera sa stea si sa palavrageasca sau sa cante. De aici si burta proeminenta , in ciuda grevei foamei revenita in forta, odata cu virozele.

Mergi la inceput

Cum nu stiu daca mai apuc sa intru pe forum zilele urmatoare, va urez de pe acum drum bun celor care pleaca de acasa de Sarbatori, Craciun fericit alaturi de cei dragi si zile cat mai frumoase! Toti puiutii sa fie sanatosi, si la fel si parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz
Globul tau, Licurici, in care ghicesti de copii, zice ceva si de joburi?

nup, zice doar de cupii
ar fi bine sa te inscrii la lista pt bb2, jobul de mama e cel mai minunat, asa ca fa bine si lasa prostiile cu cautatul altui job si bifeaza la casuta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani, Andrutza scumpa!

Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Mergi la inceput

Un site cu idei frumoase, cam calorice unele din ele , dar un rasfat in decembrie e acceptat.

http://www.momswhothink.com/christmas/25-days-of-christmas/21.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Multumesc de urari si va pupik pe toate care v-ati gandit la noi. Spre nemultumirea mea n-am reusit sa ne incadram in timp cu treburile si n-am sarbatorit-o pe Andra decat noi parintii...party probabil dupa Craciun. Noi maine plecam spre Bucuresti/la socri si azi am tras tare sa imi ramana toate cat de cat la locul lor. Abia acum am ajuns la una bucata laptop/pat... sunt terminata, sper sa ma refac de sarbatori.
Nu cred ca mai apuc sa intru asa ca va urez din suflet SARBATORI FERICITE ...si sa vina mosul cat mai bogat!!!

Mami fericita de strumfita si 28+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata de la noi!!!

este servita ....

LA MULTI ANI,ANDRA!!!SA AI PARTE DE TOT CE MAI BUN PE LUMEA ASTA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

lyly imi pare rau ca esti asa amarata...multa sanatate lui Alex!!!

many tare scump Vladut si intradevar iti seamana tare bine!!

si noi i-am luat lui david varianta mai ieftina a lui aquadoodle (cea de care zicea Ionela), dar inca nu i l-am dat...ca nu prea e pasionat de desenat ..in momentul de fata,prefera sa consruiasca ( i-am luat mai multe seturi de la Lego si a primit si ceva de la mega blocks si ecoiffier) asa ca nu ma astept sa fie mega-incantat...dar,asa cum zicea si Monis si noi am avut jucarii care in prima faza erau total neinteresante,ca apoi sa aiba mare trecere...

Dozz ma bucur sa te citesc...despre Ketof..nu inteleg ce e cu moda asta...nici la adulti nu se mai foloseste cum se folosea pe vremuri (cand mi-am inceput eu activitatea),mai ales in ultimii ani...sunt preferate alte antihistaminice ,mai 'soft',care nu dau efectele secundare ale Ketof-ului (somnolenta,in principal) ..gen Aerius,Singulair etc...

andre urata treaba cu posta ...din pacate,orice e posibil ..am patit-o recent cu un pachet trimis de frate-miu ,care a fost deschis si din care s-a sustras o oarecare suma de bani ( se voia o surpriza) ...tin pumnii sa le gasiti!!!!

ma duc sa fac o baie fierbinte sa-mi revin ,ca asta-noapte am fost de servici si apoi..la treabaa!!!!

nu stiu daca apuc sa mai intru asa ca va urez de pe acum :Un Craciun fericit alaturi de cei dragi,Nasterea Domnului sa va aduca numai bucurii si caldura in suflete!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Fetelor, sunt necajita tare, dar mai intai partea frumoasa:

- La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor a caror zile de nastere sau onomastice le-am ratat si ale celor a saror zile de nastere le voi rata zilele urmatoare (acasa nu pot sta la calculator pentru ca-l acapareaza Oana si nu pot accesa DC-ul, poate dupa ce imi instalez mozila va fi mai bine si dupa ce va primi micuta „catoru" pe care l-a cerut lui „cashun")
- Am vazut renul, spiridusul si pozele micutilor de la aniversari si de la serbari. Avem niste fulgusori foarte frumosi. Am pus poze noi cu Oana si cu Mos Craciun pe contul comun.

Mos Craciun a venit la mami „a sevishi" pentru Oana. Pe Mos Nicolae si Mos Craciun de la cresa i-a ratat din cauza bolilor ei. Nu a vrut sa comunice cu mosul nu s-a apropiat de el, mi-a urlat s-o tin numai in brate si sa nu ma apropii la mai putin de 1 metru de mos. Cand Mos Craciun a deschis sacul si a vazut ca se lasa cu cadouri a inceput sa se agite si sa-mi exprime nemultumirea ca ea nu primeste cadou. Degeaba ii spuneam sa astepte sa o strige ca ea vroia sa-l primeasca mai repede. Abia cand a fost strigata s-a apropiat de mos, chiar a stat in brate la el, a raspuns cum o cheama si imediat de a primit plasa a deschis-o in bratele lui ca sa vada ce i-a dat. A fost si o jucarie (un microfon de care este foarte incantata), fructe si dulciuri din care a consumat doar barni restul le-am ascuns.

Acum partea trista:
- Ionela imediat ce voi ajunge acasa voi dona si eu banutii azi fiind ultima zi intrucat eu am abonament de serviciu si nu pot face donatii. Norocul meu ca exista abonamentul sotului.
- Lumi, la mine in sat sunt foarte multe astfel de cazuri si asa mila mi-e de ei. Asa cum spunea Ionela catorva le mai cer ajutorul din cand in cand si ii recompensez si sper ca de sarbaorile acestea sa le pot oferi ceva in dar.
- Andrecluj, din cate stiu dureaza cel putin o saptamana pana ajunge coletul. In cazul meu, cand a trimis mama colet prin posta a ajuns dupa 2 saptamani. Eu a trebuit sa sun zilnic la posta pentru a-mi confirma daca a sosit.

Acum partea cea mai trista:
Micuta mea trece dintro boala in alta. Dupa 4 zile de mers la cresa am inceput iar cu tusea si raguseala si febra. Verdictul: laringita.De cand a inceput cresa cu mai scapam de cosmarul bolilor. Merge o saptamana la cresa si dupa aceea 1-2 saptamani acasa pe tratament. De 4 luni se imbolnaveste continuu. Mai nou in ultima odisee a boli ne-am internat cu laringita, cand era pe terminate si se vorbea de mersul acasa Oana a facut febra 39,5 si s-a depistat infectie urinara cu E-coli, cand era deja pe tratament pentru aceasta i s-a descoperit si puroi in gat asa ca in doua saptamani Oana a primit 3 antibiotice pe langa cel antiinflamator si antitermic. Acum, spre nenorocirea mea, are iar laringita si saptamana viitoare voi sta acasa cu ea. Este deja la al patrulea antibiotic in decurs de o luna.
Mai nou se plange si ca o dor picioarele, dar doctorita ei a spus ca este posibil sa fie si de la raceala sau de la crestere. Mi-a spus totusi sa fiu atenta daca se mai plange de dureri de picioare, cum se manifesta si daca este cazul vom interveni.

Nu stiu cand voi mai accesa calculatorul si cand va voi mai posta ceva. Asa ca profit de acest moment pentru a va ura sarbatori fericire, dimineata de craciun cand vor deschide micutii cadourile sa fie magica si plina de incarcatura emotionala.

Craciun feritit! si sa ne auzim/scriem cu bine dupa sarbatori.

Mergi la inceput