Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

si eu mai am de cumparat niste cadouri, dar habar n-am cand o sa ajung

azi avem de confectionat o sorcova pentru serbarea de maine, probleme mari domle

Amalia

Nu gasesti de cumparat sau va trebuie ceva special?

Si eu de o luna si ceva de zile tot cumpar cadouri, dar apar persoane pe lista. Nu m-am organizat bine

Olga, mamica lui David iepurasul si 31+

o sa trec prin piata azi sa iau crenguta si o ornam amandoua diseara

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca esti mortala Le ai bine cu logica

Eu incerc sa adorm copiii, dar tocmai acum cand trebuie sa fug de-acasa nu se lasa doborati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Halou.
Intai sa-mi dau cu parerea la dilemele Floricesti: io nu cred ca se sustrage ea din lipsa de chef ci ca intr-adevar e foarte greu, tehnic vorbind, daca Raresh doarme cu ei. Pentru ca am presupus ca au 3 camere in care cel mai des dorm asa: intr-una tatal ei, intr-una mama (cateodata cu Raresh) si intr-una porumbeii (cateodata cu porumbel-junior). Ei, ce ar putea face ei, cu copilul intre ei si cu cate o persoana in fiecare alta camera? Sa mearga in baie la un doggy-style pe marginea cazii? Sa se lungeasca pe gresie in bucatarie?
Io propun neshte artificii de genul:
- incercati sa culcati prunculetele mai pe la 20-21;
- zici ca dormi numai tu cu el, acolo unde de obicei doarme mama ta cu el; in timpul asta mama ta mishuna prin casa, ca e devreme
- dupa ce adoarme bestiutzul merge mama ta langa el si tu o stergi misheleste la sotzu' din dotare si cu dotare:))))))).
Ei?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

si uite asa avem in grup si consilier matrimonial sau sexolog

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Halou.
Intai sa-mi dau cu parerea la dilemele Floricesti: io nu cred ca se sustrage ea din lipsa de chef ci ca intr-adevar e foarte greu, tehnic vorbind, daca Raresh doarme cu ei. Pentru ca am presupus ca au 3 camere in care cel mai des dorm asa: intr-una tatal ei, intr-una mama (cateodata cu Raresh) si intr-una porumbeii (cateodata cu porumbel-junior). Ei, ce ar putea face ei, cu copilul intre ei si cu cate o persoana in fiecare alta camera? Sa mearga in baie la un doggy-style pe marginea cazii? Sa se lungeasca pe gresie in bucatarie?
Io propun neshte artificii de genul:
- incercati sa culcati prunculetele mai pe la 20-21;
- zici ca dormi numai tu cu el, acolo unde de obicei doarme mama ta cu el; in timpul asta mama ta mishuna prin casa, ca e devreme
- dupa ce adoarme bestiutzul merge mama ta langa el si tu o stergi misheleste la sotzu' din dotare si cu dotare:))))))).
Ei?

Doamne, m-a uns la suflet...si prezentarea si realitatea exprimata atat de frumos si haios. Cel putin, eu la imaginatie stau bine si va dati seama ca m-a bufnit rasul cand m-am vazut prin baie sau bucatarie.

Da...Rares se culca pe la 23 si peste. Exista posibilitatea sa il adorm la mama si apoi eu sa ma transfer in patul porumbesc. Insa, problema lui Rares e ca el vrea cu amandoi. Adica, cand e Cata acasa vrea sa adorma cu o mana pe gatul meu cu una pe gatul lui. Cand nu e el acasa, intelege si il se mai culca si cu mama. Voi incerca varianta sa il adorm la mama si apoi sa plec. Dar daca m-o lua somnul acolo...sa fie sanatosi...cei ce raman fara locuri de culcare.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

AlexAndra foarte faina activitate o sa aveti diseara

Mai vreau o idee de cadou, caci vad ca aveti imaginatie: o sa organizez un joculet de Craciun si vreau sa dau si un premiu surpriza la sfarsit, dar nu stiu ce... idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Mi-am primit cadouuuuul. Il ador... de la culoare pana la cum arata pe mine. Pentru expeditoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mda, deci practic, Floric, aveti 2 probleme: una ca se culca tare tarziu si alta ca va vrea pe amandoi genitorii, Sophia se multumeste numai cu mine (pe tac'su' l-a ostracizat de pe la 1 an si 3 luni cand nu mai incapea de el).
Asaaaa...am vazut poze care mai de care de la serbari, cu fulgi de nea, beteala...mno, Sophia-i din alt film.
Sa va povestesc.
Io abia ieri am aflat ca tre imbracati copiii in roshu azi la serbare...daca se poate in Craciunei, daca nu in rochitze...Plm, si vedeam scandalaul de dimineatza cu Phiphi. Dar m-am conformat. I-am spalat rapid si i-am pus la uscat recuzita salvatoare: ciorapeii roshii de la Novus, rochitza cu cirese de la Olishka si boleroul roshu de la bunica (fara )
Nu va zic chinurile iadului de dimineata cand si-a dat seama cum vreau s-o imbrac: urlete, plansete, zvarcoliri, trantit pe jos, fuga si racnete:"abastru!! ABASTRU!!!" (adica vrea blugii!!)
Mi-am pastrat calmul si toata blandetzea si puterea de convingere din lume...geaba. Am purces la imbracat cu shfortza caci am zis ca e pt o cauza nobila...in protestele ei imi da din greseala un cap in gura iar eu, luata prin surprindere de durere, rag ca o vaca la ea, ca o nebuna cu spume Saraca, a amutzit...am luat-o repede in bratze si am pupat-o 5 minute, tot tacuta si mirata statea
Bine, a luat-o de la capat cand am insistat iar...ratiunea imi spunea sa cedez dracului si sa-i dau ce vrea ea, ce atata impunere, ca ce chestie?! In acelasi timp stiam ca se va calma cum vom iesi din casa asa ca am dus operatiunea la sfarsit.
La gradi a fost incantata ca toata lumea a laudat-o ce frumos e imbracata. Si-o aud pe patroana, ca i-am povestit ce greu am convins-o:"vai, oare cum o sa-i dam costumul?" Io in sinea mea:"WTF?!" Cica au facut rost de costum de moshi pt. toti. Atunci io de ce m-am chinuit s-o imbrac de acasa in roshu?
Asaaaa...ii zic s-o lase asa cum e, ca nu vreau s-o vad iara inlacrimata in poze, ca la Halloween. E de acord si tipa.
Apoi ma suna huzband ca deja au fost puse poze de la serbare pe FB si Phiphi pe nicaieri si a sunat-o sa intrebe ce face Phi si cica a fost de-a dreptul oripilata de Mosh, a plans, a urlat...p@#a poze.
Bai, io stiam ca asa va face Phiphi, ca pe ea o doare-n cot de Mosh Craciun, il va vedea ca pe un intrus mare, gras si strident imbracat si va fi indignata de prezentza lui...dar am sperat ca le vor face poze si INAINTE de venirea lui, asteptandu-l imbracati frumos.
Sper ca macar pe dvd-ul cu serbarea s-o vad, nu de alta, dar acum chiar mi-e ciuda ca mi-am batut joc de ea, am chinuit-o atata dimineatza sa-i bag pe gat ce tinuta vreau eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne Dumnezeule!!!
Ma uitam pe FB la pozele lui bebe-shtrumf si ma pregateam sa-i scriu aci, s-o intreb ce-a facut: a fost la solar, s-a dat cu mult fond de ten? Ca era mult mai alba. Si mai dau o poza...si o vad pe bebe alba si imbracata altfel, dar cu acelasi Mosh Craciun...am ramas masca...merg in urma si vad ca sub poza cu "bebe strumf inchisa la culoare" scrie mamaie!!! Cica mamaie!!! Mamaie arata mai bine ca mine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, esti totala , intai am vazut-o pe Floric facand niste acrobatii in baie, apoi Phipi terorizata de Mos si acum bebestrumf bronzata bine, hai cam ma sparg de ras la birou !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81
azi avem de confectionat o sorcova pentru serbarea de maine, probleme mari domle

Si eu mi-am procurat materia prima pt sorcova de ceva vreme, dar nu am apucat sa pun in practica...

Facem clatite:
www.youtube.com/watch?v=c0yrAtIxgtY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=c0yrAtIxgtY

Si cantam:
www.youtube.com/watch?v=N1G2-VXRs4M" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=N1G2-VXRs4M

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput