Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***
Raspunsuri - Pagina 19
inapreda spune:
Novusel, sint aici dar cu chef zero de postat.
Am vazut poze minunate din care am inteles ca distractia a fost de nota 10 si ma bucur; felicitari pentru organizare!.
Am vazut si ghioceii la serbare.
Eu am terminat cu renovarile (a iesit foarte bine ) si am finalizat si cadourile de Craciun (mai am doar maruntisuri). Le-am si ambalat deja!
Roro, socrul are 2 cadouri ca e si ziua lui iar ambalajele sint...sugestive: unul e cu inimioare iar pe unul scrie "I love you"
novus spune:
Inapreda, cheful vine mancand !!
Ma bucur ca ai terminat renovarile si cadourile ! ce i-ai luat socrului,Codul bunelor maniere ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Ma bucur ca ai terminat renovarile si cadourile ! ce i-ai luat socrului,Codul bunelor maniere ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ha! Ha!
Nu, pentru ca, la virsta lui, nu cred ca se mai schimba.
I-am ales cadouri "practice" (ii place lui cuvintul asta "practic"): un pulovar gros (si fain) rosu si o pijama; din pacate, faina si aia
Bianca2503 spune:
Ina, bine ai revenit!
Simply, arati bestial! M-as tunde si eu la fel doar ca am capul tigaie la spate si as arata ca un fier de calcat.
andiaroro spune:
Bianca- Tare plastica mai esti (in exprimare)
Ina- Sa nu priceapa "invers" mesajul. Il iubiti asa mult...asa cum e, deci nu schimba nimic.
Ce mi-a mai placut de prietenele gradinarese. Chiar s-au distrat la serbarea lor.
Noi asteptam sa se inmoaie untul si demaram operatiunea "fursecul", ca-i miercuri si jucam "acasa"
Floric spune:
Stati nitel sa mai fac niste clarificari. Rares dintotdeauna (dupa ce a renuntat la patut) a dormit cu mama dar si cu noi. Insa, fara probleme intelegea si mergea la culcare cu mama daca ii spuneam ca eu vreau sa dorm in seara asta cu tati. Insa, de prin vara, nu se mai lasa dus de langa noi. Adica, chiar nu mai intelege ca locul lui de somn e la mama in dormitor nu la noi. Cat depsre reorganizat...exclus. Caci patul in care doarme tata e de o persoana. IAr ai mei parinti is ff bine reprezentati, sa nu spun durdulii. Adica nu ar incapea amandoi intr/un pat. Si oricum Rares nu ar dormi noaptea veci singur.
Vom vedea cum gestionam problema. Ce sa spun, cumva, eu am stricat ecosistemul caci eu l-am invatat cu mine in pat asta vara. Dar asa de mult ne iubim noi inainte de culcare, avem tandreturi mari. Eu zic ca Omu e gelos caci cu el nu mai m-am giugiulit de mult. Ce sa ii fac daca el nu imi spune poezii...
Atat am ras de el aseara cand a venit langa noi suspinand ca ii cerea lui Mos Craciun sa ii aduca parintii...De parca noi eram pe masa de 3 zile
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Am pus cateva poze de la Pregatirile de craciun, in Poze Noi, albumul Pregatirid e Craciun.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Ina, bine ai revenit! |
Multu'
citat din mesajul lui Bianca2503 Simply, arati bestial! M-as tunde si eu la fel doar ca am capul tigaie la spate si as arata ca un fier de calcat. |
Confirm ca Simpli e minunata SI cu acest "niu luc"; de fapt, eu chiar o prefer asa.
Bianca, si eu am capul batucit rau in spate si am fost cheala 3 ani; io zic ca daca iti place freza acest "mic detaliu" nu conteaza ca e acaparat de...atitudine!
inapreda spune:
Roro, nu exista pericolul de a interpreta gresit pentru ca are o inteligenta "gen" viclenia vulpii combinata cu "deshteptaciunea" lui Ion a Glanetashului. Ce voiam eu sa-i transmit e fatpul ca, PE FATA, sa vada musafirii , e totul ok.
bebe_shtrumf spune:
va las si pozele de la serbare-fulg de nea, ce sa mai nu ma asteptam sa fie asa cuminte, sa zica tare poezia si sa nu planga..atat ca a fost exagerat de caldsunt tare mandra de gradinareasa mea, care a intrat de azi in vacanta:
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.267570703296643.71993.100001311452589&type=3
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009