Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Fetelor, vreau si eu sa ma alatur grupului pe FB, daca ma primiti.Insa cum sa fac sa nu fac public contul sotului.Eu nu prea ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Navicula, e o frumoasa si o delicata Paula, m-am delectat cu pozele voastre pe FB. Asa zic si eu sa o duc pe Eva din ianuarie la inot, sper sa gasesc costum de inot pana atunci, ca e extra-sezon, si-i orasul mic si prea legat de capitala

Anda, nu ar afecta in niciun fel contul sotului tau. Dar de ce nu-ti faci tu cont? e f simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Neata buna si de la noi, cu pupicii de rigoare pentru toate mamicile si bebeii.

Urez la multe lunite sarbatoritei zilei:

ANTONIA-ELENA de alinuff

Multa sanatate micut ingeras!

Ma bucur sa vad ca mai multe mamici care ne citesc din umbra au indraznit sa scrie! Va felicit, doar nu muscam aici, chiar ne bucuram cand avem o noua mamica, caci sfaturi bune pot veni de la toate si tare mai avem nevoie de ele!

Minolau bine ai venit! Imi pare rau ca ai probleme cu hemoroizii. Si mie mi s au umflat cam in jur de 17 august, a durat cam o saptamana si apoi au disparut si nu au mai revenit de atunci deloc! Am folosit crema procto-glyvenol (doar ii ameliora, dar a doua zi erau inapoi) si apoi doctorul mi a recomandat niste supozitoare nemtesti care au facut sa dispara total. Acum doarme matza pe brate si nu pot sa merg in cealalta camera sa ma uit cum se cheama, dar cum se trezeste, am sa ma uit si am sa ti zic.
Ai spus ca te cheama Minodora. Fetele intrebau la un moment dat pe FB de cineva Minodora Dramba tot din Bacau. Esti cumva tu?

Am citit repede, fug repede la telenovela si raspund dupa aia.

Paula, imi pare rau ca ai facut febra! UF, uite pup sa treaca!

Am vazut ca tu Ramona ai scris despre Iustin si abia astept sa citesc. Da draga, uite ca eu chiar daca sunt obosita, tot ma uit la telenovela aia ca m a prins rau de tot. V am zis ce am facut intr o dimineata? M am dus la toaleta cu laptopul pe vine, ca de era telenovela si nu am inchis usa la baie. Si baia noastra este exact in capatul scarilor (este holul de jos, apoi scarile si baie exact la terminarea scarilor). Si sotul tocmai a venit in holul de jos si m avazut cu laptopul pe vine. Si mi a zis ca nu i vine sa creada cat de obsedata sunt de telenovela asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii
Am cumparat pampers Babylove si ma declar multumita...mult mai bine

Si eu am cumparat ieri si sunt foarte multumita

Mergi la inceput

Eu ce sa mai zic fetelor de somn ca Edu desi are 6 luni si 3 saptamani imediat inca se trezeste noaptea, si nu o data ....de doua ori . Recuperez la pranz dar nu-mi dau seama de ce nu poate dormi legat mai mult de 5 ore , azi dimineata la 4 avea chef de joaca, l-am luat langa noi in pat si a inceput sa chiuie si sa "vorbeasca" si sa ne mangaie pe fata .

Am citit ca sunt copii care renunta la mesele de noapte mai tarziu, spre 8-9 luni, pur si simpul asa functioneaza ei........astept cu nerabdare sa se intample .

Cu toate astea il ador si nimic nu mi se pare prea greu cand vine vorba de el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Sunt mai buni cei de la Babylove, eu folosesc pampers, insa as incerca dc sunt mai buni.Si unde se gasesc?

Mergi la inceput

La magazinele DM, cauta pe net reteaua lor de magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Ruxiiii draga, eu nu ma supar niciodata cand e vorba de varsta mea, pt ca atunci cand spun cati ani am, lumea se mira f tare, sau cel mai des ma amuz cand spun ca am o fata de 19 ani, se uita la mine si imediat urmatoarea intrebare este: Dar cati ani ai?? Faptil ca nu-mi arat varsta se datoreaza tatalui meu, neamul lui pare vesnic tanar de parca vin toti din povestea tinerete fara batranete. Sotul meu este cu 5 ani mai tanar si putini cred asta. Daca nu as vedea in buletin cati ani am, nu as crede nici eu. Cand am implinit 40 nu-mi venea sa crede ca eu sunt, nici acum nu cred cand spun cati ani am...
Incurajeaza-ti mama, este greu sa cauti pe cineva care sa nu-ti dea batai de cap, daca a stat atatia ani singura, nu cred ca mai are curajul. La batranete este greu singur, dar nici cu un bosorog nesuferit si cicalitor nu mi-ar placea mai bine singura. Oricum va are pe voi, se bucura de aia mica...e ok cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Andra multumesc . Vezi poate au acolo la bazin costume de baie. Aici stiu ca gasesti ochelari si casca pentru inot acolo la piscina. Poti sa intrebi si la magazine ca deobicei le pun doar in depozit si poate gasesti.
pufi79 Paula nu a renuntat la mancatul noaptea, am alaptat-o pana la un an, si dupa un an tot se trezea cel putin o data noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Miha :))))))))))))))))))))), imi imaginez ce fata a facut barbatu

Si eu am schimbat si LP si pampers. LP am trecut pe hipp organic ffff bun, evident cautat de sotul si studiat din fir a par...., iar scutece am luat Lbero. Am mai s himbat si crema pt fundulet cu uns cu galbenele Melkfett, ceva nemtesc. Suntem multumiti de toate.

Mergi la inceput