FIV la Giulesti ? Intrebare
Raspunsuri - Pagina 2
bubulicagar spune:
eu am facut fiv in oct,iar veliscu facea parte din echipa prof. marinescu.ma bucur sa aud ca vin forte noi si tinere din urma,este un om deosebit de cald si cu siguranta va ajunge la fel de sus ca toti ceilalti din pepiniera marinescu indiferent de ce spun ,,gurile rele,,.nici eu nu am reusit,dar nu am ce reprosa echipei de la giulesti.
ionela73 spune:
Da, nu stiu sigura daca el face FIv, mi+a spus cineva ca a ajutat-o sa aiba un copil. Sincer, nu am intrebat prin ce metoda. Dar ce se stie despre el in spital?????
bubulicagar spune:
am inteles ca din 3 incep.eu astept menstruatia,apoi sper sa fac fet.acum sunt pe tratament pregatitor.tu ce faci?
mari_lolutza spune:
BUBULICAGAR, multumesc mult. Am sunat deja pe 3 sept. si ma prezint la echo pe 5 sept. In seara asta plec. Eu fac fiv, al 6-lea la nr., dar de data asta pe banii dr. Marinescu. Eu am ajuns sa fac 6 fiv-uri din vina a doi doctori de la Giulesti, a dr. Bucur si a dr. Marinescu. Pimul fiv l-am facut in septembrie 2008,am ramas din prima cu blastocist, dar, din pacate, am pierdut sarcina la 6 saptamini din cauza efortului. A urmat al 2-lea fiv la 3 luni de la primul, fara rezultat. Inainte de a incepe al 2-lea fiv, mi-a dat sa fac analiza fsh-ului si a progesteronului. FSH-ul era 7 si progesteronul era 1,15 in ziua 2 de ciclu. Desi dr. stia ca progesteronul in z 2 trebuie sa fie sub valoarea 1, mi-a dat drumul asa la fiv si, evident, rezultatul a fost zero. Intre timp, am aflat si eu ca fiv se face la cel putin 6 luni distanta unul de altul, am asteptat alte 6-7 luni si am facut fiv 3. Si uite asa am ajuns la fiv 5. Dupa ce am cheltuit o gramada de bani luati din banca cu credit ipotecar, am aflat ca medicii de la Giulesti trebuiau sa-mi faca fiv pe cilcu natural timp de 6 luni de la primul fiv. A fost ca o lovitura in moalele capului. Deja facusem 4 fiv-uri si nu mi se spusese nimic de acest lucru. Ma duc iar la dr. Marinescu si-i spun ca vreau iar fiv, al 5-lea, cu stimulare, inhibare si tot tacimul, ca apoi sa fac fiv pe ciclu natural in cele 6 luni urmatoare. Se face ca nu pricepe ce vreau, in cele din urma imi da iar ok pt. fiv, dar, stupoare, nu-mi da si inhibarea. Era sa innebunesc pe holul spitalului. Bineinteles ca luna urmatoare n-am avut folicul evolutiv. Intr-un tirziu, ma hotarasc sa fac o adresa la ministerul sanatatii, pentru ca doctorii de la Giulesti au incercat sa ma traga in piept si cu banii, m-au chemat apoi la Giulesti si am cazut de comun acord sa-mi reia fiv-ul pe banii lor. Am acceptat, pentru ca alta solutie nu aveam. Cu alte cuvinte, dr. Bucur trebuia sa-mi faca fiv pe cilu natural imediat dupa cel cu stimulare, dar, dracu stie de ce, n-a facut, pina cind am ajuns cu ea la fiv 3. Disperata, am apelat la ajutorul dr. Marinescu, care, desi stia ce trebuia sa faca a mers pe mina dr. Bucur. A facut lucrul asta, pentru ca m-as fi prins ca trebuia facut asa de prima data si as fi putut s-o acuz pe colega lui de malpraxis. Si a preferat sa ma nenoroceasca pe banii mei. Acum sa vedem daca se va tine de cuvint si-mi va face totul pe banii lui, asa cum a promis.
bubulicagar spune:
imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta.eu sunt pacienta prof. marinescu,am un fiv la activ,iar acum urmeaza sa fac fet.sper sa-l fac luna asta pt ca din feb ma chinui si tot timpul a aparut ceva:zapezi,embriolog plecat din tara,lipsa ovulatie,pasti,lipsa cultura embrioni,concedii etc.sa speram ca vom avea un rezultat pozitiv,ca doar toamna se numara bebeii!!!!
cristiama spune:
Fetelor mare curaj aveti sa mergeti la Giulesti.
Eu am batut holurile lor cinci ani de zile.
Am uitat cate tratamente de fertilitate am facut, tin minte doar sarcinile pierdute si o hiperstimulare dupa care m-au tinut o saptamana pe perfuzii sa imi revin cat de cat.
Sase luni mi-a fost rau.
Diagnostice gresite? Cate patru vitro facute peste endometrioza? Asta dr. Niculescu.
Pacienta cu tripleti care pierde sarcina la 6,5 luni si copilasii mor unul dupa altul? Asta marele Marinescu.
Ca niciunul nu are habar de trombofilii, ca nu se mai duc la congrese de fiv de peste 10 ani si noutati apar mereu.
Si n-as scrie, as zice ca asa a fost soarta mea sa n-am copii. Dar la 40 de ani, fara nici o speranta m-am dus la clinica privata.
Lasa ca m-a costat mai putin, ca am fost tratata ca un om si nu ca o vita, dar am un baietel, un sufletel al meu care zice mama!
Nasa mea dupa patru vitro la Giulesti in care nimeni nu i-a vazut hidrosalpinxul, alta clinica, doua gemene.
cristiama spune:
Fetelor mare curaj aveti sa mergeti la Giulesti.
Eu am batut holurile lor cinci ani de zile.
Am uitat cate tratamente de fertilitate am facut, tin minte doar sarcinile pierdute si o hiperstimulare dupa care m-au tinut o saptamana pe perfuzii sa imi revin cat de cat.
Sase luni mi-a fost rau.
Diagnostice gresite? Cate patru vitro facute peste endometrioza? Asta dr. Niculescu.
Pacienta cu tripleti care pierde sarcina la 6,5 luni si copilasii mor unul dupa altul? Asta marele Marinescu.
Ca niciunul nu are habar de trombofilii, ca nu se mai duc la congrese de fiv de peste 10 ani si noutati apar mereu.
Si n-as scrie, as zice ca asa a fost soarta mea sa n-am copii. Dar la 40 de ani, fara nici o speranta m-am dus la clinica privata.
Lasa ca m-a costat mai putin, ca am fost tratata ca un om si nu ca o vita, dar am un baietel, un sufletel al meu care zice mama!
Nasa mea dupa patru vitro la Giulesti in care nimeni nu i-a vazut hidrosalpinxul, alta clinica, doua gemene.
bubulicagar spune:
cristiama imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea pana sa-ti tii puiul la piept,dar....eu am in familie cazuri care au copilasi datorita prof. marinescu,asta dupa ce au luat de la un capat la altul toate clinicile private din bucuresti.eu personal nu am ce sa le reprosez celor de la giulesti dupa cum spuneam si in postarile anterioare,la mine fiv-ul a decurs fara nici un fel de incident,iar toata echipa prof. s-a purtat si se poarta in continuare f. bine.dupa sase ani in lupta cu infertilitatea,dupa ce am colindat spitale,clinici si tot felul de medici mai renumiti sau nu am invatat un lucru:nici un medic oricat de bun ar fi nu-ti poate garanta ca vei pleca din cabinetul lui cu un prunc in brate,eu cred ca sansele de reusita ale unui fiv sunt exact ca la 6/49.
bubulicagar spune:
mari pai ce faci?hai vino si da raportul.eu am terminat schema pregatitoare de 2 zile si astept menstra(ha!cica astept!!!)