Fluturasi de MarApr 2011(100)Felicitari Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi avem luate cadourile de ceva timp...de cand era reducerea la metro apropo si in 17-18 a fost 40% reducere la metro
pt printesica am luat winnie povestitorul +dulciuri
pt junior: un nou carucior +cele necesare zi de zi+ ceva jucariile cu muzici di lumini de la buni...
pt tati: urmeaza o pereche de ghete pe care le-a vazut
iar pt mami ......nici nu stiu....inca....

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offfffffffff fetele
cand va aud ca mergeti la cumparat de cadouri
asa ce ravnesc si euuuuuuuuuuu
da daca suntem bolnavioare luam pauza
sdi asa pt noi cadoul cel mai de pret e sanatatea fetelor si a noastra
asa ca zicem pas
macar pt nasici sa termin de luat cate ceva
si pt finuti
ca asa e frumos

e magazin frumos zara home??????//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

La multi ani Luca si Rebeca !!!

Cami, multa sanatate fetelor! Da, este un magazin frumos si cu un foarte bun gust. Mie imi plac aproape toate produsele lor...in special ramele foto !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

ally - multumim! si felicitari pentru dintoc...parca ziceai ca v-a iesit unul/sau incurc eu borcanele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki inca nu mi-a trecut de tot dar e mai bine. se pare insa ca a luat ceva si L eu am luat ceclor 5 zile (asa dupa urechea dl dr )

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Ioanna, ba da, ne-a iesit unul saptamana trecuta!
Micki, !

Delia, te declar absesnta aproape nemotivat ...

Mergi la inceput

Micki, ce bunatati faci de sarbatori??? Da-mi si mie ceva idei, te rog...Facem sarbatorile la Milano la surori si eu o sa fiu cam in fruntea bucatariei...as vrea sa fac lucruri noi...dar,sa-mi si iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

...eu sunt imbracata si stau dupa piscoata sa se trezeasca, doarme de 2 ore, dupa ce a papat fructele a adormit si inca doarme si stau si astept dupa ea si ea nani de voie... si a mai inceput si ploaia afara

na ca au inceput vecinii sa repare usa stricata de hoti si fac galagie cu bormasina cred ca se trezeste piscoata cu ocazia asta

Yasmi, ti s-a simtit lipsa si trecut absent la catalog multa sanatate la toti acolo la voi ca vad ca aveti nevoie

Ally vazut pozicile si am comentat , mai la toate cele noi mi-au placut pijamalele tare da si dintosul de Mr. Baterie sa-i traiasca si la mai multi

Cami multa sanatate si sa nu va prinda Craciunul cu muci si tuse

Ioana deci pot sa vin la tine la o cafea ca vad ca de gatit inca nu te-ai apucat, e rost de-o barfa da ? uff de s-ar trezi piscoata sa iesim si noi si daca ar mai sta si ploaia Gogo ce face? ce mai papa bun si cati dinti are sau inca nici unul? poate primeste unu cadou de la mosu

Lidia mie poti sa-mi spui ce i-ai luat sotului ca poate ma inspir si eu ca nu am nici o idee buna sau valabila Bravo pentru Diana cea cuminte care doarme toata noaptea

Miki sanatate si sa va faceti bine repede

Iony , ti-au dat fetele sfaturi bune, nu aprinde lumina si nu-i vorbi, las-o sa se plictiseasca pe intuneric , ca o sa se bage ea la somn la loc cand o vedea ca nu e rost de harjoneala

Alina06 eu astept poze cu copilu` pe animal deja se vede ceva burtica? uff ....eu nu stiu ce am dar parca ma misuna si pe mine ceva prin burta de ceva vreme, desi testele zic negativ, cred ca m-am stricat la cap de fiecare data cand vad semnatura ta ma emotionezzzzz

Pisuc felicitari pentru cei 2 dintoci din dotare sa treci mai des pe la noi sa vezi ca piscoata mea nu papa asa cum ar trebui, o lingurita de iaurt si una de supa , asa prin rotatie , doar cand vrea ea ieri de exemplu a mancat vreo 4-5 de iaurt si numa vreo 3-4 de supa, pacalita asa , combinand tine la silueta sa nu ajunga ca maica-sa vreau pozici noi cu Petru dintosu

Va pup, s-a trezit piscoata, afara ploua ...sa vedem daca nu sta pana iesim din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi eu am o problema cu febra
la antonia i-o iau la tampla deci nu tre sa mai scad nica
si asa faceam si pt petra
acu insa la cat m-am chinuit cu antonia o saptamana cu febnra si fara antibiotic si cu tuse si vase de sange sparte pe fata si la ochi
sincer prefer sa dau antibioticul
sa fiu ceva mai precauta si cu febra
mai ales ca petra imi si haraie ceva doar ca nu tuseste cum zice miki ci f rar
mai inainte mi se parea ca haraie
deci la 14 am luat OSPAMOX
ASA CA SUNTEM OFICIAL PE ANTIBIOTIC
offffffffffff
asta e
nu mai suport o saptamana de nesomn si de mutari dintr-un pat in altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

'Neata, fetelor!

Fetelor voi ce fel de apa dati bebelusilor sa bea? Mie mi-a zis pediatra sa-i dau apa de la robinet fiarta si racita, dar dupa ce am gustat-o ieri din intamplare si am vazut ce oribila e (se concentreaza tot clorul in ea cah! cah! )am decis sa-i dau apa plata nefiarta!

Cami ma bucur ca se simte bine Antoina, bine ca ati aflat cauza febrei!

Miki multa sanatate!

Catank ce face pitica scumpa? Are dintisori?

Strumphy ce mai gatesti tu bun?

Viss recunosc ca si eu m-am tot uitat pe Picasa dupa poze cu piticii tai

Ally ce nazdravanii mai face Edy?

Yasmi spor la cumparaturi si rabdare!

Madutza un w-e in doi asa aprecia si eu!

Ailed, Alina, Alexina, Mandreac, Roxy, Simo

Eu n-am cumparat cadouri, n-am facut inca bradul si nici nu m-am hotarat inca asupra meniului de sarbatori si timp nu prea mai am... Am o stare ciudata, sint cam trista, ieri a murit tatal finutei mele, om tanar, sanatos, s-a imbolnavit si a murit intr-o saptamana...nimeni nu se astepta...viata e scurta, azi esti, maine nu mai esti

Gata pupici tuturor, sa nu ne intristam!

Condoleante ! Off, ce de greutati in viata!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput