Bb are temperatura!!!!
Scumpe mamici si burtici.. Noi avem o problema.:((..azi am avut primul vaccin si bineinteles ca a urmat febra si agitatie... Am primit de la dr supozitoare pt febra am folosit deja unul si bb meu avea dupa 2 ore 38.6... Nu stiu ce sa fac.. Acum il #539;in Putin mai dezbracat si ii dau mult#259; apita ca ceiutul nu il vrea de nici o culoare ... Ce pot sa ii mai fac ... Ar fi mai bn sa merg cu el la dr?? Va multumesc mult.. Pupici de la scumpici pt mamici si pt burtici
Raspunsuri
tinatache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marygaby Scumpe mamici si burtici.. Noi avem o problema.:((..azi am avut primul vaccin si bineinteles ca a urmat febra si agitatie... Am primit de la dr supozitoare pt febra am folosit deja unul si bb meu avea dupa 2 ore 38.6... Nu stiu ce sa fac.. Acum il #539;in Putin mai dezbracat si ii dau mult#259; apita ca ceiutul nu il vrea de nici o culoare ... Ce pot sa ii mai fac ... Ar fi mai bn sa merg cu el la dr?? Va multumesc mult.. Pupici de la scumpici pt mamici si pt burtici |
mary, nu intra in panica, e doar una din multele dati cand o sa faca febra. Paracetamolul se alterneaza la 4h cu Ibuprofen. Tine-l mai dezbracat, vezi ce doza i-ai dat si daca ai preg. pt tura urmatoare. Daca nu, vezi ca sunt farmacii de garda, suna si vezi daca au ce ai nevoie. Pe www.apotheken.de gasesti Notdienst.
La Ärztliche Notdienst gasesti ce medic de garda ai pe aproape, si Apotheken Hotline, un nr de tel.
Cel mai important: sa nu fie f cald in camera, bb mai dezbracat dar fara sa faca frisoane, comprese reci pe pulpele de la picioare si pe frunte si lichide cat se poate. Numai bine!
helbi spune:
sosete cu otel sau spirt si impachetari in prosop inmuiat in apa mai mult rece decat calda.
Alecsia spune:
Evita la bb frectiile cu otet sau spirt. Foloseste doar apa mai rece.
-----------
"Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti ... "
eumada spune:
Apa nu foarte rece.Impachetarile se fac cu apa la temperatura camerei,o idee mai rece si strict pana sub stern.Nu peste tot,decat daca intra in convulsii.Altfel e pericol de soc:apa rece peste fierbinteala corpului.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Bee spune:
Incet, incet, de la 38 cu 6 pana la convulsii, frectii cu diverse si chiar alternat paracetamolul cu nurofen, e cale luunga la un bebe de 2 luni la primul vaccin.
Bebelusul tau are 2 luni, nu? Daca e primul vaccin cu el acasa. Sunt multi care fac febra post-vaccin. De obicei trece in 24 de ore. Vezi cat de mult creste febra si daca nu poti s-o tii sub control fugi la doctor. Si e normal sa nu vrea ceai sau apa (la BB de 2 luni laptele e de baza?). De fapt, dupa vaccin e posibil sa fie in general mai sacait si mai putin mancacios.
Unul din baietii mei facea febra post-vaccinala zdravana de tot. La 6 luni a tinut-o 24 de ore pe la 40 de grade. Asa ca inarmeaza-te cu rabdare, la unii copii febra mare e o reactie normala a organismului!