16 decembrie: relatari, impresii, imagini
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/manuelacrina/manuelacrina.jpg)
manuelacrina spune:
... a fost un trafic infernal azi in Bucuresti, o sa ziceti ca in fiecare vineri dupa-amiaza ... la ora 16 plecam din Romana si trebuia sa ajung la 16.30 la gradinita sa ma intalnesc cu Daria (masina si colegii ei)sa iau masutele si scaunele pentru Atelierul de creatie ... nici o sansa sa ajung ...aaa, in drum m-am oprit si la cofetarie sa iau tortul ratusca pentru Cricor
apropae de gradi ma suna Daria ca ei au luat deja masutele si sunt in drum spre Opera... super, virez si eu la Opera
... aici agitatie, fetele se miscau ca niste furnicute , afise, panglici, scoci, forfecute, etichete, tabele de oferte, fise de prezentare ... toate "si-au gasit locul" bine gandit de Alinuk, ca doar ea a fost regizorul, nu ?
... eu nu eram "programata" la un loc anume, dar atat m-am implicat/listat la licitatie, de am ramas "printre tablouri" ... desi in viata mea pana acum nu am participat macar la o licitatie, cu atat mai putin sa fac "adjudecari" ... ma simteam si un pic straniu cu atatea obiecte valoroase pe o masa lunga si in jur pe langa pereti, chiar am intrebat la inceput unde este badygardul operei
Au inceput incet-incet sa apara invitatii, copilasi cu mamici, cu bunici si multi tatici cu copilasi in brate am vazut ... si eram tare "invidioasa" pe standul cu Targul jucariilor ca acolo se inghesuiau toti ... Anya si celelalte fete acolo "vindeau" intr-o veselie, au zis ca in ritmul asta se termina toate jucariile pana sa inceapa spectacolul ... si la mine la licitatie, cam timida "atmosfera" la inceput
...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/manuelacrina/manuelacrina.jpg)
manuelacrina spune:
La Atelierul de creatie era forfota mare, copiii au fost vedete acolo, au fost "in elementul lor" ... printre picaturi am vazut felicitari foarte frumoase lucrate de ei, unii au venit cu felicitarile lor la masa cu obiectele de licitatii, ca au vazut ei ca si acolo sunt ceva felicitari si se gandeau sa le expuna si pe ale lor
... niste dragalasi, mai ales un baietel, Radu, "grupa pregatitoare" s-a tot invartit pe langa felicitari si Mosii Craciuni pana la sfarsit ... nu stiu cu cine era el, pana la urma cred ca i-am dat o Diploma de merit
.
In scurt timp copiii au avut propria lor expozitie de "opere de arta", va vor povesti fetele ce surprize au mai fost si pe acolo .
Invitat special , mare placere mi-a facut sa o vad pe Stela Popescu
: o prezenta proaspata, tonica, vesela si plina de viata ! A studiat obiectele de la licitatie cu mare atentie, a rasfoit cartile, a superofertat la cartea lui Dan Puric si la icoana greceasca ... era primul "jucator" la licitatie
... noi nici nu terminasem de asezat etichetele, fisele, tabelele la toate obiectele
nu aveam nici pix pregatit
, am fugit de am luat un creion de pe masutele copiilor
, care binenteles ca era creion colorat si nu scria bine pe foaie lucioasa
, mi-a spus haioasa "sa arunci creionul ala"
...m-am conformat, l-am aruncat la loc pe masutele copiilor.
Si a inceput spectacolul ... ni se spune ca sala jos e plina, sa directionam noii veniti la etaj ... wwwwoooww, cand D' s-a umplut sala ca parca nu au intrat asa multi pana acum ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
si eu, nu am adormit
sa stii ca e prima oara cand as aprecia un mesaj kilometric cu muuulte detalii
manuelacrina spune:
.. din sala se aude sonor so vesel un "Multi ani traiascaaaa", noi in foaier am ramas vreo 5 fete, nu stim inca pentru cine se canta "La multi ani" ... eu nu ma indur sa ma indepartez prea mult de obiectele de pe masa, fetele de la jucarii nu se indura sa se indeparteze de "borcanul" lor cu bani... pana la urma Ioana_Pos isi leaga cumva cu o funda rosie borcanul de brat
a fost foarte haioasa, o veti vedea in poze ... sper... ca ea a fost unul din fotografii principali, poate apare si ea cu borcanul de brat in vreo poza
ati aflat deja, s-a cantat pentru Dna Stela Popescu ! La multi ani si aici, Stimata Doamna !!!
... nu mult dupa aceea dansa a iesit, si-a platit obiectele, i le-am ambalat frumos, am facut poze
... avea si doua jucarii de plus cu dansa, le-a luat de la noi ? fetele,a vizitat Dna. Stela si Targul Jucariilor ? de-abia astept sa ne povestiti !
Din sala se aud ariile celebre , eu am mai fost odata la acest spectacol (si sigur voi mai merge odata
) si incercam dupa melodii sa-mi dau seama cat mai dureaza
... au iesit mai intai piticii, muuulti pitici
... cred ca nu le-au ajuns scaunelele la Atelier ... si mamici, si tatici si bunici ...
Simpaticul meu Radu iar se invartea in jurul felicitarilor si Mosilor de pe masa (Cloreta a donat acolo pentru licitatie 3 seturi de Mosi autoadezivi, au avut mare cautare la pici, Multumim mult Cloreta )...Radu a venit chiar si cu banutii in mana sa-si ia Mosii, dar l-am convins cu greu ca numai la sfarsit se dau obiectele.
Pe urma a inceput "nebunia" la licitatie ... pe sfesnic a fost "bataie"
, caciulita curcubeu a fost super pipaita, stransa, rasucita, probata
... si in cele din urma "adjudecata" (multumim mult mamei cu maini de aur, mamagiuliei
, o sa-ti comand si eu una, daca se mai poate, ca la licitatie "mi-au sustras-o de sub nas"
), pomisorul Dianei era atractia picilor, toti cu manutele intinse spre el, o creatie reusita, aparent foarte fragila, dar cu o combinatie puternica si vesela de culori
... carticele lui Leon Magdan au fost rasfoite de copii, chiar si de cei care le aveau deja acasa, doamnele au fost mult tentate de bijuteriile hand-made ...
...dar sa va spun un fapt dragut ce m-a impresionat : un domn care era cu un baietel micut a facut o superoferta la un set elegant de bijuterii (colierul acela negru cu o perla rosie)inca dinainte de a intra in sala; dupa spectacol s-a intos si a vrut sa cumpere colierul, dar intre timp oferta lui a fost depasita; cand a vazut asta, cam necajit dar foarte hotarat s-a scotocit de ultimii banuti in portofel, multe hartii de 1 leu si a supraofertat, hotarat sa obtina obiectul ales "ce faci tati, ce cumperi ?" "Ii facem mamei un cadou frumos !" ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rall/rall.jpg)
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manuelacrina "ce faci tati, ce cumperi ?" "Ii facem mamei un cadou frumos !" ... ![]() ![]() ![]() |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
manuelacrina spune:
Sa va spun niste preturi finale si fericitii castigatori ai obiectelor ... asa, "la cald"
Cartea lui Dan Puric si Icoana Made in Greece - 275 lei, Dna Stela Popescu,
(icoana greceasca am primit-o eu azi de la o colega, multumesc mult Mihaela U., nici nu am apucat sa-i fac poze, am dus-o direct la licitatie... si Dna. Stela a si pus ochii pe ea ... ma bucur mult )
pictura "Casa pe deal" de Murivale, 110 lei, cumparator Bee, multumim mult Bee, sa-ti fie cu noroc, sa-ti amintesti mereu cu bucurie de aceasta seara cand privesti pictura !!
DVD concert Voltaj, 50 lei, Laurentiu Ciurea
Decoratiuni Mosi Craciun autoadezivi, e seturi, 20 lei Loredana, 15 lei Laurentiu, 10 lei Maria Sofia
Pomisorul origami, 50 lei, Oana
felicitare , 10 lei, gabby2011
Mi-a facut mare placere sa scriu si sa dau multe diplome copiilor cuminti ! ... nu am tinut o evidentacati bani s-au incasat pe Diplome, parintii dadeau cat considerau ...
felicitare, 16 lei , dana
caciulita curcubeu, 50 lei, Grama Victoria
felicitare steluta, 15 lei, Monica
carticele Pilde ortodoxe, 35 lei, Monica
set bijuterii hand made, alb roz, 30 lei, anca_nicolae
set bijuterii hand made negru/rosu, 45 lei, Nedelcu Marius
povesti cu ingeri, 20 lei, Teutz
our fortuna C. Demetrecu, 25 lei, dicirstea
set bijuterii hand made maro/rosu, 40 lei, Dana
bratara vintage argint, 200 lei, manuelacrina (desi m-am rugat toata seara sa ma supraliciteze cineva ... dar acum, vazand bucuria Crinei care isi pusese la bataie si banii din pusculita pentru bratara asta, m-am impacat cu gandul ... domnisoarele astea
)
agenda Rapid, 100 lei, dariastoica
sfesnicul din sticla, 110 lei, dandusha
.... au ramas fara ofertanti la Opera (desi unele au ofertanti pe net): 3 felicitari, casuta vis de copil, bijuterii hand made aurii, cutiuta cu obiecte sfinte ... si nu mai stiu ... ma mai intrebati voi daca va intereseaza ceva anume ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
io nu am priceput daca toate licitaiile s-au terminat sau continua pan ala data mentionata pe site :)
manuelacrina spune:
In mod evident s-au inchis sau ar trebui sa fie inchise pe site licitatiile la obiectele "adjudecate" deja la Opera ... au fost ambalate si predate "castigatorilor".
... in opinia mea, obiectele care nu au avut nici un ofertant nici pe site, ar trebui lasate in continuare la bazar, pentru cazurile umanitare.