16 decembrie: relatari, impresii, imagini
Raspunsuri - Pagina 2

alinuk spune:
Acum se fac pregatirile pentru sosirea mosului...
I s-a pregatit un jilt...ca pentru domnitori, cred ca e din recuzita operei dar va arata foarte bine... are tapiterie de catifea rosie
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
invitatie pt 16 decembrie!!!!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

alinuk spune:
Gataaaaa, a venit mosuuuuul!!!!!!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
invitatie pt 16 decembrie!!!!
Nimic nu-i intamplator!

dicirstea spune:
Mos asa dragut nu am mai vazut...are in sac daruri si pentru bebelusii din burtici ei sunt primii care primesc cadouri (de fapt mamicile lor)
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

dicirstea spune:
Acum primesc darurile copiii cei mai mici, care nu pot sta de vorba cu Mosul sa ii spuna cat de cuminti au fost.
CAPRA CU 2 IEZI
(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

dicirstea spune:
Deja s-a umplut foaierul de copii, trebuie sa ne tinem bine de tablouri
CAPRA CU 2 IEZI
(03.06.2009)
CE AM EU DE OFERIT

diannaalex spune:
ce frumos trebuie sa fie acolo
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun

dicirstea spune:
A fost pus si proiectorul in functiune si afiseaza imagini frumoase, de sezon, pe pereti...copiii mai mici sareau pe pereti sa fulgii
CAPRA CU 2 IEZI
(03.06.2009)
CE AM EU DE OFERIT

gusta spune:
Dicirstea daca mosul arata bine un pupic de la mine te rog si sa ii spui ca eu am fost tare cuminte
.
Marilena si Mara Augusta

Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk ne vedeeeeeeem!!!!!!!! yupiiiiiiiii Alinuk ![]() si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) invitatie pt 16 decembrie!!!! ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
In direct? UNDE???
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella

VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia