16 decembrie: relatari, impresii, imagini

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Ancutza pai vezi
erai peste tot pe acolo,chiar daca fizic nu ai putut sa ne onorezi cu prezenta

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

invitatie pt 16 decembrie!!!!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

M-am gandit la voi si vroiam sa va sun dar imi era ca mai rau va incurc

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Nu am reusit sa ma uit inca la poze,dar am deschis linkurile de la ancadragoman,si mingia cu Ben10 e la noi .Multumi mult si mai asteotam si alte chestii si chestiute cu Ben10 ca suntem fanii nr 1.
Din ce imi amintesc omoda albastra a avut un biletel lipit...miremia,sau cama sa ceva? Multumim mult
Si bineinteles capsunica ,care e mai mult ciresica dar ii place Saratzinei la nebunie,nu mai stim de la cine e ,dar multumim
Eu degeaba pun poze,ca in 99,9% din ele sunt copiii mei,poate daca eram si cu tati facea el niste poze mai acatarii ca eu sunt si pe langa cu arta asta a pozografiatului.
Dar inca nici nu s-a incheiat actiunea si mai vreeauuu alta
Mii de multumiri absolut tuturor celor implicati cat de putin in aceasta campanie.Fiecare a avut o contributie importanta si sa nu uitam niciodata ca pic cu pic se face balta

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Papanashule e vb de dimensiunea in biti a pozei, care ii da claritatea ca sa zic asa. Daca vreo sa download o poza de pe photobucket o sa aiba cam 400kb pe cand ea original are cam 5mb - deci cam de 10 ori mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Luminita sa o stapaniti sanatosi,noi o avem din intamplare si cum nu era roz sau cu printese a ales sa o doneze.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Bucaria si Mini de la mine http://s247.photobucket.com/albums/gg159/ioana_puscasu/Despre%20Copii%20-%20eveniment%2016%20dec%202011/?action=view¤t=IMG_7059.jpg#!oZZ3QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs247.photobucket.com%2Falbums%2Fgg159%2Fioana_puscasu%2FDespre%2520Copii%2520-%2520eveniment%252016%2520dec%25202011%2F%3Faction%3Dview%26current%3DIMG_7061.jpg

Bucataria a ajuns la ai mei, le-au intors pe toate partile.
Fi-miu chiar a declarat: "Se pare ca jucariile astea de fetite pot fi cateodata mai frumoase decat cele de baieti".

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Papanashule e vb de dimensiunea in biti a pozei, care ii da claritatea ca sa zic asa. Daca vreo sa download o poza de pe photobucket o sa aiba cam 400kb pe cand ea original are cam 5mb - deci cam de 10 ori mai mult.

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

aici m-ai pierdut, dar cred ca ai dreptate !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Vazut pozele super frumoase si cea cu ratustele e super super super.

Felicitari pentru tot ce ati facut.

Si mai intreb odata a pupat cineva mosul din partea mea si ia zis ca eu am fost cuminte si poate trece pe la mine ca mos nicolae m-a cam uitat.

Marilena si Mara Augusta

Vai de mine Gusta, cum sa te uite Mos Nicolae, stiu ca ti-a adus multe-multe portocale !!!
eu nu l-am pupat dar iti pun o vorba buna la Dandusa, ea are o relatie speciala cu Mosul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Vazut pozele super frumoase si cea cu ratustele e super super super.

Felicitari pentru tot ce ati facut.

Si mai intreb odata a pupat cineva mosul din partea mea si ia zis ca eu am fost cuminte si poate trece pe la mine ca mos nicolae m-a cam uitat.

Marilena si Mara Augusta

Vai de mine Gusta, cum sa te uite Mos Nicolae, stiu ca ti-a adus multe-multe portocale !!!
eu nu l-am pupat dar iti pun o vorba buna la Dandusa, ea are o relatie speciala cu Mosul

Multumesc Papanash. acuma sa ma dau bine pe langa Dandusa sa puna ea o vorba buna ca eu sper sa primesc ceva.

Papanash mi-a adus el portocale, dar pe alt plan nu unde speram si eu o mica bombonica.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria2ani spune:

Buna seara,
Din pacate nu am apucat sa intru deloc de la Marele Eveniment de vineri.Este prima data cand ajung.Fetita mea Daria a fost super fericita.Mai ales ca a vorbit si cu Mos Craciun.Eu personal am cumparat mai multe cadouri de la Targul de jucarii.Eu am fost cea care a cumparat ursul cel mai mare si tricicleta pt bebe.Plus inca multe alte jucarii(iepuras plus,ursulet,bucatarie pt fetite etc.).Am facut doua drumuri la masina ca sa le duc si sa nu le vada fetita mea pentru ca vreau sa le las sub brad.FELICITARI organizatorilor,dnelor care au stat tot timpul in picioare si au alergat prin foaier ca sa fie totul Ok.Ati fost minunate si totul a fost impecabil.Sper sa ne mai anuntati si la urmatoarele evenimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

re: poze - am facut o arhiva salvata aici. O tin astia cam 7 zile, cred, deci grabiti-va daca vreti sa le copiati. Cand dati click, se deschide fereastra care va intreaba daca vreti sa salvati arhiva sau sa o deschideti. Mai departe voi decideti

Mergi la inceput